torsdag, maj 03, 2007

Jag är kvar

Har inte haft nån lust att skriva de senaste dagarna. Har tagit igen en del sömn och ätit god hemlagad mat. I tisdags sprang jag en mil igen. Så himla skönt. Nu är jag jättepeppad att anmäla mig till tjejmilen. Missade dock intensivspinningen igår eftersom det var stopp i trafiken på E18. Jag satt i bussen i två timmar. Skönt med iPod och bra bok då (just nu läser jag "Om skönhet").
Humöret är jämt men dämpat.

Hoppas på bättre tider snart.

Imorgon sticker jag till Prag.

söndag, april 29, 2007

Don´t let the sun catch you crying

Jag har börjat sketcha som terapi på kvällarna. Det är inte vackert men det hjälper mig att fokusera på nånting annat för en stund.
Just nu känns det som man är omringad av elände.
När jag kom till jobbet i fredags morse frågade jag mig själv hur i helvete jag skulle ta mig igenom dagen. Det gick trots allt. Sorterade fakturor på förmiddagen, följde med Ernie på lunchmöte för att titta på en ny kopiator och eftermiddagen gick åt till diverse administrativa problem. Stack från jobbet 17.15. Trött, tankspridd men ändå lättad över att dagen var över.
Jag skulle till Dollys Saloon för att äta med restaurangtåget. Tog först en sväng i Ringen, en shoppinggalleria jag ingte satt min fot i på kanske 10 år. Otroligt men sant. Skulle sen traska bort till restaurangen men jag fastnade i tankar och musik (lyssnade på Marlene Dietrich-Puff der Zauber Drachen) och jag gick för långt, hamnade i Medborgarplatsen. Fick vända och hittade slutligen rätt. Alla var redan där och jag beställde in öl och bestämde mig för en "Cowboys choice" till middag. Efter att ha ätit mer än vad magen förmådde lämnade vi restaurangen vid 21.30 tiden. Skönt att få åka hem och jag somnade till tonerna av Edith Piaf och La Vie en Rose på bussen hem.
Helgen har gått bra. Jag vaknade tidigt igår morse, bestämde att jag skulle träna och hoppade på spinningpasset kl. 10. Det var en katastrof, jag orkade inte alls trampa. Åt frukost när jag kom hem, städade och sen promenerade vi ner till ICA och handlade. Vi hyrde Kalle & Chokladfabriken men DVD´n var så repig att det inte gick att se mer än 5 min av filmen innan den krånglade. Lämnade tillbaka och fick igen pengarna. Gick o la mig tidigt. Orkade inte lyssna på mer elände. Vaknade därför tidigt imorse igen. Klev så upp vid 9 och åt frukost. Tvättstugan kl 12 och sen stack jag ut och sprang 8 km i solskenet. Skönt med luftombyte och jag älskar att vara ute i skogen. Sen en ny promenad till ICA och så soffa ett par timmar medan regnmolnen tornade upp sig på himlen. Fixade fisksoppa till middag och har sen ritat ligte under kvällen. Farsan är på väg hit men jag tänker gå och lägga mig för jag står inte ut med att se hur han lider. Psykot jagade honom med sax idag tydligen.
Ska jobba imorgon dessutom så jag behöver min sömn.