fredag, april 28, 2006


Oh, the pain!

Fredag, det regnar och jag har en jävla mensvärk. Men jag är på bra humör. Igår lämnade jag in alla hemuppgifter för delkurs 4, i helgen ska jag färdigställa slutuppgiften för delkurs 3 och börja på slutuppgiften för slutkurs 4. Här går det undan! Efter lektionen igår hade jag lite tid över innan bussen gick så jag strosade runt på bibblan på skolan o hittade en intressant bok om Psykologi. Jag har ju alltid varit intresserad av hur människan fungerar och samverkar mellan varandra och sin omgivning. Det är ju en del av mitt intresse för historia och folklivsforskning och nu har jag lånat hem 2 psykologiböcker. Självklart hinner jag inte läsa dom nu men jag tänkte bläddra lite i dom och sen låna hem dom över sommaren och läsa lite då av eget intresse.

Tog bilen till jobbet idag, första gången på ett halvår typ. Hade tänkt åka till IKEA på lunchen igen och köpa nya utemöbler till balkongen. Brorsan ska ta mina gamla möbler så nu ska det minsann bli lite ordning och reda! Ska köpa lite blommor och ljushållare och inreda min balkong under maj/juni så att jag sitta o njuta i juli :) Dessutom vann jag en av Linnéas auktioner på nätet så snart får jag även hem ett par finfina gardiner som ska hängas upp i sovrummet hade jag tänkt :) Jag är redo för våren/sommaren!!

Sen var det det där med kläder. Jag har blivit helt klädgalen!! Jag hittar så mkt fint hela tiden men nu måste jag hejda mig. MÅSTE SPARA PENGAR!!!

Men mest av allt vill jag lägga till Mayumi som mellannamn........

torsdag, april 27, 2006


En psykotisk brud på irrvägar.

Idag tittade chefen lite extra på min kläder. Tydligen passar det sig inte med militärgröna brallor med jympadojjor, rosa docksöt top med puffärmar och en långt halsband med rosa o vita pärlor. But who cares? Den här världen behöver mera färg!! Speciellt det här kontoret. Så idag har jag även tagit med mig soundtrack till den indiska filmen Devdas så nu har jag skapat mig riktig feststämning!! :)
Träningen ger mer och mer resultat nu och sen jag började med löpträningen så har kroppen slimmats lite till. Det märks framförallt på kläderna som börjar sitta mer löst. Jättekul tycker jag för nu kan jag hitta ännu mera fina kläder som passar till sommaren!! Mitt humör artar sig till det bättre. Orken börjar komma tillbaka och jag har faktiskt snart gjort klart 3 skoluppgifter som jag har legat på under en lång tid. Sen har jag en tenta som ska göras nästa vecka och så slutligen mitt projektarbete. Men just nu känner jag mig positivt inställd på att jag kommer kunna lämna in allt innan terminens slut :) Så skönt när allt faktiskt löser sig!!
Dessutom ska jag till IKEA idag på lunchen. Tänkte kolla efter fina tavlor och en o annan pryl :)

Men mest av allt vill jag pröva afrikansk dans.......

16,50.

Var på Ikea på lunchen. Åt en jätteäcklig lunch som absolut inte var värd pengarna (56:-), köpte en mörkblå mjukishaj och batterier och tittade på nya utemöbler till balkongen. Har hittat finfina stolar och bord för en billig penning så eventuellt åker jag dit senare och köper :)
har även kollat upp afrikansk dans och hittat ett stäle i Stockholm som verkar schysst. Jennie var intresserad av att haka på så vem vet? Kanske inom en snar framtid??? :)
www.urkraft.se

Det blev iaf ingen Madonna konsert i Rom. Biljetterna kostar flera tusen. SÅ bra är inte Madonna, faktiskt. Men skit samma, det dyker säkert upp nåt annat kul man kan göra istället. Nu ska jag ner till centrum o shoppa och sen är det skola!

onsdag, april 26, 2006

Don´t let the fruit rot under the tree.

I måndags flög jag till Oslo igen för fjärde gången. Börjar bli en tradition det här nu :) Vi landade vid 10 tiden så vi tog några timmars shopping på Karl Johan. Det första jag såg var Indiska så det var ju bara givet att ta en titt därinne ;) Vi promenerade ner till Akers Brygge och kollade affärer på vägen, sen käkade vi lunch på Burger King. 90:- betalade jag för ett helt jävla vanligt whopper cheese meal!!! Norge ÄR dyrt! Sen drog vi till till kontoret i Lysaker och det var jättekul att få träffa Mette och de andra igen :) Alla vi som varit inblandade i flytten på nåt sätt var där och så vår chef och regionschefen. Christen hade ordnat en supergod spansk tapas buffé och massor av champagne, vin och öl :) Vi skålade och mumsade länge :) Mette och jag pratade om att resa til London senare i höst och kolla på nån musikal och shoppa. Det vore så himla kul om det blev av!! Vi träffas ju alldeles för sällan! Så där stod vi och babblade på i några timmar och hade jättekul. Christen pratade också på som vanligt och jag måste säga att det inte är ofta som man skrattar så mkt som jag gjorde då på kontoret :) 19,30 var vi tvugna att åka til flyget och jag hann shoppa lite choklad innan vi skulle på planet hem. Jag var hemma kl. 23 men somnade inte förrän kl. 00,00. Dödstrött och hela dan igår var en pina. Jag gick som en zombie.....fick nånting gjort på jobbet iaf och sen drog jag inte till stan och shoppade med morsan på Indiska (igen!) innan jag åkte hem.
Längtar till helgen nu och vill ha tid över för att göra klart mina skolarbeten........

Och om 2 veckor åker jag till Wien :)