torsdag, januari 19, 2006

Så inleds ett nytt kapitel i Mayumis liv. Jag har startat min första blogg. Här hade jag tänkt skriva om livets små egenheter, mina tankar och funderingar och dela med mig av mina intressen. Jag är ingen extraordinär person med någon speciell livsstil men jag anser mig själv vara unik, precis som alla andra människor på detta klot är, unika. För 1,5 år sedan startade jag en process som har kommit att förändra många aspekter av mitt liv. Alltför länge hade jag nedvärderat mig själv, haft svårt att uppskatta det lilla i vardagen och jag mådde helt enkelt dåligt. Idag har jag lyckats vända hela skeppet som jag nu styr med säkerhet och en nyfunnen inre styrka. Ingen är stoltare än jag! Dessutom har jag funnit att tankens kraft är enormt mycket kraftfullare än vad man tror. Vill man så kan man flytta berg. Och nu pratar jag inte om nåt flummigt paranormalt expreiment á la Uri Geller, men det har ni säkert redan förstått....

Så vem är jag då?

En helt vanlig tjej i sina bästa år.
Älskar att resa och se mig om i världen.
Är mycket intresserad av historia. Just nu fokuserar jag mig på svensk medeltid men i stort sett alla tidsepoker har sin charm och det där lilla extra intressanta som lockar mig att läsa mer!
Har läst japanska i 2 år och tog en kurs i japansk kalligrafi. Dessvärre har jag legat på latsidan ett år nu...
Tycker att njutning är bland det viktigaste i livet. Att få njuta av god mat, skön musik, en bra film eller bara ett vackert landskap. Huvudsaken är att man mår bra.