fredag, november 23, 2007

Vad har hänt på sistone då?

Jaa, har bråkat med en granne om hans skällande och ylande hund som kan hålla på i timtal.
Har fått en p-bot då jag nödgades parkera på gästparkeringen eftersom ngn idiot hade parkerat på min ruta. Att den personen sen inte alls tyckte han hade något delaktighet i detta problem gjorde mig ännu argare, speciellt när han slängde ur sig att jag minsann skulle ha parkerat min bil nere i centrum och därmed sluppit p-boten. Men varför tror du jag parkerade på gästparkeringen i första hand då? För att just DU stod på min parkering!!!! Arrrrgh!
Jag tror faktiskt att killen ifråga varken kunde se eller läsa.......
Men nu är allting löst, Roslagsbostäder var tillmötesgående och förstod min situation. P-boten ska annuleras och jag är nöjd.
Har haft en upp och ner vänd vecka på jobbet. Mette måste sluta *snyft* , jag ska ta över danska växeln helt. Ett nytt ekonomisystem ska in till våren och vi har gått igenom det i stora drag måndag-tisdag. Träningen lunkar på och imorgon tänkte jag testa Ki Balans igen.
Idag köpte Jocke Buzz Hollywood och imorgon har vi bjudit upp grannen (Carro) för att spela, äta godis och ha kul :)

För övrigt har det väl varit en helt normal vecka.

Idag åt jag lever till lunch och nu mår jag illa......

tisdag, november 20, 2007

Jodå, jag är kvar.

Har liksom bara inte orkat blogga på ett tag. Ville koppla av från allt ett tag och ägna mig åt andra saker en stund. Som att läsa böcker och umgås med folk istället :)
Vardagen rullar på som vanligt. Jobb, jobb, jobb. Har vilat min kropp fyra dagar från träningen men ikväll är det spinning igen. Kanske har mina muskler fått lite återhämtning nu.

Funderar mycket på livet och framtiden. Jag har ju alltid velat skriva en bok men kommer inte till skott. Är extremt självkritisk och är snabb på att klanka ner på mina egna texter (de få gånger jag faktiskt förmått mig att skriva nåt). Så därför har jag bestämt mig för att fortsätta läsa, läsa, läsa istället. Försöka inspireras av andras berättelser och insupa atmosfär.

Dessutom vill jag väldigt gärna åka till Helsingfors för lite sightseeing. Vill veta vart min farmor växte upp. Vill uppleva staden.Vill handla på loppisar och bokmarknader.

Men mest av allt vill jag ha jul nu.