fredag, maj 30, 2008

Jag vill också få besök av inredningsexperter!!

Jag bara ÄLSKAR programmet Design: Simon och Thomas. Dom får väääldigt gärna komma hem till mig och göra om mitt lägenhet. Den ser för djävlig ut med udda och trasiga möbler, en hallspegel som är lika gammal som mig (och skitig därefter), trasiga tapeter och helt felplanerat vardagsrum.
Just nu är så himla sugen på att göra nånting drastiskt med mitt hem. Jag vill tapetsera, hänga upp tavlor, köpa in bokhyllor och få ORDNING på allt. Fast det känns ju lite dumt att börja renovera nu när vi söker ny lägenhet.

Men det kommer bli SVÅRT att lämna min tvåa. Jag har bott där i snart 8 år och det är mitt hem, min BORG. Mitt namn på dörren, jag har skrivit på kontraktet och jag har liksom bott in mig där nu. Ibland längtar jag efter något större och helst ett hus med trädgård men oftast är jag nöjd med lägenheten.

Den här gången när jag flyttar ska det vara till en lägenhet jag verkligen GILLAR och kan tänka mig att TRIVAS och LEVA i. Det ska göras iordning direkt när vi flyttar in och inte lämnas till sen.

Men drömma kan man ju som sagt alltid göra.

onsdag, maj 28, 2008

Nytt läge?

Idag la jag och Jocke in en intresseanmälan på en fyra i Rimbo. Det är ett radhusliknande rött hus med egen ingång och altan. Just nu ligger jag först i kön men det kan ju komma andra som har mer köpoäng än mig så håll tummarna nu! I helgen ska vi gå och titta på huset. Om ett par veckor får jag veta om jag blivit uttagen på visning inuti.
För att förtydliga, vi pratar alltså om en hyreslägenhet och inget annat.

Morsan och jag ska åka och titta på torpet nästa söndag. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa.

Tänk om det blir både ny lägenhet och sommarstuga? Samtidigt.....shit.....tur att möblerna ingår i torpet så att jag inte behöver flytta upp saker dit samtidigt.

Nä, sluta drömma och back to reality. Det kan ju bli pannkaka av allt också.

måndag, maj 26, 2008

Jag förstår inte meningen

Idag blev jag tipsad om att köpa ett superfint torp för ett jättebra pris.
Varför, VARFÖR får jag såna tips när jag ändå inte har ngn möjlighet att köpa?????

Vad är meningen med att skänka mig ett gyllene erbjudande, vifta med det framför ögonen på mig när det är så uppenbart att jag aldrig kommer kunna ta det????

Varför envisas livet och min omgivning med att ALLTID komma med negativa vibbar och kommentarer?????
Jag VILL vara positiv men trampas ner. Gång på gång.

Jag HATAR det.

Bara att inse, jag är en 35 årig failure................inget att ha med andra ord.