fredag, oktober 12, 2007

Nu skulle man behöva ett par starka händer

Jag har sån smärta i nacken och ner i ryggen. Har troligtvis sovit fel och nu är musklerna spända som en båge. Körde ett 35 min lunchpass idag och när vi sträckte på kroppen knakade det hela vägen ner från nacken till svanken. Skönt just då men nu är jag stel igen. Skulle inte tacka nej till en skön massage........
Ska snart sticka hem och fira helg. Eftersom jag får halva kvällen för mig själv funderar jag on man skulle ta och kura ner sig i fåtöljen och titta på nån av filmerna man köpte i USA. Vad sägs om Mildred Pierce eller kanske Grey Gardens? Eller jag kanske skulle höra med Carro om hon vill komma upp och se Marie Antoinette med mig? Öster om Eden har vi redan bestämt att se tillsammans........kanske skulle man också ta och svänga ihop en bärpaj eller kanske en cheesecake? Och så måste jag göra en Adlibris beställning, kanske tar jag även en titt på CDON och Play.com också..........hela fredagskvällen bokad redan :)
Och imorgon ska vi på Ki Balans igen!! Wohooo!

torsdag, oktober 11, 2007

If I could escape...

Det finns ju bara ett enda ord som kan förklara de senaste två dagarna i mitt liv. Magsjuk.
Så jäkla typiskt att vakna upp tisdag morgon med illamående och mage som var på väg att explodera. Var sängliggandes i stort sett hela tisdagen. På e.m var jag tvungen att åka in till stan för att lämna biljetterna till Jennie och Britt. Dvs, biljetterna till storseansen vi hade bokat på tisdag kväll. Själv åkte jag direkt hem, plockade upp en liter nyponsoppa på Konsum och kröp sen ner i sängen igen. Jag frös, hade ont och var öm i kroppen. Stannade även hemma från jobbet på onsdagen men då var jag piggare. Det vara bara en fråga om att försöka äta nånting. Det funkade bra så på eftermiddagen orkade jag möta upp Linnea i stan för att sen åka och se Gwen Stefani i Globen. Jag hade verkligen inte velat missa den konserten. Med lite pasta som första fasta föda i magen klarade jag mig galant genom kvällen. Vill bara hem just nu och sova, fick ca 4 timmars sömn inatt........det börjar kännas nu...speciellt efter lunch. Men bara 3 timmar kvar nu..........

Recention av konsertrn kommer att läggas upp på min andra blogg Pink Room.....

måndag, oktober 08, 2007

En helt vanlig måndag

Jobb igen. Vaknade som vanligt inte av klockradion imorse. Den dundrade på i över 30 minuter innan jag ens öppnade ögonen. Skönt att man hade förberett det mesta kvällen innan, ni vet, packa väskan, fixa matlåda mm. Var på lunchjympa 35 minuter bas och brände några kalorier. Även om jag fortfarande kämpar med koordinationen så tycker jag nog att det faktiskt går bättre och bättre. Hoppas att det funkar bättre imorrn :)
Har även beställt nya glasögon. Märkte bl.a i USA när jag körde att jag har svårt att läsa skyltar. Gick och kollade synen förra veckan och fick konstaterat att det inte har förändrats avsevärt sen tre år tillbaka men att det finns en liten försämring på höger öga + att jag har en mindre skelning. Kul. Har iofs känt att det är någe knas med ögonen speciellt när jag är trött och ska fokusera snabbt på nåt eller någon. Ögonen hänger liksom inte riktigt med. Men det ska korrigeras med de nya glasen nu så........3700:- fattigare men jag ser jävligt bra!
Jahapp, vad annars? Inte mkt nytt. Har börjat lyssna mer seriöst på Foo Fighters, följer lite löst Andra Avenyn och Studio 60 on the Sunset Strip och kan konstatera att jag ökat avsevärt i kroppsvolym, trots att jag gick ner 2 kg i USA (bra jobbat Suss!!). Misstänker starkt att det var 2 kg muskler som rök (och fettet tog över)....jag som jobbat så hårt hela sommaren! Så nu är det operation kondis/styrka och uthållning som gäller i höst. I can do it!!!

Och min nya mangodelare funkar som en dröm. Bästa köpet!! :)