torsdag, maj 11, 2006

Adios amigos!

Jag har fjärilar i magen. Imorgon flyger vi till Wien. Dessutom är min mage lite orolig och reagerar så fort jag äter nåt. Ska till skolan ikväll och som vanligt är jag dåligt påläst när det gäller läxor och så. Dessutom måste jag smita tidigare ikväll eftersom jag måste hem och packa och lägga mig tidigt. Ska upp kl. 04,00 imorgon bitti!!! Min kropp mår heller inte så bra. Känner mig trött och lite småskum i magen.
Igår var jag o letade svarta leggings hela jäkla lunchen. Inte en enda affär hade det!! Det fanns gult, vitt, grått, prickigt(!!) men svaart, nä. Till slut hittade jag ett par på Bik Bok som jag provade med en rosa kort kjol som jag roffade åt mig på vägen till provrummet. Men vid det laget var jag så trött och stressad för att lunchtimmen var slut och bilden som mötte mig i spegeln var "elephant legs" så jag hängde tillbaka allt och struntade helt i det.
Ska göra ett nytt försök nästa vecka istället. Nån gång när jag inte är lika stressad.....

Nä, nu skiter jag i det här. Har alldeles för mkt resfeber för att kunna jobba koncentrerat.
Är tillbaka på måndag igen gott folk!

Auf Wienerschnitzel!

onsdag, maj 10, 2006

I can´t help it.

Jag nyser, näsan är täppt och det kliar i gommen. Men annars så är det bra. Körde ett medelpass spinning igår för första gången på en dryg vecka. Det var lite jobbigare än jag trodde. Löpning och spinning aktiverar uppenbarligen olika muskler så jag är lite mör idag. Dessutom försov jag mig rejält imorse. Vaknade prick 8, flög ur sängen, kastade mig i duschen, slevade i mig frukost, velade framför spegeln i nån minut eftersom jag inte visste vad jag skulle ta på mig och åkte sen bil till jobbet. Men shit happens. Tänkte gå ner och kolla på en kjol idag. Igår blev fyndet ett par svarta tyg skor med kilklack, paljetter och sidenband för 200:-, idag ska jag leta 80-tals inspirerade kläder :) Har en bild i huvet om vad det är jag letar efter. Om jag säger Bananarama kanske ni förstår vad jag menar. Jag älskade Bananarama på 80-talet. Tyckte dom hade bra låtar och supercoola kläder. Lustigt att man är tillbaka där igen nu. Om jag bara kunde göra nåt åt mitt hår.....Igår kom ett paket från HM med kläder jag beställde för en månad sen. Ska hämta ut det på ICA ikväll och jag hoppas att allt passar.
På fredag sticker jag till Wien. Kickoff med jobbet. Ser fram emot resan men är innerligt trött på folk klagomål hela tiden. Resan är för kort, för lång, varför får inte alla enkelrum?, varför måste vi komma hem så sent?, varför kunde vi inte åka på torsdag kväll?, varför ska vi ha så tråkiga aktiviteter?, kunde vi inte ha åkt till fjällen istället?. Jag vet inte vad jag ska säga men "typiskt svenskt" klingar nånstans bak i mitt huvud. Norrmännen däremot har nästan bara kommit med postitiva kommentarer och vi har redan bestämt att ta drinkar i baren och ha så kul som möjligt. Ska bli kul att träffa Mette igen också och jag tänker definitivt spendera mer tid med henne. Dessutom tänker jag hålla mig så långt borta från en viss "häxa" men jag känner att skulle en situation uppstå när jag fått i mitt ett par glas vin så kommer jag troligtvis inte kunna hålla käften. Hon irriterar mig nåt fruktansvärt och jag är inte den enda som känner så. Men, jag ska ha kul iaf!! :)
Och nu ska jag äta lunch.

tisdag, maj 09, 2006


Kawaii!

Igår gjorde jag nåt fantastiskt. Jag lämnade in min tenta i tid. Färdigskriven och klar. Gud så skönt det känns att faktiskt ha gjort nåt bra för en gångs skull.

