onsdag, december 05, 2007

Money, money, money....

Kontot står nästan på 0:- och julen närmar sig. Inte så kul men just nu så känns det som att jag har accepterat situationen. Mat fixar sig alltid och jag har en del att stå i under december så tiden rullar på ändå. Födelsedagen blir väl kanske inte som jag hade tänkt mig men brorsan kommer iaf. Har avbokat alla större evenemang som kräver pengar på ett eller annat sätt och de julklappar som jag inte hunnit handla än får helt enkelt vänta en månad eller två. Det här får helt enkelt bli en jul med tid för eftertanke och andlighet och inte en jul i konsumtionens tecken.
Har laddat med en hög bra böcker från bibblan och träningspass finns det gott om så jag kommer lätt kunna förnöja mig fram till jul utan problem :)

Så här illa har det aldrig varit men bättre tider är på väg........ ;)

Och jul blir det ju ändå, vare sig man vill eller inte.

tisdag, december 04, 2007

En helt vanligt dag

Var till kyrkan i söndags och firade första advent :) Riktigt mysigt faktiskt och det ska jag definitivt göra om fler gånger. Resten av helgen spenderades hemma, först med städning och annat nödvändigt ont och sen framför TV´n och med en god bok.
Julpyntade i lördags och börjar känna lite julstämning vädret till trots. Man får helt enkelt försöka undvika att titta ut och låtsas som att det är 2 meter snö och 30 minus. På lördag är det julbord på Ålfen med Friskis. Wohoo! Ska bli kul!! Det är ett så roligt och härligt gäng jag har hamnat i så jag kan inget annat än känna mig som hemma. Och den 23 december ska vi ha uppesittarspinning kl. 22 med fika efter, I´ll be there!!! :)

söndag, december 02, 2007

Kjempefint!

Alltså, hur eller vad dom än gör i Norge så blir det alltid så himla kul, här är ett alldeles underbart exempel på detta!!