fredag, februari 17, 2006


Jag känner en psykopat. Jepp, så är det. Människan ifråga är instabil som fan. Ifrågasätter man något som den gör så får man ett aggressivt påhopp tillbaka. Personen smyger runt och tjuvlyssnar (ganska öppet!!) och tjuvläser andras post och bläddrar bland andras grejer som ligger framme. Det har stulits saker, personen ljuger ständigt och sprider lögner om andra men talat enbart gott om sig själv. Personen tror att alla pratar om den hela tiden, ställer sig bakom dörrar och hörn för att lyssna vad man pratar om. Försöker ställa sig in på ett överdrivet mesigt sätt, ska hjälpa till och är alltid noga med att redogöra för vad den ska eller har gjort, enbart för att perosnen ska framstå i god dager. Allt som är fel skyller personen på andra eftersom personen själv vill föreställa sig själv som den mest oskyldiga i världen. Varje dag får vi höra gnäll, tjat och samma frågor ställda om och om igen. År ut och år in, samma mönster. Vi får ständigt höra från denne person att vi kan lita fullt på den men man kan vara säker på att berättar man nåt så kommer personen använda det mot en senare. Denna person vill framstå som en framgångsrik person, som kan allt, vet allt fastän verkligenheten är precis tvärtemot.
Nu väntar vi alla bara på att nåt ska hända snart......att ballongen spricker och vi alla kan andas ut. Det håller inte längre till det här.......

onsdag, februari 15, 2006


Jag är nog hemma för sällan.

När jag är hemma så följer min katt mig vartenda steg jag tar. Går jag in i köket, då kommer han efter. Går jag in i vardagsrummet, då följer han med. Jocke säger att det måste vara för att jag är så sällan hemma. Han saknar sin matte och försöker få ut det mesta av tiden då jag faktiskt är hemma. Det stämmer nog. Hela förra veckan kom jag hem sent varenda kväll och samma sak blir det den här veckan. Själv är jag skittrött men funkar förvånansvärt bra ändå. Måste bero på träningen. Ska köra ett pass ikväll hade jag tänkt. Sen blir det hem för att äta och glo på TV + att jag har ett hemarbete till skolan som måste göras klart eftersom det ska lämnas in imorrn....shit oxå.