fredag, augusti 24, 2007

Nervig, ett bra tecken??

Huva vad jag är nervös inför söndagen. Tänk om jag inte orkar springa hela milen? Tänk om jag placerar mig i fel grupp? Tänk om det är alldeles för vamt? Tänk om det regnar? Tankarna snurrar runt hela tiden. Igår tränade jag gym, körde igenom hela programmet för tionde och sista gången innan loppet. Armar, ben, styrka, styrka, styrka. Var så enormt sugen på att ta spinningpasset som började direkt efter men jag tvingade mig själv att avstå. Jag får bara inte ta ut krafterna nu. Ska som jag bestämt tidigare springa 3 km imorgon, sen vila.
Idag ska jag åka och hämta min nummerlapp, sen bär det av hem.

Gaaaahhhh, lugn som en filbunke utanpå, kaos inuti!!!!

Och vem var det som sa att ålänningar inte har humor??

torsdag, augusti 23, 2007

Spana in!!

Jag har blåst liv i mina andra blogg "The Pink room" igen, denna gång för att skriva om böcker , film och musik jag tycker om.

Check it out!

http://thepinkroomatmayumi.blogspot.com/
Med nerverna utanpå

Nu e jag lite nervös inför söndagen. Löpträningen denna vecka har gått som en dans. Benen har orkat alla distanser jag gett mig ut för att nöta men kommer det gå lika bra på söndag? Ikväll blir det lätt träning, antingen gym eller spinning och sen vila fredag. På lördag tänkte jag klämma en sista distans, 3 km i lugn takt. Kolhydratladdningen intensifieras. Det blir spaghetti med köttfärssås till middag på fredag :)
Igår var jag med Carro till Norrtälje och hämtade nya fina tröjor på Friskis. Jag blev jätteglad när jag såg att det fanns en vit långärmad tröja som jag spanat in på en spinningledare tidigare i våras och slog till på den. Den kommer värma fint i vinter när jag ska jobba i repan :)
För övrigt så var det sista avsnittet av Poirot igår kväll...*snyft*. Nu är det bara nåt avsnitt kvar av Morden i midsummer o sen är alla sommardeckare slut för i år.........jag får helt enkelt vända mig till böckerna istället för att kunna njuta vidare. Måste helt enkelt köpa mig fler Agatha Christie deckare!!!

Har även funderat på att gå med i en bokklubb i höst.
Jag kan inte leva utan böcker helt enkelt.

onsdag, augusti 22, 2007

Jag förstår mig inte på......

Har försökt att ta åt mig böcker skrivna om "diskbänksrealism" men det är svårt. Kan inte riktigt identifiera mig med personerna i böckerna. Speciellt svårt har jag för böcker som handlar om oss 70-talister och hur jäkla "jobbigt" vi hade det när vi växte upp. Jag kan inte minnas att det var så jävligt. Man visste ju inget annat då. Hade ingen aning vad internet eller iPod var för nåt. Det gick skitbra att leka ändå. Men å andra sidan så kan jag inte påstå att min familj har haft det speciellt fattigt eller svårt på nåt vis. Förutom att mina föräldrar inte pratade med varandra under 10 år (all kommunikation mellan dom sköttes via mig och min bror) så hade vi det materiellt bra. Mat på bordet varje dag, rena hela kläder på kroppen och nånstans att vara på sommarlovet (läs: mormor på landet och sommarstuga).
Men det finns ju aspekter av min barndom som faktiskt kunde ha varit bättre men jag har ännu inte hittat någon bok eller pjäs som speglar det jag upplevde som barn.

För övrigt så förstår jag mig inte på er tjejjer som envisas med att klampa runt i höststövlar redan nu. Är det bara för att semestern nu är slut och skolorna börjat som det automatiskt ska tolkas som att höstern är här??? Jag förstår inte. Själv är jag bara glad över att kunna gå med mina lätta sommarskor så länge det bara går. Än lever sommaren kvar, ta vara på den.

tisdag, augusti 21, 2007

Jag tänker möta hösten med rak rygg och sprudlande glädje

Det märks att allvaret har börjat igen nu. Den här veckan är man busy busy och det är slut på sommarslöandet. Skönt på sätt och vis eftersom tiden går fortare när man har nånting att göra.
Har bestämt mig för att inte påbörja någon ny kurs i höst. Istället tänker jag lägga min tid och energi på att:
-Läsa mer bra böcker
-Läsa klart grundkursen i Geologi på nätet och kanske, kanske fortsätta några poäng till
-Börja träna Ki Box med Carro och träna mera lunchjumpa. Fortsätta med spinning.
-Lära mig mer om krukväxter
-Baka mera bröd och kakor!!!!!!!!!

Detta borde hålla mig sysselsatt i höst.
Plus allt filmtittande jag måste klämma in för att jag för en gångs skull ska kunna se alla de filmer jag har hemma på hög.

Har en känsla av att min konsumtion av äpplen och thé kommer skjuta i höjden!

måndag, augusti 20, 2007

Priceless!!!! Me like.