fredag, augusti 25, 2006

Todas las historias

Äntligen fredag IGEN!! Tiden bara rinner iväg när man har roligt eller hur? Igår ringde morsan som var på shoppinghumör så vi möttes upp inne i stan efter jobbet och tog en sväng. Det blev två påslakan och ett underlakan från Hemtex och en finfin brun plånbok på Wedins till mig, en svart plånbok och ett par snygga skor till morsan. När jag väl kom hem så var jag så hungrig så jag höll på svimma. Det blev en bit hemlagad köttfärspaj av den inte alltför nyttiga sorten och ett par mackor. Sen kunde jag pusta ut. Jag provade kläderna jag fått från H&M igen och konstaterade att de inte alls satt någe vidare bra på mig så det ska skickas tilbaka idag. Det enda jag behåller är koftan som var så himla fin. Nåja, det blev billigt iaf......
Idag tvingade jag mig att ta på mig skorna som jag köpte på rea för två veckor sen. Ett totalt dumt inköp men just då tyckte jag skorna var så himla fina och det fanns inte så många kvar. Dessutom var det ett par högklackade som för en gångs skull satt som gjutna på mina fötter UTAN att skava så jag beslöt mig för att slå till. Väl hemma på kvällen så ångrade jag mig och beslöt mig för att lämna tillbaka skorna.......så blev det dock inte för när jag provade dom igen hemma så tyckte jag nog att dom faktiskt var riktigt snygga. Så förra fredagen tvingade jag mig att ta dom på mig till jobbet. Har jag köpt ett par pjuck fast jag inte har råd så ska jag banne mig använda dom också!!!! Men dom är faktiskt riktigt snygga, man känner sig som en liten italiensk/spansk donna i dom :) Och brunt har blivit lite av en favoritfärg för mig på sistone.....

Planerna inför helgen ser ut som följer:
Koka äppelmos
Skriva färdigt konsttentan
Skriva på projektarbetet
Tvätta
Springa 1 mil
Storhandla på Willys

Kanske inte så spännande men va tusan.....livet kan inte vara spännande jämt!!

onsdag, augusti 23, 2006

Gäääääsp.

Idag är en sån där gråtråkig dag. Har ingen lust att jobba, har ingen lust med nånting. Mina skor är blöta efter att jag var ute på lunchen (det spöregnade) och jag kan inte direkt avgöra om jag är godissugen eller inte. Har tuggat frukt hela dagen nu men det saknas liksom nåt. Kaffe är uteslutet. Magen protesterar.
Måste skicka tillbaka kläder till H&M som inte passade, måste springa 5 km, måste hinna hem INNAN kl. 20,00 så att jag inte missar sista avsnittet av Miss Marple (ve o fasa!!), MÅSTE skriva färdigt min medeltida konst tenta och jag MÅSTE MÅSTE skriva färdigt mitt projektarbete!!!!

Dessutom har jag fortfarande inte bestämt mig, spanska eller franska......

Fan va jobbigt allt kan va ibland.

tisdag, augusti 22, 2006

Min bästa vän

Vi klarade besiktningen imorse, min bil och jag!! Trots att jag hamnade i bilkö och kom 10 min försent. Fick vänta 40 min extra. Jag har sen i våras bytt batteri, vindrutetorkare, lagat en punka på ett däck, bytt halva avgasröret, bytt kopplingsvajer, bytt bromsklossar fram och satt in en ny fjäder på vänster sida för stötdämpning.
Trots alla problem under sommaren så verkar det som att min bil och jag till slut faktiskt kan bli kompisar iaf.......

Jag HOPPAS verkligen nu att det förblir så lääääänge.......

måndag, augusti 21, 2006

Wohoo, it´s like Christmas!!

Det kom ett paket budat till oss från USA idag före lunch.
Det stod mitt namn på det och jag kunde inte erinra mig om att jag hade beställt nån typ av böcker eller material.......så jag öppnade och inuti fann jag ett stooort rött paket med vit rosett (ett sånt där riktigt Disney paket/kartong med lock...)...jag fattade verkligen INGENTING så jag kollade åter igen på adresslappen, jo, det stod faktiskt mitt namn. Jag tänkte att nån måste ha förväxlat mig med min chef som cokså heter Susanne men jag öppnade iaf för att kolla.......inuti lådan låg 12 ljus i olika färger (en för varje månad) och en ljushållare i glas. Så himla FINT!!!
Jag ropade på min chef som kom direkt och jag sa till honom att jag inte kunde fatta vem som skickat detta eller varför och att det troligen måste ha blivit något fel nånstans. Varför skulle jag få paket från vårt USA kontor?
Men han var helt säker på att det var rätt och så hittade jag ett litet kort fastklistrat på locket. Jag öppnade och där stod ett stort tack för hjälpen med workshops osv, osv........
Paketet var faktiskt till mig, på riktigt. Hela min dag lystes upp på en sekund! Fatta vad fint!

Så nånting rätt måste jag ha gjort ändå :)

Jahapp

Ett litet tips. Läs ALLTID boken INNAN du se filmen.
Jag läste boken Flicka med pärlörhänge i somras och fullkomligt älskade storyn. Så när jag då igår bänkade mig framför TV´n med choklad o en filt förväntade jag mig att se en film baserad på boken. Hur fel kan man ha? Visst, den röda tråden fanns där men det var så många viktiga detaljer från boken (och inga små deltaljer heller!) som saknades i filmen att jag på slutet ropade rakt ut mitt missnöje.

Jag är besviken. Men Scarlett gör dock en underbar tolkning av Griet och det är det bästa med hela filmen!! :)