fredag, juni 08, 2007

Vad jag gillar allra mest.

Just nu skulle jag nästan ge vad som helst för att få åka till Japan.
Med mig på resan vill jag ha min kusin Jennie, Jocke och Linnéa. Jag vill vandra runt i Tokyo, shoppa roliga kläder och äta sushi tills jag spricker. Jag vill åka tåg genom landet, uppleva kulturen och det maffiga landskapet och hanka mig fram på knagglig japanska.
Men istället stå man här på ett kontor i Stockholm med en ny arbetsdag framför sig.

Men ok, om jag nångång mot all förmodan skulle vinna massor av pengar så lovar jag att bjuda gänget på resan. För jag vill verkligen åka med just er guys.

Sayonara!

torsdag, juni 07, 2007

Reclaim my flat!!

Gud så skönt att få vara ensam i sitt eget hem igen. Kunna sitta i soffan o glo på TV på kvällarna, slippa högen med disk VARJE DAG och faktiskt kunna ha rent o snyggt omkring sig. Mkt har lättat de senaste dagarna, främst humöret. I tisdags var jag med morsan till Ulriksdals växthus och tog en fika och handlade urfina pelargoner till balkongen. Sen drog vi till Barkarby och kollade en sväng på MIO, IKEA och Stadium. Resultatet av den svängen blev nya bestick och glas och skön träningstopp att springa i. Sen satt vi i rusningsköer i en dryg timme genom stan....det var typ 26 grader varmt ute......behöver jag specificera hur det kändes att sitta i jeans i bilen då??
När vi väl kom ut till Haninge hjälpte jag morsan att storhandla på Coop, sen bjöd hon på grillad kyckling med potatissallad *gott* och sen blev det fika framför TV´n resten av kvällen.
På vägen hem plockade jag upp Jocke på Söder, vi var väl hemma sådär typ kl. 01,00.
Igår sov vi till kl. 10,00, gick upp, åt frukost framför TV´n, slappade på balkongen, sov 1,5 timme. När Jocke hade åkt hem ryckte jag upp mig och passade på att diska och röra ihop en pajdeg som fick vila i kylen medan jag stack ut och sprang en mil. Det var suuupervarmt och svetten rann i floder av mig när jag kom hem men det var så himla SKÖNT. En dusch senare och med en köttfärspaj i ugnen kunde jag med gott samvete slappa i soffan igen :)
Efter middagen blev jag sittade framför PC´n och spelade The Guild 2, eller snarare försökte klura ut hur skiten fungerade. Gav upp kl. 23. Ska fortsätta ikväll igen hade jag tänkt. Måste även fortsätta med CSI spelet jö........

Och ikväll blir det medelpass spinning!!!!!!!!!!!! Wohoooooooooooo! :)