torsdag, mars 20, 2008


Jag e ju inget modefreak men....


när jag såg dom här skorna på Tv igår smälte jag direkt. Vill ha, vill ha, vill ha!!!


Mmmm....candy!

Den stora godisätarhelgen har börjat! Här på jobbet tjuvstartade vi redan i tisdags men det finns så mkt godis att det räcker hela dagen ut idag också. Vi slutar ju kl. 13 ;)
Imorse var jag totalt förvirrad. Fick för mig att jag var ledig idag så när klockan ringde 05,30 satte jag mig rakt upp i sängen av rena förskräckelsen, insåg att jag faktiskt skulle jobba och trodde att jag hade försovit mig. Vaknade dock snabbt till och sansade mig. La mig ner och snoozade 30 min inna jag släpade min trötta kropp upp till duschen.

Solen skiner för fullt här i Kista och fortsätter den glädja oss bleka stackare även på eftermiddagen tänkte jag nog ta en löptur när jag kommer hem.

Men nu ska jag fixa lunchmackor till oss på jobbet!

onsdag, mars 19, 2008

Bless you Mia!

Mia, vår marketingtjej på jobbet är världens gulligaste!
Idag kom hon med en syrenlila stickad tunika och frågade om jag ville ha den. Själv tyckte hon inte att hon passade i den. Jag provade den och den satt som en smäck! Superfin! Jag brukar inte välja kläder som har hög hals/krage/polokrage som denna men den här passade finfint!

Jag är så glad att vi äntligen fått en tjej hit till jobbet som är pigg, glad och uppmuntrande!

Kram på dig Mia!! :)
I´m a pro!

*LOL* Jag har just lyssnat på radiointervjun med mig själv och tycker för en gångs skull att jag faktiskt gjorde rätt bra ifrån mig. Den här gången behöver jag inte skämmas minsann!! :)

Men det mest absurda är att höra sig själv. Jag känner inte igen min egen röst, det är liksom inte jag som pratar!!

Eftersom jag var så uppspelt och behövde släppa på lite spänningar efter morgonens eskapader så tog jag ett entimmespass medeljympa på lunchen. En riktig jäkla genomkörare, svetten sprutade och nu efter att ha duschat och fått lite mat i magen känner jag mig som en ny människa :)

En stolt och glad sådan!!
I did it!! My five minutes of fame...

Wow! Jag har pratat i radio! Skitnervös skakade jag som ett asplöv men allt gick bra!
Jag fick prata med Martina på Morgonpasset i P3 (vilket i sig kändes väldigt skumt eftersom jag är van att höra henne som radioröst, inte pratandes direkt till mig) och hon ställde en del frågor om hur det är att bila i USA. Jag försökte verkligen svara så gott jag kunde och på det stora hela så tycker jag nog att det gick ganska bra! :)

Dagens låt: All the way to Reno-R.E.M

tisdag, mars 18, 2008

Våren, vart tog du vägen?

Vaknade till ett vintervitt, slaskigt landskap. Vad är poängen med snö nu? Påsken ska vara fylld av påskliljor, kycklingar och ägg, grönt gräs och sol......
Kroppen och knoppen är dock mkt piggare den här veckan. Mia och jag kör "Happy colour week" på jobbet vilket innebär att vi bara kan ha på oss färgglada kläder. Enbart svart eller grått är bannlyst. Insåg idag att redan dag två sprang på ett problem, nästan hela min vintergarderob består av svarta och gråa kläder. Dags att tänka om! (tur att det är en kort vecka!)

Igår kväll började jag läsa en bok om buddhismen när jag gick o la mig. Det var några år sedan jag studerade religionshistoria så det var riktigt intressant att uppdatera mina gamla kunskaper. Det är pinsamt hur mkt man har glömt!! Dags att börja om igen....

Spinning ikväll igen, jag laddar med vatten och nötter!!

Dagens låt: Dare-Gorillaz

måndag, mars 17, 2008

On the radio

Lyssna gärna på Morgonpasset i P3 nu på onsdag kl. 09,40.
Jag önskade en låt imorse på deras hemsida och blev nu uppringd, jag är utvald :)
Nu är jag SUPERNERVÖS!

Vad jag önskade för låt?

Lyssna på onsdag så får ni höra ;)
I´m pushing an elefant up the stairs

Efter fredagens joggingpass så var jag totalt utpumpad. Sov till 10,45 i lördags men hoppade då ur sängen utan att känna mig tung, snurrig eller seg. Fick faktiskt en hel del gjort, tvätt, städ, disk mm vilket kändes bra. Var på Friskis möte kl. 17 och sen åkte vi tilla ffären och handlade middagsmat. Såg ett par filmer på kvällen och njöt av Chunkey Monkey, min favvoglass av alla Ben & Jerry!!! :) ÄNTLIGEN finns det på ICA Rimbo. Första gången jag åt den var i London, andra gången i Las Vegas och tredje gången hemma i lilla Rimbo :)
Tog det lugnt i söndags, slappade framför TV´n och sen tog jag en prommis ner till ICA för att handla. På kvällen var det 70-tals spinning (intensitet medel?) på Friskis och jag var där och trampade. Tog slut på mig själv totalt. Drog direkt hem efter att ha avslutat kassan, duschade, värmde upp middag och kollade sen på sista delen av Jane Eyre. Somnade gott efter det.

Hade planerat att träna idag på lunchen men naturligtvis så glömde jag en handduk. Men ok, jag har resonerat med mig själv och kommit till slutsatsen att min kropp mår bra att få vila idag.
Tänker istället lägga mitt träningsschema så här denna vecka:

Måndag: vila
Tisdag: 60 min jogg ELLER 60 min basspinning
Onsdag: 60 min medeljympa
Torsdag: Yoga 60 min ELLER 60 jogg (beror helt på hur arbetstiderna ser ut.....)
Fredag: Vila
Lördag: 60 min jogg
Söndag: Stavgång, spinning ELLER jogg 60 min

Måste lägga på ett kol med löpningen nu. Planerade lopp detta år är Vårruset, Tjejmilen och Bellmanstafetten. Vill ju gärna springa Ålands halvmarathon också men just nu är jag alldeles för otränad för det. En mil grejjar jag dock utan problem, det vet jag med största säkerhet!

Dessutom ser jag äntligen en liten ljusning i ekonomin så nu kan jag satsa på roligare mat som lax, mera kyckling och bra grönsaker! :)
Det finns hopp nånstans.

Dagens låt: Why does it always rain on me-Tavis