torsdag, oktober 02, 2008

Vem har sagt att tjejer inte gillar explosioner???






Detta är min "all time favourite" NÅNSIN på Mythbusters!!
Kan se klippet hur många gånger som helst!!!

tisdag, september 30, 2008

Jag behöver en vitamininjektion!

Med höstmörkret kommer tröttheten. Och dygnets 24 timmar räcker inte längre till. Det känns som att jag knappt hinner hem förrän det är dags att sova. All tid går åt till att packa upp och ner väskor, laga mat, äta, diska, göra rent kattlådor och plocka undan. Om jag kunde klara mig på att jobba halvtid så skulle jag inte tveka. Ett halvtidsjobb är vad jag behöver.
Mitt paket från Jotex har kommit idag och hör o häpna även Ellos!! (remember, beställningen jag gjorde i lördags?) Så det blir till att hämta paket ikväll och sen LÄSA. Ska sitta i en chatt mellan 19-20 så innan dess ska middagen stå på bordet och katterna vara matade.

Jag hittade en köpmannadisk i furi igår på Blocket, helt gratis!! Bortskänkes!! Precis en sån jag ville ha!! Men när jag ringde på den svarade ingen och sen blev jag borttryckt flera ggr. Jag lämnade ett meddelande om att jag var intresserad men när jag kollade annonsen på kvällen var den borta.
Fan. Nån annan hann före! Jakten går vidare.

Och på lördag SKA jag till IKEA!!! :)

måndag, september 29, 2008

Köpmannadisk i furu sökes!

Med lite hjälp från Dalarna har jag äntligen fått tag på en vägghylla till köket :) Det bidde ingen tallrikshylla men det gör inget för den här är lika fin :)
Detta betyder nu att jag helt skippat planerna på ett hörnskåp till köket. För att vägghyllan ska få plats behöver jag få tag på en köpmannadisk, helst i furu (kan ju alltid laseras i vitt senare)
Har kollat runt i olika butiker men inte hittat nåt som passar.

Ångrar mig nu att jag inte handlade en på Jysk då det fortfarande gick att få tag på såna där.....

Igår blev en läs och tvättdag. Stack sen ut vid 17 tiden och sprang 9 km (skulle egentligen bara ha varit 6 km men jag fick in ett bra flyt), sen hem och duscha. Ansvarigmöte på Friskis på kvällen och sen en sen middag på pizzerian. Nästan lite för sen för jag fick ingen föda i kroppen förrän 2 timmar efter träningen. Inte bra.

Asta har skött sig exemplariskt de senaste veckorna. Hon har fått sova med mig varje natt och inte en enda gång har hon kissat i sängen. Hon kurrar, gosar och är allmän jätterar istället och i gengäld ser jag till att prata mycket med henne och leka lite mellan varven :)
Hoppas, hoppas, hoppas att hon nu har slutat upp med att kissa på ställen hon inte ska kissa på.

Måndag igen och man är tillbaka på jobbet. Ännu en vecka på högvarv känns det som. Ikväll ska jag leda stavcross igen vilket betyder en fantastiskt rolig träning med ett gäng roliga människor men däremot nästan ingen tid över för annat. Imorgon har jag lämnat kvällen ledig för att hinna med lite andra saker och för att kunna ta det lugnt.
Torsdag är det Rimbo marknad och jag har tagit ledigt halva dagen. Funderar nu på att ta HELA dagen ledigt istället.

Men nu tillbaka till allvaret......dags att jobba.