fredag, februari 13, 2009

Äntligen!!

Så är då Tiger äntligen hemma igen. Efter att febern legat på 39,5 i tre dar steg den plötsligt till 40 för att dagen efter sjunka ner till 39,4. Igår tog jag hem honom eftersom jag kände att han faktiskt skulle må bättre av att få vila hemma i en miljö han känner sig trygg i. Och det går framåt. Han är jättenöjd med att kunna putsa upp sin päls, han har ätit fisk och vilat sig mycket. Matte har köpt specialfoder idag (dyyyrt) så vi får väl se om han äter det till middag idag ;) Dessutom ska han nu ha antibiotika två ggr om dagen vilket inte är helt lätt att få i honom. Det är en kamp men han har inget val. Antingen stanna hemma och äta antibiotika eller tillbaka till sjukhuset.........lätt val, eller hur? ;)
Med sjukhuskostnader, specialfoder och en ny mjukissäng att gömma sig har hela kalaset kostat matte ca 11500:-. Måtte han nu hålla sig frisk!!

måndag, februari 09, 2009

Hjälplös och orkeslös

Tiger är fortfarande kvar på sjukhuset. Han fick feber i lördags och har det fortfarande. Det är en infektion i operationssåret som spökar. Det är svullet och ömt. Jag hade hoppats på att få hem honom i lördags, sen igår och sen idag. Men icke.

Fan, för varje dag som går blir jag mer och mer förtvivlad. Han hade ju inte feber innan operationen..........och nu ska dom kolla levervärderna på honom igen.

Jag fattar ingenting. Ena dan är han bättre, nästa dag inte, så blir han bättre, nästa dag inte.

Kan dom inte bara se till att han blir frisk nu så jag kan hämta hem honom. Jag orkar inte mer snart. Ont i magen varje dag. Ingen matlust.