fredag, mars 16, 2007

Den här är för dig Anna Skipper

Idag åt jag en HEL chokladboll till fikat!!
Jag vet vad jag ska göra iallafall

Slutar kl. 14,30 idag. Hem, träna, äta, sova. Ska ägna helgen åt att läsa mkt. På söndag ska jag till Friskis på intervju men för övrigt räknar jag med en lugn helg.
Kunde knappt kliva ur sängen imorse. Jag var så trött att det bara gick inte att vakna ordentligt. Det hjälpte inte ens att duscha. Gäsp.
Provade lite kläder igår kväll. Har en del som ska kasseras sen förra året. Sånt som inte passar längre eller är slitet. Sen höll jag på att somna vid köksbordet framför datorn kl. 22.

Drömde om barn inatt igen. Men just nu ser jag inget ljus i tunneln........

torsdag, mars 15, 2007

Just like Gwen...

Shoppingfynd! Shoppingfynd!!
Provade en jättesöt klänning på Indiska idag. Den satt som en smäck!!!
Kruxet var bara att den var trasig och så även den enda andra klänningen i samma storlek som dom hade i butiken. MEN, jag blev erbjuden att köpa klänningen för ett billigare pris eftersom det som var trasigt inte var så svårt att laga själv, bara sy lite så var det kirrat. Så jag funderade typ 5 sekunder och tackade sen JA!

Klänningen är mörkblå med små små vita "blommor" och knyts med ett skärp i midjan. Tänkte ha mina svarta mormorskängor till :) Så franskt, så fint......så perfekt :)
Tjena bruden!

Attans vad mörbultad jag är i kroppen. Ger mig tusan på att det ligger nån ny förkylning o gror för jag vaknade men en aaaaningens halsont och illamåeende. Dessutom var jag totalt slut i kroppen redan under träningen igår kväll. Trots det gick passet över alla förväntan. Jag tog i så svetten sprutade åt alla håll :) Skönt med vilodag idag. Måste ladda inför Madonna passet imorrn!!!
Och ladda tänker jag göra med American Pancakes till middag! Yep, it´s pancake day igen!!

Imorse hittade jag äntligen mina nycklar som varit spårlöst försvunna under ett par veckor. Jag var helt säker på att jag hade lånat ut dom till någon som sedan hade glömt bort det. Jag kunde bara inte komma på vem. Så jag tog ett par extra nycklar och allt var frid och fröjd ända tills imorse när jag skulle öppna dörren till jobbet igen. Nycklarna var BORTA! Men va f....
Hur är det möjligt?? Går ngn o rotar i min väska??? Jag vände i stort sett upp och ner på hela väskan men det var när jag dängde den i bordet som jag hörde ett "klirr".............nycklarna fanns där.........i väskan.......på andra sidan fodringen.........det måste alltså finnas ett hål. Jag vände, vred och letade och hittade slutligen hålet, ett litet lurigt hål som precis lagom stort för att BÅDA nycklar skulle kunna slinka igenom. Jag har alltså hela tiden gått och burit på mina försvunna nycklar utan att veta om det.....Men bättre det än att de skulle ha varit stulna eller tappade.

Dags att köpa en ny väska kanske?
Wohooo, yiiihoooo!!!!

Gwen Stefani kommer till Sverige i oktober!! Närmare bestämt 10 oktober!
Jag ska definitivt köpa mig en biljett.
Nån annan som vill hänga med????? Linnéa???? :)

19 mars släpps biljetterna. Jag kommer hänga på låset.

onsdag, mars 14, 2007

Livet kommer tillbaka

Solen skiner och himlen är alldeles blå. Stjärnklart på nätterna och värmegraderna stiger med saven. Det är VÅR! Längtar att få klä mig i tunnare kläder, få promenera på Djurgården, fika med kompisar, åka till Dalarna och Åland, springa i skogen, cykla på landet, äta frukost och middag på balkongen och att slippa tränga ner fötterna i stora fodrade kängor........
Tröttheten försvinner sakta från min kropp. Jag är ganska så stel i nacken och igår hade jag tom ont i ansiktet. Träningen tog bort en del spänningar men jag var totalt nollställd efteråt. Kände mig så himla disträ och trots att jag försökte vara lite social o snacka med folk så orkade jag inte mer än att haspla ur mig några ord och sen stå där som ett fån o stirra. Så jävla töntigt. Men jag är på G. Folk får ta mig för den jag är.

Måste hämta en banan.....

.....sådärja. Blodsockret höll på sjunka ner i botten.

