fredag, maj 23, 2008

Jag tycker verkligen inte att Foppa tofflor är snyggt!!!


pet
more cat pictures



....så fick jag det sagt också.....

torsdag, maj 22, 2008

Sjuk IGEN

Jahapp, fyra dagar hemma från jobbet. Blev egentligen sjuk för en vecka sen men det var inte förrän i söndags som rosslet i halsen blev till hosta, slem i luftrören, gult snor och feber. Så jag har spenderat veckan hemma i sängen, hostandes, snorandes, halvsovandes och tittande på TV. Tack gode gud för TV såpor!! Jag har redan hunnit skaffa mig en dagsrutin. Eftersom jag vaknat så himla tidigt pga hostan så har jag först kollat på Rachel Ray följt av Ensamma Hemma, Star Trek, Stargate, Rachel Ray, American Hot Rods, Hem till gården, Tillbaka till Aidensdale, Hem till gården sova ca 40 min, sen Oprah, ER, vila, Project Runway, AFV, Dr Phil osv.........
Att sova har inte funkat så himla bra eftersom jag inte kunnat ligga ner. Har haft alldeles för mkt slem i luftrören så det bara rosslade när jag la mig ner. Fick ingen luft. Bara att stuffa en massa kuddar bakom ryggen och försöka sova sittande. Inte kul.
Idag var första dagen då jag vaknade utan hostattack och vaknade dessutom inte kl. 4......jag fick sova ända till kl. 8. Fantastiskt! Orkade vara uppe hela dagen, har dock hostat och snorat men behövde inte vila. Har städat lite och vågade mig på att cykla ner till bibblan på eftermiddagen och låna ett par böcker. Ikväll tog jag en stavgångspromenad med Camilla i en timme. Trodde jag skulle vara alldeles slut när jag kom tillbaka men det blev tvärtom. Jag har nya krafter och den friska luften och solen gjorde mig bara gott.
Så imorrn är det tillbaka till jobbet igen och nya tag. Nästa vecka är det FOKUS, FOKUS, FOKUS som gäller.
Måste hitta tilbaka till mig själv!!