torsdag, augusti 03, 2006

Italia!

Nu gott folk sticker jag till Rom. Ska se Madonna in concert på söndag och förhoppningsvis hinna med lite sightseeing innan dess.
Att jag fortfarande inte fått veta vilken adress jag ska till när jag kommer ner har gjort mig en aaaningens nervös och huvet dunkar. Kul.
Och hur tusan ska jag ta mig dit?

Men det lär jag väl märka när jag kommer ner.

Mayumi, en vilsen själ i Rom.......
Om sommaren......



















Vad ni ser är trädgården på vårt land...eller snarare naturen som bäddar in vår lilla stuga så fint.
Här är gudagott att vara som man sjunger och det stämmer faktiskt. Vad ni inte ser är vattnet som ligger 100 meter längre bort. Bara att ta kaffekoppen med sig på morgonen och knalla ner till klipporna som badar i morgonsolens ljus :) På bänken ovan sitter jag o läser, solar, vilr eller bara njuter och grusvägen har cyklat och vandrat på sen jag var liten.

Mera bilder kommer inom kort....

onsdag, augusti 02, 2006


A view from a utedass


Semestern är över, finito. Suck. 3 veckors het sol, bilåkande, båtåkande, cyklande, grillande, glassätande, vindrickande och läsande.....över.

Men jag har haft det bra. Nästan för bra. Kattvaktsproblemet löste sig på ett riktigt oväntat sätt och jag fick både lägenhets OCH kattvakt i en hel vecka! Det gav oss tillfälle att för första gången åka upp till Dalarna och stanna i 7 dar. Vi solade, drack vin, grillade, sightseeade, shoppade och bara njöt i stora drag :)

5 turer hem till Åland hann jag med och på bilden ser ni ett av mina favvoställen. Utedasset vid stugan är det ENDA stället som jag kan sitta med dassdörren öppen när man utför sina behov och det ger en obeskrivlig frihetskänsla. Ja, ja, kalla mig galen eller vad som helst men hur ofta kan man sitta o skita med en sån här utsikt framför sig?

Hur som helst, jag ska uppdatera min blogg lite senare med fler semester bilder så jag hoppas ni hänger kvar!! :)

I´m back!!