tisdag, april 01, 2008

Ännu en blogg!!

Alldeles nyligen startade jag min tredje blogg!!

Där tänkte jag skriva mer om min träning och andra utmaningar.

Du kan följa den här: http://www.mayumi.blogg.se/

söndag, mars 30, 2008

En varierad helg

Äntligen sommartid!! klockan är snart 18 och det är fortfarande soligt, varmt och ljuvligt ute!! :) Ingen är gladare än jag. Det har varit en bra helg. Långlöpningen i fredags förde bara postivt med sig. Jag kände mig stärkt när jag kom hem, stekte pannkakor och kände livet återkomma i min kropp. Vi såg ett par skräckisar och trots suget efter nåt sött kunde jag inte förmå mig att äta godis, nej, det var frukt jag ville ha. I brist på det blev det morötter istället. Märkligt vilken effekt bra motionsträning har på kroppen. Jag somnade vi midnatt och vaknade på lördagen stärkt och pigg. Vi åt frukost och nästan direkt tog jag itu med städning och tvätt. Asta hade kissat ner båda kattkorgar så det det blev både golvtork, sanering och tvätt. Jag putsade och fejade, dammsög, diskade och stod i. Åkte ner till ICA och inhandlade mat och snarr till mig. Jocke skulle ut med sina kompisar så det blev bara jag och missarna hemma. Jag bestämde mig för att ha det riktigt mysigt. Lasagne, vindruvor och lite smågodis. :) Sen hem igen för att fika och kolla på Det Okända. Pysslade sen lite fram till 18 tiden då jag slängde ihop en lasagne. Åt den med god aptit och en stor grönsallad samtidigt so jag tittade på Survivorman på Discovery. Jag älskar såna program. En ensam man ute nånstans i vildmarken eller öken, han har med sig ett begränsat förråd av vätska och verktyg och ska på ett antl dagar ta sig fram till en utsatt mötespunkt.
Sen kom det nya underhållningsprogrammet Körslaget som jag egentligen inte hade tänkt se men jag fastnade totalt. Vilken energi, vilken glädje!! Det v ar verkligen kul att se och höra dessa körer sjunga. Avslutade sen kvällen med att se skräckisen Ghost Ship på trean.

Idag har varit en högst kvalitativ dag. Har pluggat inför Friskiskursen nästa vecka, skelettet, musklerna, nervsystemet, hjärta, lungor och blodomloppet. Så himla intressant!! Sen en löptur ute i solen, en dusch och nu sitter jag här medan maten är på spisen. Ska strax äta och sen fortsätta plugga. Just nu känns det faktiskt som att jag gjort NYTTA den här helgen. Känns som att jag gjort något MENINGSFULLT.
Tänkte avsluta den här dagen med lite yoga och TV. Och ja, kanske en god bok :)