torsdag, juni 19, 2008

Kolla Asta!!


cat
more cat pictures

Nä, det är INTE vår Asta men det är på pricken likt!! :) Hon sover också med tungan ute!!
Och inte blev det bättre.....

...av att skämmas. Bloggen uppdatereas sporadiskt ändå. Hur som helst, en lite rapport över vad som hänt på sistone. Nationaldagshelgen firade jag med att vandra en mil på Roslagsleden i mystisk urskog och gassande sol. Det var bara jag, fåglarna och vinden i träden. Hur mysigt som helst! Jag gick med stavar och hade matsäck med mig. Stannade till vid en liten insjö där jag kunde sitta vid ett litet vindskydd och mumsa på mina skinkmackor. Det går inte ens att beskriva hur ljuvligt det var!!
Veckan därefter deltog jag i stavgång på Friskis Kista ....kl. 06,30 på morgonen....Jag hade blivit tillfrågad om att leda ett pass men i sista sekund så fick jag veta att den ledaren som skötte allt skulle ta hand om det själv. Men eftersom jag redan hade raggat med mig Mia och bokat in passet i kalendern så tänkte jag att det var lika bra att gå ändå. Jag kan lova att det inte var det bästa passet jag gått. Jag var trött och ofokuserad. Men, det roliga med det hela var att när jag kom ut från omklädningsrummet strax innan vi skulle gå så ser jag att en gammal kurskamrat från Friskisutbildningen också var där och skulle gå stavgång!! Skitkul! :) Fick lite uppdateringar om de andra deltagarna och det visade sig att jag är den enda som blivit diplomerad än så länge :)

Min nya karriär som Friskis Träna ute ledare började i måndags. Det kom ingen deltagare. Men det hade jag förväntat mig. Det ÄR svårt att starta igång nåt nytt. Man måste ha tålamod helt enkelt.
Igår hade jag mitt andra pass och även då kom det ingen men däremot fick jag en himla massa bra feedback från både jympaledare och motionärer om att de tyckte jag skulle byta dagar.
Det allra roligaste var ju dock att höra att det faktiskt finns folk som tycker det ska bli kul att frå träna i grupp, både stavcross och jogg :)

För övrigt går lägenhetsletandet vidare. Vi tar inte vad som helst har vi bestämt. Huvudkriterierna är att vi ska trivas i området, lägenheten bör vara fräsch och välplanerad, hyran får inte vara för hög och en altan istället för balkong vore det allra bästa.

Idag, sista dagen innan midsommar. Ska se till att få undan det mesta av pappersarbetet här innan jag sticker hem tidigt.
Men först, den obligatoriska koppen med morgonkaffe.