lördag, september 29, 2007

Viva Las Vegas!!

Sorry folks, men min kamera vill inte samarbeta med mig ikväll så för tillfället har jag inga kul souvenir/prylbilder att lägga upp. Promise I will fix it later!

Tills vidare kan ni avnjuta denna lilla filmsnutt, längtar tillbaka till denna hysteriska, varma (40 grader!!) och galna stad!!


Grey day

Igår kväll somnade jag på soffan vid 21 tiden, totalt slut. Jag har sovit 11 timmar totalt. Vaknade upp helt mosig men piggare än jag känt mig på länge. Kravlade mig upp och fixade frukost. Ahhh, kaffe är mitt livselixir!!
När jag hade vaknat till lite mer tog jag tag i städningen. Håller på och tvättar för fullt just nu och har äntligen lyckats packa ur mina två resväskor, bära ner dom i källaren och plocka in alla saker där dom ska vara. Nu ser faktiskt hallen mer ut som en hall och inte en sopstation. har även bäddat rent i sängen och ska snart ta hand om disken. Längtar efter en städad, ren lägenhet och att få sätta mig i soffan o slappa. Om jag hinner blir det en kortis på gymmet först förstås :)
Jag har köpt så mkt fina prylar i USA, ska fota o lägga upp här inom kort :) Mest av allt gillar jag mina Halloween prylar och jag önskar att jag hade haft plats för fler såna........fatta att man kunde köpa life size crawling zombies :) Vi var in i en Halloween store tillsammans med Jockes USA polare Maya. Hon lever bara för halloween, det är enligt henne årets största högtid. Och ni skulle se hennes hus.........
Ok, my little friends.....måste tyvärr fortsätta med städningen men kolla snart in igen för jag lägger upp lite mer bilder inom kort :)

Ta!

fredag, september 28, 2007

Fuck this!!

Det känns som att jag aldrig nånsin mer kommer att bli pigg. Har sovit pissdåligt varje natt sen jag kom hem från USA. Vaknar typ flera ggr och tror att jag är kvar i USA, får panik, ångest mm och måste sitta upp i sängen och tvinga mig själv att vakna till för att kunna slappna av. På dagarna är jag supertrött, på kvällarna ännu tröttare. Lyckades trots det att betala alla räkningar i tisdags och diska. All packning ligger dock fortfarande kvar i väskorna i hallen. Jag har bara inte orkat ta hand om skiten. Träningen har varit lite si och så. I tisdags stack jag ut och sprang 30 min, ville inte ta i så hårt och dessutom visste jag att kondisen inte var den bästa. I onsdags hade jag råkat boka in mig på ett medelpass spinning och upptäckte det alldeles försent. Så jag gick på passet. Det piggade visserligen upp lite men jag orkade tamejtusan inte trampa mig igenom alla positioner. Det är ett mirakel att jag överhuvudtaget orkade trampa bara. Så igår avstod jag från all träning. Var dödens dödstrött. Carro var en ängel och bjöd på middag när jag kom hem. Hoppas hon förstår hur mkt jag uppskattade hennes omtanke. Stannade kvar och snackade en stund men drog sen upp till mig lagom till programmet "Du är vad du äter". har inte sett på TV sen jag lämnade USA i lördags..........somnade gott framför CSI Miami lite senare.....
Idag fredag, sista dagen innan helgen. Guuuud var jag ska SOVA imorgon. Längtar efter en fungerande kropp, pigg och alert, en mage som funkar och få tillbaka aptiten, just nu tvingar jag i mig mat bara för att jag måste äta. Mår mest illa av tröttheten........
Och som toppen på isberget gick jag och köpte mig en SVINDYR jäkla tröja idag. Jag menar 700 spänn!!!!!!!! Dyrt i min värld iaf.........ska ju dessutom betala bensin och bilnota för resan och bilreparationer till farsan........men jag har ju trollat fram käk på bordet för en spottstyver tidigare så på nåt sätt måste det gå den här månaden också.
Så dagens ledord blir precis som jag känner just nu:
Fuck this!

onsdag, september 26, 2007



Hur sjutton summerar man en 2 veckors rundtur i USA??














































Ok, vi har varit i Los Angeles, Las Vegas, Flagstaff, Kayenta mitt i Navajo indianreservat, Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Flagstaff observatorium, Meteor crater, Sunset crater, Natural bridges, Extraterrestial highway, Rachel, Mesa Verde, Mammoth lakes, Mono lake, Yosemite, San Francisco, Monterey akvarium, San Louis Obispo mm....
Vi har sett en jäkla massa klippor, berg, sten, skog, öken, sand, tumble weed, älg, coyotes, hjortar, skunkar, ekorrar, rester efter pueblo indianernas bostäder i bergern, mkt fin natur.
Vi har ätit pizza, hamburgare av olika slag, kyckling av olika slag, pancakes till frukost, en jäkla massa bagels till frukost, kina mat, japansk mat, Ben& Jerrys glass (mmmm.. Cinnamon bun smak!), M&Ms och även ett och annat äpple.
Vi har shoppat i Vegas, spelat bort pengar i Vegas, sett solnedgång i Monument Valley, Grand Canyon, Bryce Canyon och vid Natural Bridges. Gått en guidad spök tur i pacific Heights i San Fransisco, shoppat DVD på Ameoba i LA och San Fran, besökt ett bryggeri i San Fran, åkt spårvagn, kört bil längs de mest branta backarna i San Fran, haft en björn på parkeringen en natt i Mammoth lakes, mött en mängd supertrevliga människor och orginal. Fått de flesta av våra fördomar om USA bekräftade. Vandrat genom en canyon som konstant är under översvämningshot. Blivit varnade för flashfloods i LA, sett en jäkla massa skumma TV program (VARFÖR o VARFÖR har vi inte SciFi channel i Sverige???)
Totalt har vi besökt 6 delstater, Kalifornien, Nevada, Arizona, Utah, New Mexico och Colorado.






































































































































Jag vill tillbaka NU!!

tisdag, september 25, 2007

I´m back!!!

Landade på Arlanda i söndags kväll och låg i halvkoma igår med jetlag.
Ska försöka uppdatera min blogg under dagen eller kvällen så fort jag orkar/hinner. Har ju en del att ta igen på jobbet också.........

Men jag längtar redan tillbaka till Kalifornien :)