fredag, oktober 27, 2006

Aj, oj, halsont.

Jävla skit. Halsen är svullen och huvet värker. Jaja, det kunde ha varit värre.
Ska strax dra mig hemåt i blåsten. Stormen uteblev men det har regnat som tusan här......men dom säger att det ska bli värre inatt.

Å, hej, hurra!! för nu visar TV4+ Ab Fab igen varje kväll kl. 23,00. Love it!

Men varför, VARFÖR är jag så tom idag? Ingen matlust, ingen köplust, ingen jobblust....

...bara kramlust.

torsdag, oktober 26, 2006

It´s the end of the world as we know it...

Dom säger att det är väääärsta stormen på väg hit ikväll. Vi får väl se. Hur som helst så gör det inte mig nåt om jag inte kan ta mig till jobbet imorrn. Ligger hellre kvar i sängen med en bra bok och en kopp thé, om inte strömmen har gått förstås för då blir det problematiskt att fixa thé.....
Hur som helst så tog jag bilen till jobbet imorse. Det innebär att jag slipper stressa till bussen när jag slutar strax och dessutom slipper jag stå vid Danderyd och frysa medan jag väntar på Rimbo bussen. Så nu tänkte jag istället ta en sväng i centrum, kanske kolla på skor eller nåt och sen bila hemåt. Har ingen kurs ikväll, den blev inställd då läraren skulle ut på resa. Skönt det för jag vill hem och läsa istället :)
För övrigt så är det mesta stabilt just nu.

Det kanske är lugnet före stormen....

onsdag, oktober 25, 2006

All the way to Reno....

Spinning igår, baspass. Gick faktiskt bättre än vad jag troddde men mkt flås blev det och jag orkade banne mig inte köra position 2 och 3 lika länge som jag vanligtvis orkar. Men jag kan inte begära underverk efter 2 veckors uppehåll i träningen liksom.......
Så ikväll blir det medelpass........bara jag trampar hela tiden ut så är jag nöjd :)
Lön idag, ÄNTLIGEN, var faktiskt ganska pank, 20:- på kontot. Så idag blev det räkmacka ute, sen till frissan och klippa luggen, till Indiska o köpte en söt kofta och så en ny bok att läsa på bussen. Imorse läste jag nämligen klart Fördömd av Johanne Hildebrandt. Skitbra bok! Rekommenderas varmt!
Har äntligen fått arslet ur vagnen och beställt bredband hem, modem funkar bara inte längre....

och ikväll är det ett nytt svanitt av Det Okända......här ska laddas med thé och macka!! :)

tisdag, oktober 24, 2006

So what´s holding you back?

Inom mig bubblar det, nej, det nästan kokar av kreativitet som vill ut. Ibland sipprar en rännil ut och jag finner just den där meningen, den där storyn jag behöver för att gå vidare men nånting sätter stopp. Det är som om en annan del av mig, den ytliga, inte vill släppa taget om vardagen. Rädd för att ta in nåt nytt, att ge sig hän och kasta loss.
Jag vill skriva, fota, skapa men det kommer inte ut nåt vettigt.

Nu måste jag fan ta och skärpa till mig.
Kanelbulle

"People make fun of me just because I lisp....
I mean really...such alot of fuzz for a few extra s´ss........"

Buddy Cole (Kids in the Hall)

måndag, oktober 23, 2006

En riktig myyyyyyhelg.

I fredags var jag verkligen JÄTTEDUKTIG. Jag gjorde en "att göra" lista på jobbet på morgonen och betade mig igenom den under dagen. Jag tog en jätterunda samtidigt som jag hämtade posten och passade även på att köpa kanelbullar till kaffet, mjölk, en fin ljuslykta på Indiska att ha på mitt skrivbord och diskmedel till diskmaskinen på jobbet. Till lunch åt jag min eget hemmagjorda fisk med räkor, sås och potatismos och sen tog jag en snabb prommis innan lunchen var slut. Strax innan fikat kl. 14,30 så var jag färdig med mina uppgifter och hade då tid över att fila på min runologitenta. Jag var verkligen superkoncentrerad och fick faktiskt en del gjort vilket kändes enormt skönt! Vi fikade och jag pluggade fram till kl. 17,00, sen packade jag ihop och stängde ner och tog helg. Bussen hem till Rimbo, att det regnade störde mig inte ett dugg, jag var lugn och harmonisk som en filbunke. Väl hemma i Rimbo handlade jag mat på Konsum gick sen hem där Jocke väntade, han hade varit hemma sen i torsdags med en seg förkylning. Jag diskade undan all disk som samlats under veckan och lagade sen köttfärssås och pasta. Vi åt och kollade lite på TV. Jag käkade lite chips och sen somnade jag på soffan innan kl. 22,00.....jag var totalt slutkörd.
På lördagsmorgonen var ALLTING grått, grått, grått. Det regnade och höstkänslan låg som ett varmt mjukt täcke över oss. Så jag klev upp, fixade frukost och tände MASSOR av stearinljus i köket, på med radion och väckte sen Jocke. Vi åt lång frukost och kröp sen ner en stund till under täcket. Ingen stress, ingen panik. Sen städade jag lägenheten, duschade och traskade ner till ICA och handlade och passade även på att hyra filmen Storm som vi så länge pratat om att se. Sen hem, lagade en äppelkaka, vi kollade på Storm och sen lagade jag en köttfärspaj som vi åt till middag. Sen kollade vi på Excorsisten the Beginning som jag hade köpt för 69:- i Kista. Vi blev båda glatt överraskade över hur bra filmen faktiskt var. Go Stellan! :) Sen blev det lite Kids in the Hall och Dr Who också :)
Söndag var mindre regnig men dock grå. Efter en lång frukost klädde jag på mig och tog en lååååång skogspromenad i snabb takt (1,5 timme), svetten rann av mig när jag kom tillbaka. Så tvättstugan, två veckors tvätt skulle tas om hand. Vi kollade på mer Kids in the Hall, jag såg reprisen av Anders och Måns och Hej Baberiba. När Jocke stack hem vid 16,30 gick jag ner till ICA o lämnade tillbaka hyrfilmen. Drog sen hem och fixade middag, lax och potatis och sen satt jag i soffan resten av kvällen och läste klart Ashimas Bok. En mkt märklig, härlig och annorlunda bok. Rekommenderas :) Kom i säng strax efter 23 och började läsa på nästa bok, Fördömd av Johanne Hildebrand. Kan säga att den verkar vara superspännande!! :) Är totalt inne i en bokperiod nu och jag slukar böcker som godis. Gärna med en kopp violthé till och massor av tända ljus :)
Ja, just ja, jag invigde min röda ljuslykta från Indiska, den jag fick av morsan och den var så himla FIN! Passar ju skitbra både nu och till jul eftersom glaset är rätt med mönster :)

Så för att sammanfatta så är jag så himla nöjd med helgen som varit. Har fått jättemkt och ändå haft tid äver till att slappa, kolla på film och promenera. På tisdag ska jag spinna igen. Det är två veckor nu sen sist. Magsjukan satte ju stopp för träningen förra veckan. Men nu längtar jag som bara den!!! Lite nervös är jag dock eftersom jag fick träningsvärk bara av att promenera igår....hur ska det då gå att spinna??? Jag känner ju att musklerna i kroppen har försvunnit, eller blitt mindre.......men allting går väl att träna upp skulle jag tro :)

Hoppas på en kanonvecka!!!!