onsdag, december 24, 2008

Merry Christmas!!

Julafton, igen :)
Året bara flög iväg. Vi har haft lilla Asta hos oss i precis ett år och igår checkade hon och Tiger in på ett kattpensionat över julen. Detta medan husse o matte åkte till Dalarna för att fira jul.
Här är snö, här är ljus och här är julstämning!! När vi kom fram igår vid femtiden så svidade jag direkt om och gav mig ut och sprang dryga 30 minuter. Fem minusgrader kändes lite i luftrören men backarna kändes lättare när man konstant kyldes ner av den isiga vinden :) Idag blir det snart en runda till innan julkläderna ska på.
Klapparna trängs under granen, eller rättare sagt flödar över under granen. Granen räcker inte ens till, klapparna flyter ut över resten av rummet :)
Min kropp börjar sakta men säkert att slappna av. Har sovit länge och oroligt dock vilket tyder på att kroppen faktiskt jobbar på att varva ner. Det har iofs varit några hektiska dagar här med städning, tvätt, bakning, handling och klappinslagning. Inte mkt tid över för att läsa eller vila ut. Men det finns tid kvar att ta igen sig :)

Så med en önskan till er alla från mig om en riktigt god jul signar jag nu av för att ta min julaftonsjogg och sen ska jag njuta av Kalle och hans vänner, Karl Bertil, julmat och trevligt sällskap :)