torsdag, maj 24, 2007

Shopping is my medicine

När man som tjej känner sig nere så shoppar man. Det lindrar, för stunden iallafall. Själv har jag shoppat skor två dar i rad nu. Jäklar vad man kan fynda när man är deppig, vet att man måste spara pengar och är uttråkad. Man är som en jävla bomb som väntar på att explodera. Så många känslor inom en som måste få utlopp. Vad bättre sätt att släppa lös dom på är inte då att lätta på börsen och vifta med plastkortet??
Och inget fel med det eller det faktum att man ibland vill piffa upp sig en aning men what´s up with all the dolled up girls????? Överallt är dom, hårdsminkade stolpar de sig fram i tillvaron på högklackade skor och sina små tajta outfits. Deras hår är så fönade att de ligger som stora fluffiga hjälmar kring deras huvuden. Ärligt talat tjejjer, jag tror inte att killarna är särskilt imponerade. Vad det handlar om är en tävling er brudar emellan. Vem är smalast, snyggast, piffigast.........Ni verkar dessutom förutsätta att alla som kommer i er väg ska väja. Själva älgar ni på i 180 och tittar åt ett helt annat håll än rakt fram. Skulle ni gudförbjude titta rakt fram var ni väl tvungna att faktiskt se er för och ännu värre, väja för en vanligt Svensson som råkat korsa er väg. Ni tittar på oss "vanliga" osminkade/lätt sminkade tjejjer med förakt.Vi som valt en enklare klädstil som jeans och tröja och faktiskt inte orkade kliva upp en timme tidigare för att hinna lägga på en "mask". Jag tycker faktiskt ärligt talat lite synd om er. Kan inte vara lätt att aldrig kunna vara en mer avslappnad och enklare version av sig själv.

onsdag, maj 23, 2007

I may be mad, I may be blind, I may be viciously unkind..........

............men jag e så jävla less på kärringar som tror att dom vet bättre.

Dessutom har jag helt tappat rum och tid. Varje morgon när jag vaknar tror jag att det är fredag. På jobbet måste jag hela tiden kolla almanackan för att kolla vilken dag det är.
Jag lever i nån sorts vacuum, tar allt som det kommer, right here, right now. Kan inte tänka framåt, kan inte tänka bakåt.

Känner mig fet som en valross. Står inte ut med att se mig själv i spegeln.
Känns som att jag gör bort mig varenda gång jag pratar med folk men är jävligt less på dom som ifrågasätter vår situation just nu. Jag behöver nån som lyssnar, inte misstänker motsatsen av vad jag berättar.

You don´t know what I feel.

tisdag, maj 22, 2007

Ljuset i tunneln

Det finns hopp. Jag börjar se slutet på denna härva. Suck.

Sprang en mil i söndags och passerade på vägen 3 ormar *uäck* I hate snakes!
Mina händer ser anorketiska ut, ryggen ser anorektisk ut. Så vart är allt fläsk? Jo, det biter sig fortfarande fast i rumpa, lår och höfter. Skit också. Men jag får väl skylla mig själv som tränar sporter som ger mig stora lår och vadmuskler.......
Om två veckor ska jag på ett intropass på gymet och sen blir det skrotlyftning hela sommaren :)
Dessutom spelade jag Wii Sports i fredags och upptäckte hur jäkla kul och jobbigt det var. Efter ett boxningspass rann svetten längs ryggen och jag hade faktiskt träningsvärk i båda armar dagen efter. Inte illa av ett TV-spel :)

I lördags såg jag reprisen av programmet "Snygg naken" på femman (tror jag det var)
Vad fan är det för nåt??? En tafsande programledare som verkade vara mer intresserad av att klämma så mkt som möjligt på den halvnakna bruden än att se henne i ögonen. Tyckte det var lite för mkt velourtafs över honom på någe sätt.......(velourtafs?????.....ja, just det....)

Sen blev jag inspirerad av att baka bullar när jag såg Leilas supermumsiga recept på Fyran i söndags....mmmmmmmmmmm...kanel :)
Det går bra i Friskis receptionen. Ska stå både onsdag och torsdag den här veckan. Hoppas på att det ska bli lite action då så att jag hinner lära mig nåt mera då.

Vill ha mera sol och värme nu. Vill springa en mil till. Bara för att jag kan.
Men jag kan klara mig utan ormarna nästa gång tack.