torsdag, september 06, 2007

Nu ere inte långt kvar....

128295079917657500ihavetehlook.jpg

onsdag, september 05, 2007

Bästa väderleksrapporten jag nånsin sett!! :)

http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="400" height="399" id="flvplayer" align="middle"> http://www.thorlinks.com/flash_player/flvplayer.swf" />http://www.thorlinks.com/flash_player/flvplayer.swf" flashVars="flv=http://89.238.130.226/~thorlink/media_content/CnHGeTDIQ6.wmv&playList=http://www.thorlinks.com/skin/config.xml&config=http://www.thorlinks.com/skin/config.xml" quality="high" bgcolor="#000000" width="638" height="435" name="flvplayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Kan du balansera på ett ben?

Igår var det äntligen dags att få testa på Ki Balans. Jag mötte upp Carro på Friskis i Norrtälje. Vi var tidiga och stod o kikade på de andra motionärerna när de jympade, lyfte skivstång, svettades och våndades. När det så äntligen var dags för vårt pass pirrade det lite extra i magen. Jag visste ju inte riktigt vad exakt man kunde vänta sig. Skulle man ha skorna på eller inte? Många var barfota men vi nybörjare hade skor på oss. Ledaren tände levande ljus i lokalen och skön musik strömmade ur högtalarna. Så följde ett pass med dans, jympa, tai-chi, qi gong och yoga. Mkt styrka, balans och koncentration och framförallt meditation. Svetten rann, musklerna darrade och jag fullkomligt njöt. Det här kommer jag verkligen göra om igen, och igen och igen.
Bästa övningen kallades kamelen, bara namnet är ju skönt :) Och som gammal qi gong motionär så kände jag mig klart hemma bland vissa andra övningar.

För övrigt såg jag en man imorse med remsandaler. Han hade vita tubsockor på sig.

måndag, september 03, 2007

Ooups! BUSTED!!


This CANNOT and WIIL NOT ever happen again!!!!

söndag, september 02, 2007

Twilight time

Ännu en helg till ända. Har väl egentligen inte gjort nåt speciellt och sensationellt. Städat, tvättat, sprungit, glott på Tv, slöat......typ. Tog en lååång prommis med Carro ikväll. Vi skulle bara till ICA o handla.....det blev totalt 2,5 timme. Sköööönt! Vi spikade även ett Ki Balans pass på tisdag så nu ska jag ÄNTLIGEN få testa på det :) Hittade ett par finfina Nike pjuck i senaste Friskispressen som jag nu e vääldigt sugen på. Bra anpassade för yoga o Ki Balans pass ;)
Har försökt undvika TV under helgen men nu under kvällen fastnade jag dock framför en dokumentär vid namnet " Skelettsamlaren"En svensk expedition gav sig av till Australien 1911 (tror jag) och förde med sig hem en mängd aboriginskelett. Bakom sig lämnade de en mängd skändade gravar och förtvivlade människor. 80 år senare hittar nån snubbe benen i nåt dammigt arkiv här i Stockholm och börjar rota i deras historia. Skönt att kunna konstatera att svenska staten nu har återlämnat alla skelett. Och så typiskt mig att fastna framför en sån dokumentär. Synd bara att jag missade filmen Plagues ans Pleasures on the Salton Sea på Kunskapskanalen...........kolla in trailern så fattar ni varför.....