fredag, februari 23, 2007

One of those days

Igår somnade jag som en spillra av mitt forna jag. Förkylningen tog verkligen ut sin rätt. Snoret rann och jag kände mig väldigt svag. Lagade middag, åt och löste korsord när jag kom hem. Gick o la mig redan kl. 22. Imorse mådde jag faktiskt liiite bättre och nu märks det att förkylningen håller på att dra sig tillbaka. *hoppas*
Det blir middag ute ikväll men för säkerhets skull ska jag boka av spinningen imorgon bitti. Känner jag att jag orkar så kan jag alltid boka på det igen när jag vaknar.
Fick mina nya träningskläder igår och jag e nöjd. Brallorna ska tydligen vara i nån form av material som "andas". Vi får väl se när jag använder dom sen.......

"Bara" 1 timme och 20 minuter kvar nu på den här arbetsdagen.

torsdag, februari 22, 2007

Rasp i halsen, snökaos och snart helg

Här snöar det. Men så bra då. TVÅ månader FÖRSENT!! Men hallå, julen har redan passerat. Nu är jag inte ett dugg intresserad av vinterväder längre.
Halsen har gått från svullen till raspig och snoret fortsätter att rinna lite lätt. Tänker INTE bli sjuk nu när vi har bokat restaurangbesök imorrn!!!
Till helgen är det plugg, plugg och plugg inbokat. Ska även ta och storstäda inför Linnéas och Kalles besök om en vecka. Har ju ganska stökigt hemma men jag tänkte anstränga mig lite extra och få bort det värsta. Hoppas ni kan stå ut med katthår och mkt prylar!! ;)
Ska även försöka hitta på nåt riktigt gott att bjuda på när dom kommer :)

Måste gå ut och hämta posten nu men jag vill inte...........

onsdag, februari 21, 2007

A short notice

Till Linnéa kan jag berätta att jepp, det blev fleecetröja....en rosa :)
Jättefin och skön!

Och nu börjar snoret rinna också.....fan.
It´s a mad world

Vaknade imorse med riktigt svullen hals. Funderade en stund på att stanna hemma men släpade mig sen ur sängen och ställde mig i duschen, åt frukost och märkte att halsen faktiskt kändes bättre. Så jag åkte till jobbet och efter en kaffe så känns nu halsen helt ok. Svullnaden har lagt sig..........för tillfället. Bokar nog av träningen ikväll för säkerhets skull. Det är fucking jäkla -15 ute idag och jag vill inget hellre än att ligga kvar under täcket och glo på TV. Men ska man äta måste man jobba.

Så den stora frågan idag. Ska jag köpa fleecetröjan på Intersport eller inte?

tisdag, februari 20, 2007

På västfronten intet nytt...

Mina nya träningskläder är på väg från Ellos nu *wohooo*. Jag var tvungen att sy fast hålet i grenen på mina nuvarande träningsbrallor i fredags så nu är det nog inte långt kvar för dom. Men dom måste hålla tills jag får de nya :) Igår var jag en sväng till Intersport och kollade på löparskor. Runt 1000:- får jag räkna med att lägga ut men bara jag slipper springa i obekväma dojjor och att mitt knä inte tar skada så är jag nöjd. Är lite sugen på att köpa ett par redan nu. Ska vänta till lönen kommer på fredag så får vi välan se :)
Igår gick vi igenom planetsystemet, planet efter planet. Mkt intressant och spännande att få se bilder tagna av dessa kolosser både från rymden och på vissa även från ytan. Läraren släckte ner i hela salen och det var riktigt mysigt att sitta där men varm kopp citronthé och min varma stickade halsduk virad runt mig och titta på alla fina planetbilder. Slapp även stressa till tunnelbanan vilket var ett stort plus. Mindre kul var att busschauffören på vägen hem släckte ner hela bussen så det inte gick att läsa. Jag brukar alltid försöka läsa ikapp det senaste kapitlet på hemvägen men igår fick det bli musik....Shamen-Axis Mutatis. Funkade det också :)

Ska alldeles strax stänga ner och åka hem. Spinning som vanligt ikväll och sen hem och kolla på Det Okända. Matteplugg efter det och sen godnatt :)

En helt vanlig dag i mitt helt vanliga liv.

måndag, februari 19, 2007

Lite trött men annars OK.

Det bidde ingen förkylning....den här gången. Så jag laddar inför spinning imorrn, på onsdag och lunchjympa på torsdag :) Wohooo!
Har varit mer än vanligt trött på jobbet idag men lyckades ändå få nånting gjort. När det gäller pluggeriet går det lite trögt just nu och jag är ganska grinig på att behöva jobba tillsammans med flamsiga tonåringar som tror att dom vet och kan allt redan. Veckans gruppuppgift har nu helt plötsligt på någons eget bevåg förvandlats till en individuell uppgift eftersom "gruppuppgifter ändå aldrig funkar". Jaha, men allt jobb vi har gjort hittils då? Ska vi ge upp nu halvvägs? Och låt mig fråga lilla vän, hur ska du hantera projektarbeten och andra grupparbeten i arbetslivet längre fram? Ska du bara skita i alla andra när det inte passar dig längre och köra ditt eget race? Suck...........Nä, bevare mig väl från uppnosiga tonåringar....