fredag, augusti 07, 2009

......




"Now I will tell you what I´ve done for you
Fifty thousand tears I´ve cried
Screeming, decieving and bleeding for you
And you still won´t hear me, going under"

torsdag, augusti 06, 2009

Allt är som det ska

Var till husläkaren igår för mina besvär jag haft de senaste veckorna. Det visade sig att det tydligen kan bli så när man börjar äta Levaxin. Även om alla hormonnivåer är normala så tar det ett tag innan kroppen fattar det och ställer om sig. Det är själva omställningen som jag har reagerat på. Det är tydligen inte vanligt, men det händer.
Sen fick jag ett brev med provresultaten från coloskopin. Allt var normalt. Så nu slipper jag vara orolig över några sjukdomar.

Så nu är jag alltså frisk som en nötkärna!

onsdag, augusti 05, 2009

Kunde inte motstå......


Denna fina text kommer inom kort att pryda min skafferidörr hemma.... :)

För er som vill veta så finns denna och många andra fina textdekorer att köpa på http://www.meandmyhome.se/

tisdag, augusti 04, 2009

Slut på det roliga

Så var man tillbaka på jobbet igen efter tre veckor. Här väntade en ENORM hög med post och det tog mig ca 1,5 dag att gå igenom allt, lägga in alla fakturor och sortera papper.
Sista dagarna på semestern åkte jag till Åland för att träffa min kusin Helena med familj. Min äldsta kusin Britt hade grillfest i ladan och hade bjudit halva kusingänget och en massa annat folk. Kul att träffas igen men jag var så himla trött och inte alls på festhumör.
Eftersom jag skulle sova hos farsan i stugan begav jag mig hemåt vid 23 tiden. Det tar ca 45 minuter att köra från Saltvik till Eckerö.
På söndag morgon vaknade jag av att det spöregnade ute. Vi åt frukost och gick sen ut en sväng. Hälsade på Kurt och Prani och tittade på hennes underbara trädgård. Hon har faktiskt lyckats odla upp några ordentliga vinrankor som var maffiga att se på. Så ville hon bjuda på blåbärspaj och vaniljsås. Hon har nämligen just lärt sig att baka bullar, paj och Ålandspannkaka av en annan thailändsk tjej som bor i byn och nu bakar hon typ hela tiden. Jag var så mätt när jag åkte ner till färjan att jag kände mig som en stor boll.
Sista kvällen "i frihet" stack jag ut och sprang och så tittade vi på en film tillsammans Jocke och jag.
Det var inte så tungt att kliva upp måndag morgon som jag hade trott, men värre var det idag.

Ikväll blir det en kort löprunda och middag framför TV´n och Foyles War som börjar igen! Yippi! :)

Nu ser jag fram emot en fin och solig höst med mycket äppelpajsbak och sprakande färger i naturen!!