fredag, juni 30, 2006




Hajimemashite!!

Herregud, jag har pluggat japanska i 2 år och nu har jag nästan glömt ALLT. Ibland undrar man hur man är funtad egentligen. Jag borde ha fortsatt läsa men icke då.....

Måste göra nåt åt saken i sommar.

Watashi wa nihon-go no benkyo o shimase..........

...tror jag det heter......

Gud så pinsam jag är.

Jag blir aldrig en Harajuku girl.

torsdag, juni 29, 2006

Shopaholic!!!

Damn, jag kan inte sluta shoppa.

Jag måste nog ha proffs hjälp........

Mrs Oh look at that nice blouse......

onsdag, juni 28, 2006


The Plan

Just ja, angående vår Kalifornien resa så har vi nu börjat fundera på att åka motorvägen genom inlandet på vägen ner från SF.
Dels för att se lite kalifornisk öken och western landskap och dels för att Jocke ska kunna luta sig tillbaka med en tropikhatt på huvet och citera en line ur filmen Fear and loathing in Las Vegas:

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold.

Jag är definitivt med på den idén!!

Bara ett halvår kvar nu....

Dags att börja tänka på julklappsinköpen.

Hmm, undrar om jag ska önska mig Johnny Depp i år?

För övrigt så tar denna sommar rea kol på min redan bistra ekonomi. Idag hittade jag en så fiiiiiin skjorta på Sisters, tunn, lila med små små broderier. hade kostat 399, nu fick jag den för 119:-.

Jag anser att jag gjort ett verkligt fynd men jag vågar inte ens titta på konto saldot längre...

Undrar om man är för gammal för att börja leva på nudlar o makaroner igen?
CSI....på riktigt.

En av mina grannar har legat död i sin lägenhet typ 2 veckor. Ingen har vetat nåt förrän igår kväll. Men lukten.....fy fan...LUKTEN...har vi andra fått stå ut med i över en vecka. Nog för att det alltid har luktat från den lägenheten men på sista tiden har det varit värre än vanligt. Nu vet vi ju varför. Polisen var dit igår och sen hämtades kroppen antar jag av en likbil eller nåt liknande. Dom höll på till sent inatt så jag har ingen aning om vad som hände sen......
Jag fick svara på några frågor som granne i samma trappuppgång och jag såg att polisen fotade "brottsplatsen". Om det handlar om naturlig död eller ett brott vet jag inte än.....men det lär väl komma fram.
Jag brände doftolja i köket igår kväll o försökte vädra ut lukten från trappen så mkt det bara gick.
Jag mådde så jäkla ILLA!! Hade ingen matlust men tvingade mig att äta nånting.
Imorse drog jag mig för att gå till bussen, var ju tvungen att passera dörren därnere. Men lukten var i stort sett borta nu.....för tillfället.

Just nu känns det inte speciellt lockande att åka hem......

tisdag, juni 27, 2006

Med lite is i magen så....

Men min mage är inte riktigt med just nu. Hade ställt in mig på en vegetarisk buffé till lunch igår men då hade matstället slutat med buffén för sommaren...jahapp. Så vi åkte till en annan restaurang och käkade nån typ av fet blandbuffé som sedan toppades med en kopp kaffe som lika gärna kunde kallas för raketbränsle. Min mage pallade inte trycket och jag trodde jag skulle kräkas i kaskader på e.m. Som tur var så gjorde jag inte det. När jag kom hem var jag trött och verkligen inte hungrig, eller jo, hungig var jag men ingenting lockade. Jag mådde bara illa av att se mat. Så jag tuggade i mig liite kyckling, lite paprika, 4 körsbärstomater och avslutade med ett glas ProViva mango. Aldrig mer tänker jag äta den där jäkla buffén....uäck!

Så idag skulle jag shoppa kjol och fick tag på absolut sista exemplaret. Naturligtvis var kombinationen småfeta, bleka ben och knallröd kjol inte den bästa så jag hängde snabbt tillbaka den och gick o fyndade skor istället, ett par svarta mockasiner med glitterdekor av någe slag.
Alltså, inte dom på bilden ovan. Dessa köpte jag för två år sen och jag älskar dom!! Ett impulsköp av det värsta slaget och det var det värt :)

Tänkte förresten testa att springa 8 km idag. Håll tummarna för att jag grejjar det!!

måndag, juni 26, 2006


Varför bryta en fin tradition?

Så var sommaren härmed invigd!
Vi firade midsommar i Dalarna med jordgubbstårta, sill lunch, midsommarstång och det obligatoriska regnet.
What more can a girl ask for?

Var på antikmässan i Mora i lördags och fyndade lite. Några söta djupa skålar, en virkad pläd och en julbonad (!!)

Ätit har jag gjort för en vecka framöver och jag har byggt på den där extra valken så nu liknar man snart en späckad val igen. *eeek*

Så nu återstår bara transportsträckan till semestern.........*suck*