fredag, mars 28, 2008

En liten vändning

Har precis återvänt efter att ha sprungit 9 km med Mia, duschat länge och varmt, smörjt in mig och ätit en god lunch på World Class restaurangen. Känner mig skönt utpumpad och på mkt bättre humör :)

Nu ser jag iaf fram emot helgen!!
One of those days....again....

Hur less kan man bli egentligen?? Jag vill inte se en snöflinga till nu eller se att termometern står på minus varenda morgon man kliver upp. Kylan nästlar sig in i min kropp och jag känner mig bara olustig, kall och rastlös. Jag tror att jag just nu har nått min absoluta botten när det gäller det mesta. Eller kan det bli värre?
Koncentration är ett minne blott, likaså ett bra humör. Jag vill inte vakna en dag till och känna att allting bara är trist, grått och meningslöst. Ska jag byta jobb? flytta? skaffa en ny hobby? Kanske skulle börja med att skaffa mig ett bättre självförtroende........

Håret ser ut som ett skatbo, inga kläder sitter snyggt på mig, är less på att bära vinterkläder och tjocka tröjor men så länge kylan och snön är här så har jag inget val.
Trivs inte hemma längre. Känns meningslöst att städa eftersom det stökigt igen efter en timme. Orkar inte plocka skit efter andra, har ingen lust att laga mat.

Just nu är allt verkligen bara skit.

torsdag, mars 27, 2008

Boknörd? Moi?


onsdag, mars 26, 2008


I väntan på våren
Beställde denna lilla vackra kreation från La Redoute häromdagen så nu MÅSTE faktiskt våren komma!

tisdag, mars 25, 2008




Payday is funday!!

ÄNTLIGEN en ljusning i ekonomin och livet i allmänhet!! :) Har betalat alla räkningar och nu snart blir jag av med ett par dryga avbetalningar. Jag ser ljuset!! Fick dessutom en slant över och en del ska stoppas undan och sparas. För övrigt shoppade jag lite nya träningskläder idag, två toppar för 199:- en rosa och en svart och ett par pants att springa i eller kanske yoga eller annat kul. Supersköna och lätta att bära! Provade ett par löparbrallor men mina elefantben funkar inte i såna tajta saker......
Nu behöver jag strumpor, trosor och ett tidtagarur till kursen nästa vecka.
Dessutom.......den riktigt roliga presenten idag........
.......den 7 september ska vi se R.E.M på Stockholms Stadion!!!!!!!!!!!
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Jag funderade i stort sett hela dagen fram och tillbaka. Jag har pengar men vill inte spendera allt nu när jag äntligen fått ordning. Men jag kom fram till att om jag inte köper biljetter så kommer jag ångra mig bittert. Jag VILL se R.E.M!! Så nu har jag verkligen nåt att se fram emot ;) ....och med tanke att jag inte har råd med ngn USA resa i år så är detta "the next best thing".
Har precis kommit hem från ett baspass spinning. Trampade på ordentligt och tog i så svetten sprutade. Imorrn, vila och skola! Längtar redan!
Nu ska jag sussa!!
Goodnight!


Tillbaka till vardagen.....igen

Det har varit en lång skön och välbehövlig påskhelg. Jag var både trött och less på allt när jag lämnade kontoret i torsdags. Sov djupt på bussen hem och jag kan meddela att det blev ingen löprunda när jag kom hem. Istället drog jag och Jocke till ICA för att fylla våra förråd inför helgen. Mat och godis!! :)
Sov länge på fredagen, mmmmm. Skönt att få vakna utan väckarklocka. Vi låg i soffan mest hela dagen och kollade på filmer och avsnitt av " A haunting". Jag tror att vi allt som allt ha betat oss igenom ca 14-15 avsnitt av serien under helgen. För dig som inte känner till den kan jag berätta att den brukar visas på Discovery och varje avsnitt är baserat på en verklig händelse. En familj som blivit utsatt för övernaturliga händelser av den onda sorten. Mys, mys!
En löprunda i det fina vår/vintervädret hanns med. 7 km skön jogg med ett par pauser. Sen dusch, en god lunch, varmt thé och så fåtöljen igen :) Ahh, livet!!
Lördag, samma igen. Slappa i soffan, läste lite, kollade på film, ingen träning. Städade lägenheten och tvättade för fullt. Skönt att ha det gjort!

Söndag. Sprang denna gång ca 5 km i skogsterräng. Kändes tungt och av fem backar gick jag uppför två. Ändå nöjd med resultatet.

Måndag. Sista dagen på ledigheten. Farsan kom på besök. Jag försökte springa 5 km men benen kändes som två säckar potatis. Gick inte alls bra så jag gick mestadels av tiden. När Jocke och farsan hade stuckit hade jag äntligen lite tid över för mig själv. Diskade och plockade undan, gav missarna mat och satte mig sen och pluggade en stund. Gick ner till Friskis vid 18,45, öppnade och tog emot fem glada spinningmotionärer.......för övrigt hände inte mkt. Annika, vår nya tjej i repan kom förbi en sväng och snackade. En mycket trevlig tjej som faktiskt visade sig komma från Rättvik :) Låste sen dörrarna och satte mig och pluggade en stund till. Eftersom vi höll gymet stängt så kunde jag stänga och låsa lokalen och knata hem redan kl. 20,20. Glory! :)
Väl hemma kokade jag thé, tände ljus och satte mig i köket och pluggade en stund till.
I säng kl. 22, utvilad och väldigt nöjd med påsken. Inte så mkt godis, bra träning, många bra filmer och lite plugg. Precis som jag hade tänkt mig! :)