fredag, oktober 19, 2007

Mål 2008

Jag är oerhört stolt över mig själv att jag lyckades springa hela Tjejmilen i år. Det kändes som en milstolpe i mitt liv. Medaljen hemma påminner mig om det varje dag :)
Nu har jag valt ut nästa steg, att springa Åland HALVmara nästa år. 2,1 mil löpning. Jag vet att jag kan det. Jag har redan pressat mig och tänjt på gränser som jag trodde var otänjbara så 2,1 mil är inte en orealistisk tanke av mig.

Jag har dessutom upptäckt jympans magiska krafter. Det ser lätt ut men pröva själv så får ni se. Efter nästan en månads träningstorka (förutom trappmaskin, enstaka spinning pass och en kort löparrunda) så har jag ÄNTLIGEN kommit igång igen. Ok, jag har tagit i lite väl mkt senaste veckan men jag LOVAR att jag inte har tagit ut mina krafter mer än vad jag orkar. Jag har jympat, stavgått, kört spinning och ki balans med inslag av yoga och tai chi och lite kickbox :) Jag hade tänkt testa spinning här i Kista idag på lunchen men eftersom jag kände att min kropp protesterade redan imorse valde jag en hel vilodag för mig idag. Ska unna mig nåt gott och lägga upp fötterna i soffan när jag kommer hem.

Jag tror stenhårt på att denna varierade träning tillsammans med löpträning och kanske lite gym ska hjälpa mig att nå mitt mål. Nu gäller det att jag får en stark, smidig och välbalanserad kropp. Får inte lägga på alltför mkt vikt i muskler men inte heller i fett. Dessutom vill jag försöka börja träna mer yoga, tror att det är bra för mitt psyke.
Wohooo!! It´s friday!!!


onsdag, oktober 17, 2007

Jealousy

Avundsjukan är en av våra största fiender. Den kan fräta sönder de bästa vänskapsbanden och försura de mest harmoniska arbetsplatser.

Why can´t we all just get along?

tisdag, oktober 16, 2007

Ni har väl inte glömt.....

att kolla min andra blogg "Pink Room"?

http://www.thepinkroomatmayumi.blogspot.com/


Nä, tänkte väl det ;)

måndag, oktober 15, 2007





Is it any wonder....?

Jag har bestämt mig. Andra åker till Thailand varje år. Jag åker till Kalifornien.

Jag gillar känslan av att vara i en Hollywoodfilm under semestern.

söndag, oktober 14, 2007

Hurtbulle

Helgen över, IGEN. Varför går alltid helgerna så himla snabbt för? I fredags tog jag ett jympapass på lunchen o det piggade upp en del. Men jag hade så ont i nacken/ryggen efter att ha legat ner i två dagar då jag var sjuk att huvudvärken tog över på eftermiddagen. Somnade på bussen hem som ett barn och vaknade precis när vi kom fram. Var in på Friskis en stund för att hjälpa fixa iordning inför jippot på lördagen. Städa träningssalen, bära bord mm. Sen handla och så hem. Hem ljuva hem. Det fanns redan färdig mat i kylen, bara att värma på. Pasta och köttfärssås. Så vitlöksbröd till det och placering i fåtöljen framför TV´n. Slängde också snabbt ihop en bärpaj som jag mumsade på under kvällen. Hade längtat så efter en bärpaj.
Lördag morgon kl. 7. Klockan ringer och jag får för mig att jag glömt stänga av alarmet. Men icke. Det var dags att kliva upp. Suck. Duscha, äta gröt o så ner till Friskis. Inte så himla mkt att förbereda egentligen. Det mest var ju redan klart. Vi fick frukost, frallor, kaffe och juice och sen öppnade vi. Det var ju knappast nån rusch. Trist egentligen för vi hade hoppats på fler motionärer. För guds skull, ALLA fick ju träna GRATIS hela dagen!! Gratis brukar ju få fart på folk men inte igår. Vid 11 tiden skulle vi ha ett stavgångspass och eftersom det var så få anmälda dit så ställde vi funkisar upp. Några av oss iaf. Det var jättekul. Fick lära mig tekniken att gå med stavar. Vi testade att öka farten i intervaller och promenerade uppför och nerför backar. Skitbra träning!! Jag säger bara: Börja träna stavgång!!!
Sista passet var Ki Balans vilket jag naturligtvis ville testa på igen men denna gång var det en annan ledare med ett heeelt annat upplägg. Mera softa och mjuka rörelser men ändå skönt.
Friskis dagen var över och nu väntade middag med alla funkisar. Jag var naturligtvis SKITTRÖTT så det blev inte så mkt festande för min del. Vi åt en jättegod sillbuffé med olika sallader till och så ostbricka till efterrätt. Jag o Carro stack vid 22 tiden. När jag kom hem satte jag mig i fåtöljen o där somnade jag.

Idag. En tycka synd om mig själv och mysdag. Efter att morgonen startade pissdåligt så kunde jag vid 12 tiden äntligen få tid över för att koppla av. Fixade lunch, tände ljus och kollade på min DVD Elizabeth 1 som jag köpte i London i våras. Nästan 4 timmar lång. Jag såg första halvan, mumsade på paj och te. Tog sen ett varmbad och tände ännu mera ljus. Sen stavgång ute i 45 min. Det spöregnade men det var bara skönt. jag hade min I-pod med mig så jag bara travade på. Sen fixade jag middag och lunchlåda, en thaiinspirerad gryta med kyckling, röd curry och kokosmjölk och en het kycklinggryta med kanel, krossade tomater i chili och haricots verts. Åt middag medan jag tittade på andra halvan av filmen.

Jag längtar redan till nästa helg.