fredag, mars 14, 2008

Almost there now

Sprang dryga 7 km med Mia på lunchen! Kändes så jävla skönt att veta att jag orkade och klarade av hela sträckan. Visst, jag blev riktit andfådd men konditionen är inte alltför dålig. En snabb vända in i bastun och en lång dusch efteråt och så lunch på det gjorde att jag nu lätt skulle kunna sussa länge. Ge mig bara min schäslong, en filt och lite skön musik så snarkar jag snart :)

Nu är det bara 45 min kvar på den här arbetsveckan, sen säger jag bye, bye till jobbet i två dagar.
Today I need something more substantial

Nu är det kris! Så här kan jag bara inte fortsätta. Jag håller på att bli en spillra av mitt forna jag, whatever that was.....
Håret hänger, luggen är för lång, jag hittar inget i garderoben som känns kul att ta på sig. Jag har inga snygga pjuck utan springer med samma gamla högklackade stövlar varenda eviga dag.
Ok, ekonomin och plånboken skriker NEJ! men mitt samvete säger att jag behöver en förändring. Kanske en ny hårfärg? Tid hos frisören ska iaf bokas direkt efter lön. Måste göra nåt åt mitt hår! Skor får vänta tills våren infinner sig. Har en beställning på La Redoute på G, några tunikor och en topp.
Ge mig Vår NU!!!!!!!!!!!!!! Jag orkar inte mer grått, kallt och blött. Blir bara deprimerad.

Om 1,5 timme ska jag ut och springa med Mia. ska bli skönt att få komma ut, bort från kontoret.

Planerar att ta ledigt en hel dag nån gång i april. Ska bara ägna dagen åt mig själv. Träna, läsa och skriva klart min essä.

Just nu känns det mesta faktiskt blä.

Dagens låt: Bad day-R.E.M

onsdag, mars 12, 2008

Kalla vindar och O´boy

Är fortfarande trött, så trött. Sprang 5 km i lördags nästan helt problemfritt. Besvärades inte av slem från hals och näsa utan av att de nya löparskorna gjorde att min högra fot började krampa. Suck. Nåja, jag gjorde mitt bästa och jag mådde helt ok efteråt. Vilade i söndags och jympade i måndags. Tisdag, vaknade och var SUPERTRÖTT. Ville verkligen inte göra nånting igår. Men jag gick på spinningen på kvällen ändå och jag klarade mig fint. Orkade alla positioner och knatade hemåt nästan direkt efter. Eftersom jag inte orkade laga någon ordentlig middag fick jag nöja mig med mackor och till det drack jag varm O´boy. Jag kan inte minnas när jag drack det sist. Det var läääänge sen. Gud, så GOTT det var! Jag njöt av ostmackorna och chokladen. Efter maten bäddade jag ner min trötta kropp och kollade på andra avsnittet av Jane Eyre.
Jag hade verkligen en riktig myskväll för mig själv! Inga telefoner som ringde och missarna höll sig lugna.
Längtar SÅÅÅÅÅ mkt till våren nu. Är less på kylan, det gråa och mörkret. Det blåser kallt ända in i märgen varje dag och man blir bara deprimerad av bristen på solljus och värme. Dessutom har jag så himla svårt att koncentrera mig och engagera mig för nånting.
Om ca 3 veckor åker jag på första steget i Friskis utbildningen. Har hört så mkt bra om den vilket gjort mig väldigt förväntansfull!! Lite nervöst att åka ensam men ett guldläge för mig att träna bort min blyghet och att ta kontakt med folk.

Dessutom har jag TOTALT snöat in på R.E.M!!
Spana in den här coola videon, den får iaf mig att längta tillbaka till USA.....NU!