lördag, oktober 06, 2007

Soundtrack of the day

Hade ställt väckarklockan på 8.00 imorse mest för att jag inte ville riskera att försova mig. Det var tänkt att jag och Carro skulle träna Core kl. 11 och jag ville få i mig en stadig frukost ett par timmar innan. Trist nog var Carro tvungen att ställa in pga halsont så jag knatade istället ner till gymmet och tränade kondition och styrka en timme. Efter lunchen öppnade jag paketet jag fick av vår föredetta chef som kom upp och hälsade på oss på jobbet igår e.m. Trodde att han hade köpt Mozartkulor så döm om min förvåning när jag såg att det i paketet låg en ÄKTA Sachertårta från Hotel Sacher i Wien!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeez! :) Så imorrn blir det finfika.

För övrigt så vaknade jag till låten Voyage Voyage med Kate Ryan imorse. Nu kan jag inte få låten ur skallen. Ni vet hur det är. man måste lyssna på den om och om och om igen, hela jäkla dan.
Kolla in videon. Gillar ni blonda uppiffade trädkramare kommer inte bli besvikna.( Ska man tolka stammen som nån slags fallossymbol eller?.....) Har just konstaterat att även Kate Ryan härmed har sällat sig till den specifika gruppen....


fredag, oktober 05, 2007

Can I please rewind?

Hatar stress. Vill inte stressa. Ändå blir det stress. Fattar inte.

Var på Rimbo marknad igår. Hann inte se speciellt mkt. Pga onödigt tjafs på jobbet (om hur man bokar hotell och vikten av att lämna kreditkortsnummer vid bokning) så fick jag ta en senare buss till Danderyd vilket ledde till att jag precis missade bussen till Rimbo. Fick vänta 30 minuter på nästa och kom fram strax före 19,00. Köa vid bankomaten, hem o pissa o byta kläder, springa ner till marknaden för att hitta Carro och försöka se nånting innan alla stängde ner och plockade ihop. Köpte en fin tavla med björnmotiv av en kille som gjorde fantastiskt fina naturbilder. Middag blev en kebab och en nybakad munk. Sen blev det inte mkt mer.
Vi drog hem till Carro och drack thé och jag var hemma igen vid 21,15. Trött, uppe i varv och less på det mesta. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag IGEN. När skulle jag ha hunnit diska och plocka skit egentligen? Och nästa vecka ser inte bättre ut heller.
Måndag: repan på Friskis, Tisdag: event med kusinerna, Onsdag: Gwen Stefani på Globen, torsdag ska jag försöka träna och på fredag borde jag ha tid att ta hand om disken. Lördag heldag med Friskis och Söndag: tvätta.
Mitt liv går på högvarv just nu och jag vet fortfarande inte om jag gillar det eller inte.

Bara jag inte går under igen.

torsdag, oktober 04, 2007

Äh, spänn av!!

Utstrålar jag en speciell aura av hjälplöshet eller har folk fått nåt jävla hybrisfnatt nyligen? Har den senaste tiden mer och mer retat mig på att folk jag umgås med nästan dagligen hela tiden måste tala om för mig vad jag ska göra och säga emot alla mina åsikter. Ursäkta men jag kan faktiskt tänka själv och jag är faktiskt inte tappad bakom en vagn. Så fort jag uttrycker en åsikt så ska det opponeras. Det är som om mina åsikter inte räknas. Antingen säger man emot eller så lyssnar man inte.
Men, ok. Om det känns bättre för er så fortsätt så. Problemet är bara att jag inte orkar lyssna på er längre. Som man behandlar andra blir man behandlad själv........it´s a vicious circle you know ;)

onsdag, oktober 03, 2007

It´s Britney bitch!

Ok, ni har säkert redan sett denna katatrof flera ggr men jag bara måste skriva några rader här på min blogg. Vi råkade befinna oss i Las Vegas samma kväll som MTV galan. Jag lovar att nyhetskanalen FOX hade en HEL DEL att säga om Brittans fiasko. Så mkt faktiskt att det tog dom 3 dagar att reda ut detta med diverse olika "experter" och "förståsigpåare".

Själv vill jag bara säga detta:
Britney, det här det mest pinsamma du har gjort. Lägg ner.


tisdag, oktober 02, 2007

I´m a cranky bitch...before I´ve had my morning coffie that is :)

Idag är en Johnny Cash dag. Bestämde det när jag lämnade lägenheten imorse för att åka till jobbet. Har tusen saker ratt göra på jobbet. Men FÖRST måste jag dricka mitt kaffe i lugn o ro. Ska alldeles strax gå och hämta posten.......
Jobbade mitt första pass på en månad i repan på Friskis igår kväll. Jag var den enda Friskis funktionären där igår (förutom spinning ledaren dårå). Var lite nervös över att inte komma ihåg hur systemet funkade men det gick bra. Lyckades tom genomföra ett köp med kort. (hurra för mig!)..........var på hälsokontroll igår och allt verkade bra tills läkaren kände på min puls och tyckte att den var "ojämn". Blev lite nervös där för en stund. Men han tog EKG och allt såg OK ut. Imorrn är det ögonen som ska kollas. Det blir nog med största sannorlikhet nya glasögon......typiskt. Ännu mer pengar som ska ut. Men, ok, det är ganska livsnödvändigt att ha bra syn....

Gotta go now!!