Hade en föreläsning om den medeltide kyrkomålaren Albertus Pictor efteråt vilket var superintressant. Trots att jag endast sovit fyra timmar under natten så höll jag mig vaken och uppmärksam...tills det släcktes ner i föreläsningssalen för att vi skulle se på diabilder. *gääääsp* Jag kunde inte hålla ögonen öppna.....Sov på bussen hem så jag var pigg resten av kvällen. Åt ett par mackor, konstaterade att löpträningen faktiskt gett resultat. Har smalnat av vid höfterna och rumpan så det är bara att fortsätta i samma takt :)

Ska gå o titta på toppar idag igen för att se om jag hittar någon som passar mig. Jag ger mig helt enkelt inte.

Tänk om man vann 60 miljoner på Lotto. Vad skulle du göra då?

1. Köpa mig ett torp på landet och renovera i gammaldags och mysig stil. En blandning av indiskt och svenskt.

2. Plugga på heltid. Historia, religion, konst, arkeologi, japanska......Mera medeltid!!

3. Resa till Japan, Thailand, Kina......

4. Utveckla mig själv.

Yeah, right,

In your dreams

måndag, maj 08, 2006


Wannabe.

Det är så himla tyst här idag på jobbet. Har gjort allt jag ska och fikat. Kollade en sväng på tokyostyle sidan och blev lite inspirerad. Så jag tog väskan o knallade ner till centrum fram o tillbaka. Gick in på BikBok och hittade ett par linnen som var söta. Jag provade men fan......jag ser inte klok ut. Varför ser alla kläder bättre ut på alla andra än en själv?? Varför?? Ett linne såg ok ut men jag har ingen lust att lägga 300:- på nåt som bara ser ok ut.......varför är man född ett freak??? Och varför kan jag inte träna bort fläsket på låren för? Och varför åt jag en Magnum choklad efter lunch?
Och varför, varför är jag inte född japan? Men vad skulle det hjälpa, jag skulle troligen bara vara en ful japan.....

Fan.
Tickets please!

Fatta att jag klev upp kl. 07,00 i lördags.......jag förstår det inte själv än. hade bokat tid hos gummiverkastaden kl. 08,00, varför så tidigt fattar jag inte heller......så jag tassade runt där hemma medan Jocke snarkade. Katten fick mat o sen gick han o la sig igen. Jag passade på att diska upp alla tallrikar som legat i diskhon typ en vecka. Åkte sen o tog ut pengar, tankade bilen och så till verkstan. Fick däcket lagat, en stor jävla spik var orsaken. Sen drog jag till ICA och handlade FÄRSKA frallor, Tropicana juice o annat gott. Åkte hem och lagade frukost. Njöt av frallorna med marmelad och satt läääääänge :) Och ja, Jocke hade klivit upp när jag kom hem :)
Brorsan kom 10,30 och resten av dagen spenderade vi i bl.a Uppsala på IKEA och andra diverse varuhus. Solen sken och jag ville bara vara ute, UTE; UTE!! Pollenallergin till trots.
Efter middagen tog brorsan o jag en biltur runt landet bara för att slippa sitta inne.
Igår var samma lika, shopping i Norrtälje. Köpte en sköldpadda i keramik att ha på balkongen (söt). Spenderar alltför mkt pengar på skräp men jag kan bara inte låta bli har jag kommit fram till. När både brorsan o Jocke hade åkt satte jag mer ner för att skriva klart konst tentan. Tre frågor, piece of cake tänkte jag. Och visserligen var det det för jag kunde svaren på alla tre. Problemet var bara att formulera dom på ett vettigt sätt. Stack ut o sprang en timme för att sätta igång blodet i skallen och sen tillbaka till datorn. Näsan rann och jag höll på bli tokig. Hatar pollen!!!!! Jag satt till kl. 1 och skrev och jag är NÄSTAn färdig nu. Måste skriva klart det sista idag för tentan skalämnas in ikväll. Fan. Har sovit typ 4 timmar inatt och är totalt mosig i hjärnan. Men det måste gå.

Och ögonen kliar som fan.