fredag, mars 10, 2006

Arg som ett jävla bi.

Jag mår illa, har ont i huvudet och är så jävla förbannad att jag skulle lätt kunna krossa nånting just nu. Har letat jobb idag men hittar inget. Fan. "Teamet" har gaddat ihop sig. Hon får som hon vill nu, den jävla ödlan. Äter sig in sakta men säkert. Jag hatar det där flinet, jag hatar det där tillgjorda skrattet.........orkar och vill inte se mer nu. Men det värsta är att det gräver sig så jävla djupt att jag inte kan radera det nu när jag ska gå hem för helgen. Det är det som gör mig mest arg. Så inåt helvete arg.

Jävla xxxxx........
Time goes by so slowly.....

Ok, jag står under bevakning på jobbet. Tydligen så ska jag granskas extra noga av ngn anledning. Troligtvis för att jag har haft åsikter och gått omkring o tyckt en massa. Vad vet jag. Men det känns jävligt obehagligt att konstant bevakas och dessutom på det mest uppenbara och klantiga sätt jag nånsin upplevt. Det finns större problem här men det vågar man inte ta i så man ger sig på det minst obehagliga istället.
Nåja, det är deras problem, inte mitt. Hoppas bara på att den här dagen rullar på snabbt så man kan lämna dårhuset och åka hem. Denna lokal är laddad med så dålig energi så man får gåshud.
Och skulle nån med(mot?)arbetare av ngn aneldning ha hittat in på min blogg o läser detta och förargas över att jag spiller ut min ilska på nätet så kontrar jag med att jag aldrig ha nämnt nåt namn eller adress och dessutom är det befriande att överhuvudtaget få lätta på ångan när ingen annan gör det här.
Och på tal om kyla och dålig energi så verkar det som att vintern biter sig fast ytterligare nån vecka. Igår föfrös jag mitt långfinger på bussen hem IGEN! Jag HATAR den här vintern.

Men mest av allt vill jag åka till London.

torsdag, mars 09, 2006


I think I´m turning japanese....

Surfade in en sväng på Denkipop idag. Det var skitlängesen jag var in o beställde nån j-pop skiva. Hittade genast en som verkade intressant, ELT-Time to destination från -98. 129:-

Har lagt in i shoppingkorgen och ska nu fundera på om jag ska ha den eller inte.

Sen surfade jag in på Tokyo Style och kollade senaste gatumodet i Tokyo......fan, dom har så härlig stil därborta. Själv är man för gammal o mesig för att klä sig så. Dessutom har jag fått nog med skit i mitt liv för att man klätt sig annorlunda än det som är "normalt" så det får va för mig nu. Folk förstår inte hur mkt en enda liten pik kan såra eller hur det känns. Men själva är dom så jävla fega att dom aldrig vågar klä sig i nåt annat än det som är "accepterat" av allmänheten. Jag ger mig fan på att många går hem och drömmer om att nån gång få ta på sig nånting helt annat. Men eftersom dom som sagt är så jävla fega för det så kastar man skit på dom som vågar istället. That´s the way of the world.

You go Harayuku girls!!

onsdag, mars 08, 2006

Where is this world coming to?

Det känns som att jag vaknat ur dvalan. Är mkt piggare o gladare nu. Körde samma hårda schema igår. Åkte hem, tränade, duschade, åt middag, kröp ner i sängen o pluggade och släckte lampan kl.22. Vaknade faktiskt relativt utsövd imorse. Känner mig redo för att ta itu med saker igen nu. Kanske inte städningen hemma då men en del annat smått o gott. Idag är det dessutom Internationella kvinnodagen. Jag är ingen feminist vill jag bara klargöra först och främst. Absolut INTE! Men idag tänker jag njuta till fullo. Ska köpa mig nåt fint i centrum. Ska träna arslet av mig på spinningen bara för att JAG vill det och sen tänker jag med gott samvete glo på mina favvoprogram på TV resten av kvällen. Dessutom har jag nyss gjort en beställning på nätet från H&M, en klänning med spets o broderier, en brun blus med snörning fram och broderad spetskant, ett sött puderrosa linne och en virkad väska i olivgrönt och påsydda blommor :) När hade gjort min beställning sa Jocke att han ville ha ett par mysbrallor så jag loggade in igen och hittade nu en petrolgrön tweedkavaj för 98:- och ett apsnyggt spetslinne/topp i grönt för 98:- så det blev lite mer shopping :) Så nu är jag nöjd för idag!!
Som grädde på moset övervann jag mitt chokladsug på lunchen och gick istället o tog ett äpple så ingen är nöjdare än jag!!

tisdag, mars 07, 2006

Please don´t you´re sorry.

