fredag, juni 15, 2007

Vart tog veckan vägen?

Medelspinningen igår gick som en dans. Träningsvärken försvann så fort jag började trampa intensivt och jag kände hur styrkan i musklerna hade förbättrats avsevärt efter gymmet i tisdags. Till middag stekte jag pankisar (såklart) och åt med mosade färska jordgubbar. Det är sommar det!! Tog en sväng på Stadium idag eftersom dom hade börjat med sin stora rea. Köpte mig ett par finfina stavar som jag tänkte inviga till helgen.

Ikväll blir det grekisk sallad med vitlöksbröd, intervall löpning 5 km och TV.
Det kan inte bli bättre.

:)

torsdag, juni 14, 2007

Ok, enough

Ursäkta men vad är det med folk idag egentligen?
Själv är jag trött. Vaknade varenda gång jag rörde mig inatt. Så är det att ha träningsvärk. Dessutom har jag drömt en massa skumt igen. Så idag kan summeras som en enda stor gäsp.
Träning idag, 60 min medel spinning. Imorgon, löpning 5 km. Om vi inte ska gå på bio.

Och varför kan inte mina ben smalna av och se normala ut?
Jag hatar mina feta vader........

onsdag, juni 13, 2007

Tjejmilen nästa

Nu lägger jag i en högre växel. Har löptränat lite smått sen i våras och faktiskt sprungit milen några gånger hemma på olika banor. Igår gick jag på en gyminstruktion och fick en fantastiskt bra genomgång och coachning. Nu ska det tränas ben, ben, ben, rygg, mage och bröst. Jag har även fått jättebra tips hur jag ska lägga upp min träning och lite kostråd.
Ska börja med intervallträning nu också. Löpträning 3 ggr/vecka, spinning 1 gång/vecka och gym 1 gång/vecka. Jag SKA banne mig förbättra min löptid på milen!
Men utfallsträningen tog nästan knäcken på mig igår!!!!! Är lite öm i kroppen idag men jag trodde faktiskt det skulle vara värre. Dessutom fick jag beröm över hur pass mkt jag orkade med vikterna igår. Känns bra!!!
Så snart kan man titulera sig Smala Sussie :)