onsdag, maj 24, 2006

OCH JÄKLAR VILKEN FART HON FICK....

I måndags träffade jag min klasskamrat Alexander ute på skolan när jag kom ut från min andra kurs om medeltida konst och kultur. Vi stod och snackade en stund när han frågade mig hur det hade gått med ortnamnstentan. Åh, jag har inte hinnit göra klart den än, svarade jag, men jag planerar att fixa det nu till helgen då jag ska vara långledig. Alexander informerade då mig ganska snabbt att den tentan ska vara inlämnad och klar.....idag!!!! Alltså, idag onsdag. Shit....pommesfrites. Jag fick stora chocken. Det fanns liksom inte en chans att jag skulle fixa det. Jag skulle vara hemma ca 22.15 på måndag kvällen och på tisdagen hade jag planerat att träna och sen var jag tvungen att rensa ur mitt förråd eftersom containern som bostadsbolaget ställt på gården endast står där ett dygn och kommer typ 2 ggr om året. Så jag åkte hem och började fundera. Skulle jag jobba arslet av mig ändå och göra ett försök eller skulle jag strunta i det och istället göra en salstenta lite senare. En salstenta innebär ju att jag måste kunna allting i huvet, hemtentan ger ju lite mer frihet sas. Så i tisdags bad jag att få semester halva onsdagen, vi jobbade ju ändå bara halvdag så. Igår kväll började jag att läsa lite och sen klev jag upp kl. 7 imorse. Pluggade en timme, åkte ner till ICA och handlade frallor till frukost, käkade och fortsatte plugga. Tanken var att jag skulle hinna klart till efter 13 och sen åka in till jobbet för att få det utskrivet o sen till skolan för att lämna till läraren. Jag blev färdig kl. 18. Jahapp. Jag redigerade det sista iaf och beslutade mig för att maila hela tentan till läraren trots att han specifikt bett oss att POSTA den eller lämna personligen i hans postfack på skolan. Men det får bära eller brista. Hellre att jag lämnar in den elektroniskt idag än att inte lämna in nånting. Dessutom skrev jag till honom att jag skickar kommer upp med orginalet på fredag. Mer kan jag inte göra idag. Men en sak är säker. Sån fart som det var på mig idag var det lääänge sen det var. Jag fick ihop 6 sidor text och lyckades svara på alla 6 frågor. Det var mycket klurande och en del svar fick jag försöka spåna ihop på bästa sätt. Jag tror inte heller att jag kommer bli godkänd på allt men bara jag slipper tenta om allt så är jag nöjd.
Jag har skrivit upp mig på fortsättningskursen till hösten men vi får se om jag kan fortsätta, det beror ju på om jag blir godkänd på den här kursen eller inte. Hur som helst så har jag bestämt mig för att ta upp mina språkstudier till hösten. Spanskan ligger bra till just nu och japanskan vill jag också fortsätta med. Bra att man har nåt hum om nåt iaf. Sen får vi se hur det blir med jobbet. Jag tänker vara kvar än så länge men dyker nåt annat upp så söker jag.
Men jag har fortfarande Island som alternativ och skulle det av ngn anledning ramla ner en sisådär 250 000:- på mitt bankkonto så kan jag meddela alla här och nu att då tänker jag dra till Japan ett år och plugga japanska.

Sådeså.

tisdag, maj 23, 2006

Pestsmittad

Tack så jävla mycket då. För att ni frågade mig. Idén var min från början men nu är jag tydligen inte längre inkluderad i den. Tack, då vet jag vart vi står framöver.
Ska man skratta eller gråta? Nä, jag ska bearbeta det under dagen, knyckla ihop det, trampa på det och vända ryggen till och gå därifrån.

Ärligt talat, jag är så jävla less på att ALLTID höra om Italien hit och Italien dit. Och det är så god mat här och det är så fint där. Javisst, jag kan hålla med men för i HELVETE jag behöver inte höra det VARENDA gång vi pratar, OK??????!!!!!!!!!!!

Ja, jag är ARG idag. Men det får jag.

måndag, maj 22, 2006


Mitt genetiska arv.

Hur kunde det gå så fel???

Harayuku girl you got the wicked style
I like the way that you are
I am your biggest fan......................
Falsk som vatten

Har just fått ytterligare ett STARKT bevis på den falskhet som florerar här. Hyckleri kanske är rätt ord men vad vet jag.
Jag vet vad jag tycker och vad jag står för så det är jag nöjd med. Lika bra att passa tungan idag.

Igår tog jag mig verkligen tid att plugga och satte mig in i mitt projektarbete och äntligen känns det som att jag har nånting att bygga på, nånting som kan hålla och som funkar som underlag för min redovisning nästa torsdag.

Och jag tänker verkligen kolla upp det där med jobb på Island.

söndag, maj 21, 2006

Idag känns det bra att vara finne!!!! =)