fredag, augusti 10, 2007

Being boring.....again.

Guuuuuuuuuuuuud, så tråååååkigt. Inte en människa på jobbet förutom jag. Ute öser regnet ner och telefonen är totalt död. Den enda som har ringt idag är min kusin. Det blir ett tidigt avslut på den här arbetsdagen utan tvekan. Jennie ville gå till Lasse i parken idag för att kolla in Cookies and beans men men det här vädret så vetetusan om man vill gå dit. Det kommer ju fler tillfällen.
Körde lite gymträning igår mest ben och en maskin för ryggmuskulaturen. Direkt efter så hakade jag på ett medelpass spinning vilket var superskönt. Svetten rann i floder, dels för att det var så jävla KVAVT igår och dels för att jag hade bestämt mig för att kräma på ordentligt. Jag orkade i stort sett att följa alla moment hela passet. Victory! Efteråt var jag vrålhungrig. Behöver jag säga att jag somnade gott vid 23 tiden?


But what to do????? Fikarast om 30 minuter.......

torsdag, augusti 09, 2007

Jag kunde bara inte motstå....


Jag har gjort min första beställning från La Redoute och jag är vääääldigt nöjd med vad jag fick!
Den stickade tröjan passade perfekt och även farfarströjan som var så mjuk o skön.
Så nu e man snart rustad inför hösten.
Det enda som fattas nu är en snygg höstkappa/jacka.

Jakten går vidare.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen på sistone men vem vill sitta o blogga när kvällarna har varit så varma o fina som nu.......jag har cyklat runt och njutit, ätit god sommarmat och verkligen tagit vara på sommaren. Det känns i luften att hösten är på väg.
I tisdags kväll bjöd jag upp Carro efter träningen på fika. Jag slängde ihop en smarrig blåbärs/hallon paj och sen satt vi o snackade i två timmar. Skönt att slippa TV.
Tjejmilen närmar sig med stormsteg. Igår fick jag hem startnummer och info. Jag har ju legat lite lågt med löpträningen ska jag erkänna men jag springer vidare några ggr i veckan. Huvudsaken är ju ändå att jag ska orka springa en mil i lugn takt och samtidigt ha tid att njuta. Jag tror att jag klarar milen på en timme men i helgen tänkte jag faktiskt ta tid för att få en mer exakt bild av hur min löpning ser ut. Till hösten ska jag lägga om gymprogrammet och börja med Ki Box en gång i veckan.
Det är kul att forma kroppen!!

måndag, augusti 06, 2007

Da Capo

Vilken underbar kväll!! Egentligen hade jag tänkt springa men när jag kom hem och slängt in middagen i ugnen så tänkte jag om. Jag hade bara inte hjärta att slösa bort vad som kanske är en av sommarens få fina och varma kvällar till att svettas i löpspåret. Nej, istället svingade jag mig upp på cykeln och trampade bort till Rånäs och hem igen. Skönt som tusan. Alldeles tyst ute var det och det blåste knappt nånting. Doften av moget spannmål, koskit och sensommar slog emot mig och väckte gamla barndomsminnen till liv och för varje trampsteg jag tog desto mera längtade jag till ett eget hus på landet. Väl hemma igen gjorde jag iordning en kopp thé och struntade fullkomligt i Tv´n. Sitter nu istället här och lyssnar på programmet DaCapo (svensk underhållning från tiden före 1960-talet) och ska snart krypa ner i snarklådan för att läsa. Imorse började jag på min första Dickens bok. Valet föll på David Copperfield. Självklart somnade jag på bussen hem när jag försökte läsa.....inte för att boken var så tråkig utan för att det var så himla varmt!

och jag vill, vill, vill inte jobba imorrn......