För övrigt tycker jag att Gwen Stefani var mkt coolare när hon var med i No Doubt. Men jag gillar henne ändå......

måndag, mars 12, 2007

En skum dag

Jag har varit riktigt jäkla, drygt, jobbigt trött hela dagen idag. Jag har inte kunnat tänka klart, jag haft svår yrsel som gjort att jag haft svårt att gå, jag har tappat saker, glömt bort de enklaste namn och ord och haft allmänt svårt att koncentrera mig. Nej jag har inte en hjärntumör, jag har mens. Blir ALLTID så här. Och det är så jävla drygt. Enda trösten den här gången är jag jag av ngn anledning sluppit den värsta värken. Tröttheten tog istället ut sin rätt. Jag kan somna när och hur som helst men huvudvärken jag får dras med är inte att leka med.
Någon som vet vad som fattas mig? Näringsbrist? Jag tar kosttillskott och äter frukt, grönt och fibrer varje dag, fisk, kyckling och kött ingår i kosten varje vecka + motion.
Men som en solstråle i eländet så ringde dom från Friskis idag och ville träffa mig för en intervju. Så på söndag ska jag till Norrtälje. Jag hoppas på det bästa. Jag har ju inte all tid i världen men jag kan tänka mig att lägga ett par timmar i veckan för att lära känna lite nytt folk och ha nåt att göra i veckorna (som om jag inte hade tillräckligt!!!) :) Wish me luck :)
Fick göra om min astronomiuppgift idag. Första uppgiftsförsöket sprack totalt då molnen har legat som ett tätt täcke över Stockholm i flera veckor. Så nu ser jag äntligen en ny chans att hinna färdigt.
Men nu e de sussa dags igen., Har tagit en Ipren och vill helst av allt bara vila mitt ömmande huvud....

Gonatt!

söndag, mars 11, 2007

Jag luktar svett

Det blev bio i fredags. Jag stack från jobbet kl. 16, då hade telefonen inte ringt på flera timmar, jag hade inga fler arbetsuppgifter för veckan och jag hade tom hunnit plugga lite matte. Filmen jag såg var "Natt på museet". Ja, ja, det må va en sk barnfilm eller familjefilm men jag gillade den. Den var kul och jag behövde se nåt roligt och få skratta en stund. Jag gillar även ben Stiller som skådis så jag var skitnöjd efterråt. har du inte sett filmen än så skynda skynda, den e faktiskt riktigt bra! :) Efter filmen hann jag äta en slafsig burgare på Mc donalds. Jag märkte då hur jäkla äckliga McDonalds burgare egentligen är. När man inte äter där så himla ofta så vänjer man sig av med den typen av skräpmat verkar det som........hur som helst, på vägen hem passade jag på att plugga lite mera och utnyttja tiden som jag annars bara skulle sova eller slöa på. Väl hemma kröp jag ner i sängen och avnjöt den nya serien Stargate Atlantis men jag var så himla trött att jag faktiskt somnade mitt i det andra avsnittet *suck*.
Var uppe tidigt i lördags, tränade och åt frukost. Städade, diskade och la mig sen på soffan o lyssna på musik. När Jocke kom åkte vi och handlade o jag passade på att hämta ut mitt paket från Ellos. Väl hemma igen slet jag upp kläderna för att prova och jodå, klänningen för 99:- passade perfekt. Med ett par svarta leggings till tyckte tom Jocke att det blev skitsnyggt men det kan ju även bero på att klädstilen var väääldigt 80-tal vilket han gillar :)
Till middag blev det pizza (jag vet, skräpmat igen) och så nybakt banankaka till efterrätt. (men det var mkt godare kall dagen efter) Vi somnade båda till Matrix medan grannen spelade dunka dunka på högsta volym.....
Imorse stack Jocke redan kl. 7.30 (tror jag). Dom skulle ha nån slags möte på hans jobb (på en söndag!!!!) och han var tvungen att vara där redan kl. 10. (arbetsgivare har ingen respekt för helger nu längre) Själv sov jag till 10.15. Vaknade med mensvärk och yrsel, åt frukost i sängen medan jag tittade på favvoserien "Alla älskar Raymond" x 2 och släpade sen mig ner till tvättstugen. hade inte så mkt att vätta idag som tur var för allt jag ville var att ligga i sängen och glo på TV med min ömmande mage. Lite ångest hade jag visserligen för ute sken solen för fullt och jag vet hur mkt jag har klagat på sistone om att det alltid är så grått ute men är man lat så är man. Såklart kollade jag på Beverly Hills Cop 2 istället......
Hur som helst, jag inser nu att jag ändå måste krypa ur mina svettiga myskläder och dra på mig jeansen och traska ner till affären. Jag har inget bröd hemma, smöret är snart slut och kylen måste laddas med mat inför den nya veckan. Kan inte leva på banankaka only men jag bara MÅSTE brygga en kopp kaffe först.

Me, signing off on a lazy Sunday afternoon.....