fredag, augusti 22, 2008

Sometimes.....

Just nu skulle jag göra vad som helst bara jag fick smaka en sån där körsbärspaj med glass på Mel´s diner i San Fran igen.

Jag tar första bästa flyg!!!!!!!!


onsdag, augusti 20, 2008

En helt vanlig vecka

Jympan e tillbaka igen!! Wohoo! KÖrde 35 min medel jympan på lunchen i måndags. Kändes hur skänt som helst. Konditionen var det inget fel på, tvärtom, men däremot styrkan...*pust*. Men det betyder ju bara att det kan bli bättre, eller hur?
Igår kväll körde jag mitt näst sista sommarpass med stavcrossen. totalt var vi 6 st. Helt lagom stor grupp. Och som vanligt hade vi tur med vädret. Varje tisdag har vi haft sol, uppehåll och torr mark att ligga på medan torsdagar då jag kör mina joggpass har antingen regnat bort, åskat bort eller smält bort då vi haft ca 30 grader varmt. Trist men kul ändå att stavcrossen funkar!!

En annan sak att reflektera över.......det har blivit så himla MÖRKT på kvällarna!! Suck......
Kom hem igår strax före 21,00 och jag var tvungen att tända kökslampan för att kunna äta middag.......jag minns de tisdagar i somras då jag kom hem efter passen och Jocke hade lagat middag, solen sken fortfarande och det var varmt och skönt i luften. Ett minne blott nu.....

Idag var chefen och jag till Ulricsdals växthus och åt lunch med en gammal jobbkompis. Självklart högg jag in på deras superduper härligt goda vegetariska buffé med pumpasoppa och gott hembakt bröd till. Såg att de hade höjt priset med 25:- men det hade man ju nästan väntat sig......efter mat och snack i solen passade jag på att ta en sväng genom butiken och hittade där en hederlig gammal "ormbuske" som jag brular kalla dom. Har velat ha och sökt en sån ganska länge men de verkar inte säljas i vanliga blomaffärer längre. Så jag passa på och slog till genast!

Hoppas nu på att det fina vädret håller i sig till kvällen eftersom jag planerar en skön joggtur när jag kommer hem. TV´n får vila den här veckan för jag tänker mjölka så mkt jag kan av det sista som finns kvar av sommaren.....

måndag, augusti 18, 2008

Snart börjas det igen....

Måndag morgon och jag sitter här igen på jobbet. Än så är det inte så många här men om en liten stund kommer vi förmodligen att samlas kring fikabordet precis som vanligt. Kaffekoppar fylls med rykande hett kaffe och stolar skrapas mot golvet. Tungor vässas och det hänger i luften. Det ska diskuteras OS.

Och jag hatar det!

Samma visa varje gång det är nån form av sportevent. Kommentarer och diskussioner som tas till sådana höjder att man bländas till att tro att det är nån form av expertpanel man har att göra med. Som amatör har man inte en chans. Lika bra att hålla tyst.

För ingen vill väl diskutera litteratur med mig, eller hur?