Ok, efter att ha lyssnat på Madonnas Sorry femtusen ggr och pratat vårklänningar på lunchen så har jag bestämt mig. Jag ska börja styrketräna. Måste trimma lår o rumpa inför vår o sommar. E så jävla less på dallret nu.....
Jag börjar mjukt, ska köpa ett månadskort för att testa först :)

Yihaa!!

The most wilful, the most beautiful.......

Skippade skolan igår. Struntade i att anmäla mig till den kommande tentan och åkte hem istället. Åt en rejäl middag, löste korsord, tog ett vaarmt bad och pluggade på sängen i 2 timmar. Släckte lampan kl. 22 och vaknade mycket gladare och piggare imorse kl. 05,30. Nu känner jag krafterna komma tillbaka så sakteliga igen. Det kanske bara var sömn som saknades. Vem vet.

15 jävla minusgrader ute. Vet inte om man ska skratta eller gråta för solen skiner dock. Som ett hån mot en stackars vintertrött människa. När lönen kommer har jag bestämt för att unna mig nånting bra. Resa har jag inte råd med för bilen måste lagas men kanske en ansiktsbehandling eller en teaterföreställning eller bara en enkel middag med bio. Vad som helst som får mig att skratta och slappna av en stund. Har beställt lite böcker o skivor som redan är på väg i posten nu. Ska läsa "I rosens namn" och lyssna på Robyn, Gorillaz och Timbuktu. Måste skaffa Madonnas nya skiva också som grädde på moset :) Ska även spara undan en slant för den kommande resan är det tänkt.

Målade naglarna i söndags med en av de fyra nya färgerna jag inskaffat. Poppy red. Herregud! Igår tyckte jag det såg hemst ut. Jag hade på mig min ljusrosa stickade tröja med vid krage från Indiska och i kombination med mina starktröd/rosa naglar så det nästan groteskt ut. Idag är jag mer nöjd. Har på mig min grön/blå "drama queen" tee och en mörkblå kofta. Den stark rosa färgen gör sig mkt bättre nu måste jag säga :) Nästa vecka ska jag testa ljuslila......

Men mest av allt vill jag dricka champagne.....

måndag, mars 06, 2006


I will try .....to fix you.

Hela helgen flöt förbi som i ett töcken. Jag är både psykiskt och fysiskt utmattad. Igår kväll efter träningen låg jag bara i soffan och darrade i hela kroppen så fort jag lyfte en arm. Det blev inget plugg överhuvudtaget. Jag har dessutom beslutat mig för att hoppa över en tenta nu och göra den i maj istället. Ett klokt beslut tror jag. Jag har sovit massor och på dagarna har jag såsat runt i myskläder o inte gjort nånting nyttigt. Förutom diskat och bäddat sängen men längre än så har jag inte orkat sträcka mig. Jag somnade på soffan i lördagskväll kl. 23 och sov sen till 09,30 på söndagen. Jag var så trött i kroppen att jag knappt orkade gå upp och nerför trapporna när jag skulle till tvättstugan. Hur jag kom igenom ett 60 min träningspass igår vet jag fortfarande inte. Gissar på att jag tömde det allra sista jag hade där.......
Lusten och inspirationen är borta. Jag kan inte ta för mig nånting. Allting känns tungt och jobbigt. Men mest av allt är jag så JÄVLA LESS på snön. Jag spyr snart om det kommer mer snö. Hela jävla lördagen snöade det och när vi skulle gå ut o handla käk på kvällen så fick vi pulsa i flera decimeter med snö eftersom plogbilen inte hade hunnit komma än. Kallt och jävligt men framförallt jobbigt. På plus sidan är iaf att jag har fått skratta lite i helgen. Vi har kollat på Little Britain bl.a och lite annat småkul. Mådde en aning bättre efter att ha fått några modetips från Trinny och Susanna också på Kanal 5 :)

Har just beslutat mig för att skippa lektionen i skolan idag. Bättre att jag åker hem och vilar, försöker plugga och tar det lugnt. Fan ocskå, jag gillar inte att må så här. Nåt jävla fel är det men jag fattar inte vad. Jag tränar, äter nyttig mat (ok, jag har ätit choklad o pizza i helgen) och gör inget mer ansträngade utöver det. Önskar att jag fick tillbaka min energi...

Men mest av allt vill jag bli lika trimmad som Madonna......