fredag, oktober 06, 2006


My sunshine buddy :)

Egentligen fattar jag inte varför jag köpte den men den finns nu iaf i min ägo hemma.
Den drivs av solljus och det ENDA den gör är att nicka med huvudet olika fort beroende på hur mkt ljus den får......Kul va? Ehm....

Köpte den i Japantown i San Fran. Var så himla trött på att vänta på Jocke o Maja som inte kunde bestämma sig vilka Godzilla prylar de skulle köpa, det tog evigheter att kolla igenom hela affären in i minsta detalj.
Så plötsligt, där fanns dom, the sunshine buddies.
En snabb titt och jag var fast.
Can I have the pink one please?
18 jäkla dollar för en pryl som inte fyller nån funktion överhuvudtaget. Och inte vet jag heller vart jag ska ha den....

Men va tusan. Den var ju lite söt ändå....

torsdag, oktober 05, 2006

Top Model=Förnedrings TV??

Satt och flippade mellan kanalerna i TV-soffan igår kväll och hamnade på TV3 och Top Model. Som ett inbitet fan jag är så tänkte jag att visst måste jag kolla kvällens avsnitt.
Allt var underhållande på det speciella sätt det kan vara när det gäller Top Model tills tjejjerna skulle utföra det sista provet. Gå en catwalk med stora klumpiga skor som ingen vanlig människa NÅNSIN skulle snöra på sig. Vad hände? Jo, de flesta snubblade, halkade, ramlade och föll. En tjej stukade lilltån, kanske inte det värsta som kan hända men ändå. Hur som helst, det som jag mest förfasade mig mest över var juryns miner, förfärade utrop och totala brist på empati. Ja, jag vet, det är en tävling och tydligen är det ett krav inom denna bransch att man måste kunna gå med denna typen av dojjor men vafan...hallå!!!! Jag skulle vilja se han fotografen snöra på sig ett par liknande skor och knalla själv. Jag retade mig fruktansvärt på hur han synbart klankade ner på de tjejjer som inte klarade testet.........finns väl ingen som skulle klara det, eller?
Nä, där gick gränsen faktiskt. Top Model i alla ära men nog är det ren förnedrings Tv alltid.

Fast å andra sidan har ju tjejjerna själva valt att ställa upp så......

Nacho Libre

Ok, om du inte har sett filmen än (Jack Black är ju med för Guds skull!!!!) så masa dig genast iväg och gör det NU!

Love the movie!!

www.nacholibre.com

Venga, venga!!!

onsdag, oktober 04, 2006

Such a perfect day

Hade HUR mkt som helst att göra på jobbet igår men dagen bara rann iväg snabbt så det var skönt. Stressade hem till träningen och där träffade jag min granne som nu också har börjat med spinning. Jag trodde inte att jag skulle orka hela passet men faktiskt, det gick så jag var jättenöjd efteråt. Stod o surrade en stund med grannen och sen kom några tjejjer från Friskis o frågade vart jag hade varit, det hade nämligen noterat att jag varit borta från träningen under en lång period. Kul att man faktiskt är saknad :) Jag berättade om min resa och att jag inte haft möjlighet att träna i sommar pga de knasiga tiderna. Jag hinner ju inte till 18,30 passen......Men nu ska det bli ändring på det!! :) Sen drog jag hem och duschade, käkade min enormt goda sallad bestående av linser, kikärter, sallad, tomater, morötter, broccoli, tonfisk, citron och rosmarin. Skum blandning jag vet men det var faktiskt gott :) Jo, just ja, ett ägg till det också :) Igår när jag kom hem så hade även våra filmer som vi beställde från CdON kommit. Wohoo!! Perfa!!

Så jag är så himla nöjd med livet just nu...... :)

tisdag, oktober 03, 2006

Cravings and urges

Blev så himla sugen på snittar med gurka och leverpastej för en stund sen. Jag brukar få såna där attacker åtminstonde en gång i veckan och det händer ALLTID på förmiddagen på jobbet. Aldrig annars. Jag kan bli sugen på de mest underligaste maträtter men när lunchen väl infinner sig så vill jag ha nånting helt annat. Fattar inte hur man är funtad egentligen.
Min mage är tillbaka i sin gamla vanliga rutin. Kurra och låt så mkt det bara går VARJE dag, hela tiden. Suck. Spelar ingen roll hur mkt fibrer jag trycker i mig verkar det som.
Plockade fram lite matrecept igår kväll eftersom jag känner det är dags att börja laga rejäl höstmat nu. En vegetarisk lasagne står på listan och likaså en moussaka. Till helgen tänkte jag steka pankisar och jag funderar även på att slänga ihop en av mina favoriter, en fisksoppa...mmm......jag blir hungrig bara jag tänker på det :)
På fredag ska vi på bio och då tänkte jag passa på att äta cannelloni på den italienska restaurangen här i Kista. Den var faktiskt överraskande god när jag provade den för en månad sen.

Ska äta lunch nu, pasta med köttfärssås och lins/kikärtssallad :) :)

/Matomanen

måndag, oktober 02, 2006

Rocky Road

Jocke ville ha glass i fredags men jag var inte ett dugg sugen....tills vi kom hem o jag insåg att han hade köpt...Rocky Road.......jepp, klart jag ville ha glass.....döh....!!
Är tillbaka i svensk tidsrytm igen vilket känns bra. Har sprungit 1 mil i helgen och det gick bättre än förväntat efter ett uppehåll i 2 veckor. Ska vila idag o köra spinning imorrn. Det lär nog inte gå lika bra men skit samma.

Ska inte tjata någe mer om USA resan men som en sista knorr på d hela vill jag bara meddela världen att jag under min senaste tripp ÄNTLIGEN fick göra tre saker som jag läääänge drömt om:
1. Köra bil genom öknen. Trist bara att vi inte hade en cab....
2. Ätit en äkta Cherry pie med glass på en äkta diner
3. Köpt mig en enormt fin och mysig pyjamas. Har alltid avundats tjejer i amerikanska filmer när de springer runt hemma i sina pyjamaser, det ser så himla skönt ut och jag kan meddela att det är det!! :)

Har spenderat helgen framför TV´n en hel del. Såg The Cave, The Missing, Kids in the Hall första avsnittet i första serien, The Legacy första delen. Den har äntligen släppt på DVD efter typ 10 år....som jag har längtat. Jag älskade den serien när den gick på TV men serien lades ner och sen har det varit en massa tjafs om hur o när den ska släppas på DVD. Så nu hittade jag äntligen första säsongen i San Fransisco. Ingen tvekan, jag tog den direkt!!

För övrigt inget nytt....