torsdag, juni 21, 2007

Jo, jag är visst duktig!

Tunnbröden blev faktiskt riktigt bra! Höll på i stort sett hela kvällen igår med brödbak och städning av kök. Det blev dessvärre ingen stavgång eftersom åskmolnen tornade upp sig så hotfullt i skyn. Jag vågade mig inte ut på en längre tur med risk för att hamna mitt i ett åskväder. Men det var nog tur det. Nu hann jag istället knåda ihop degen, sett sätta mig och äta middag i lugn och ro och betala räkningar. Nu har dessutom ÄNTLIGEN anmält mig till tjejmilen. Nu finns det ingen återvändo. Jag valde dock att inte springa med tidtagning. Vill inte känna pressen och stressen över att få ett bra resultat. Mitt mål är ju att ta mig runt utan att bli fullständigt utmattad.
Jag kom i säng igår kväll vid 23 bläcket. Varenda del av min kropp skrek av utmattning. Sova var det enda jag ville och jag somnade nästan på en gång.
Idag fortsätter bakandet med en banan och nutella rulltårta och sen blir det amerikanska pancakes till middag! Mums! :)

Nu är jag laddad inför midsommar!

onsdag, juni 20, 2007

Pumpa på bara

Andra gympasset igår kväll. Gick toppen bra! Inte så mkt folk på gymet, alltid ett plus. Gillar inte att trängas med svettiga människor. Värmde upp på cykel fem minuter först och sen gick jag igenom programmet jag fått. Orkade faktiskt köra benpressen igår, 50 kg, 25 rep i 3 set. Men jävlar vad tungt det sista lyftet var! Orkade överlag öka på antal rep på både ben och bröst och jag avslutade med tre varv utfallsträning. Ingen träningsvärk idag! Glory!! :)
Ikväll blir det stavgång och tunnbrödsbakning minsann!! Kroppen är smidigare nu och jag håller mig ifrån godiset på miltals avstånd!!
Innan midsommar ska jag även klämma in ett baspass spinning och sen blir det vila och roligheter i dagarna två!! Midsommar i Dalarna, antikmässa i Mora, vovvar, god mat, kanske lite kubb och framförallt mkt trevligt sällskap!!

måndag, juni 18, 2007

Smärta

Jag har klämt min stackars stortå och nu gör det så frukstansvärt ont i den att jag inte kan koncentrera mig på nånting. Det liksom bränner i hela tån och så strålar det utåt och uppåt benet. Suck.
Helgen har varit bra. Jennie o Wenche kom upp i lördags och vi tog en tre timmars promenad i solskenet. Väl hemma igen grillade vi hamburgare och åt jordgubbar med glass. Senare på kvällen, när dom hade åkt hem försökte jag kolla på westernfilmen på TV men somnade ganska snabbt. Vaknade söndagmorgon vid åttatiden och beslöt mig för att inte somna om igen. Låg och myste i sängen hela morgonen, åt faktiskt frukost i sängen och förflyttade mig sen till soffan vid lunchtid. Där somnade jag strax efter 16 och vaknade 40 minuter senare med ett ryck. Skulle ju ner till tvättstugan!!!! Eftersom det hade slutat regna så beslöt jag mig för att testa på ett pass intervallträning. Värmde upp hemma och stack sen iväg i gråvädret. Det var tufft att springa terrängbanan igen efter ett par vekors springande på plan mark. Jag orkade spurta 4 ggr iaf så jag var nöjd. Kom sen hem och stretchade till Erasure. Tog en skön dusch och mumsade i mig en tallrik müsli med banan, lite rå blomkål och en persika. Satt sen resten av kvällen framför datorn och pysslade. Orkade inget annat. Kom i säng vid 23 tiden men somnade nog inte förrän kl. 00,00. Vill nu bara att min tå ska sluta värka. Jag har ont i benet och huvet och vill helst bara lägga mig ner en stund. Har varit o kollat på en köksmaskin på Onoff. Tänkte baka tunnbröd till midsommar och vem vet, kanske även kanelbullar? :) och så bara måste jag baka muffins :)

Måste ta en värktablett nu.....