fredag, februari 15, 2008

Chulo!

Det finns stunder på jobbet då man bara behöver nåt som får en att skratta och må bra. Det är som Ernesto och jag letar fram klipp med George Lopez. The king of comedy.
Han är den bäste!!

Så eftersom det är fredag lägger jag in ett GL klipp.

Enjoy! I have for over three years now!!


onsdag, februari 13, 2008

One of those weeks

Hm, verkar som att jag hamnat i en sån där otursloop igen. LIvet går ju upp och ner men just nu vete tusan var jag är nånstans. Hur som helst. Det började i helgen då danspasset ställdes pga att kusinen skulle åka och titta på möbler hon hittat på Blocket. Fick iaf tag på patrik som kunde komma in till stan och vi fika och snackade skit och filosofi ett par timmar. Drog mig sen hemåt, trött och eländig och spenderade restan av kvällen hemma framför TV´n med en påse godis. Söndagen var inte bättre. Supertrött som jag var lyckades jag iaf få tvätten iordning. Asta hade lyckats med konsstycket att pissa ner 3 täcken, 3 påslakan och två lakan OCH överkastet på en vecka. Jag höll på i fem timmar och tvättade. Under tiden stack jag ut på en löptur som gick sådär........konditionen är inte den bästa efter förkylningen men det är ju nu som jag måste arbeta upp den igen så jag pinnade på. Hade med mig min iPod så musiken peppade mig extra mkt. Men som sagt, dålig kondition och slem i halsen gjorde att inte pallade 5 km ens. (pinsamt!) jag "goggade" mig igenom 5 km, dvs joggade och gick omvartannat.
När jag sen skulle laga kycklinggryta på kvällen lyckades jag koka sönder grönsaker och hela skiten...jahapp. Bara att äta ändå. Här kastas ingenting.
Måndag. Arbetsdag. Blä. Amerikanarna har kurs här i Stockholm och vi står som värdar och har varit behjälpliga med hotellbokningar och annat. Vad händer? Jo, två jänkare dyker inte upp. Hotellet ringer och meddelar att vi måste betala ändå eftersom ingen meddelat dom. Jag får inte tag på nån ansvarig och när killen väl kommer på tisdagen är han oförskämd och otrevlig och kan inte ens erkänna att han är skyldig till att inte meddela oss att han bytt ankomstdatum. Skulden la han istället på en annan person och nu vägrar han betala. Sure, gubbe lille, den taktiken kanske funkar i staterna men här i Sverige får du faktiskt stå för ditt misstag. Punkt slut. Och sen rullar hela dagen på i samma anda. På kvällen är det två timmar i Friskisrepan. Jag sålde en del träningskort vilket faktiskt var kul och jag var glad över att ha jympat på lunchen tidigare på dagen. Tisdag. Jag laddade för ett spinningpass på kvällen men blev snabbt nedtagen på jorden igen när jag blev påmind om att jag lovat stå i repan IGEN.....så ingen träning. Tills Mika sa att "visst ska du va med", repan kan ju vara stängd under passet! Så jag kutade hem och bytte om.....dessvärre hade ingen prickat av mig så jag blev avbokad och passet han bli fullbokat innan jag kom in i salen...jahapp......så ingen träning alltså. Kom hem, trött, grinig och less. Kollade på tv och orkade inte gå och lägga mig. Sjukt eller hur?
Hade tänkt köra ett medelpass jympa idag på lunchen......då är passet utbytt till bas....men va f....ok, då bokar jag spinning imorrn kväll, ska köra yoga på lunchen och så kan jag ta ett medelpass jympa på fredag. Löpning till helgen.

Jag hatar när allt inte går som man planerat. Känner mig ur balans efter förkylningen och jag LÄNGTAR efter att få balans igen och komma igång ordentligt med träningen.

Och varför sitter man här på jobbet när solen FÖR EN GÅNGS SKULL faktiskt tittar fram???

Ett mysterium.

tisdag, februari 12, 2008

Film är bäst på bio

Åh, vad jag längtar efter ett riktigt hederligt gammalt biobesök.
Först äta på McDonalds, burgare, pommes och cola, like in the old days.
Sen köpa biljett och popcorn, mera cola.
Gå in i den mörka biosalongen, hitta sin plats, slå sig ner, spilla lite popcorn på golvet.
Sätta sig till rätta, vänta på reklamen och läsa biotidningen.
Ljuset släcks ner och filmen börjar. Stämningen stiger och man riktigt myser.

Jag längtar så.