torsdag, mars 12, 2009

Ge mig sommar nu!!



Tiger njuter av blommor och värme.....

Mina fina fina blommor......

....ännu mera fina blommor........


Mitt favoritställe hemma på sommaren...balkongen....



Imitation of life


Joggcrossen gick så bra igår att det kändes nästan overkligt. Benen bar och var så lätta, så lätta :) Det kändes inte ens jobbigt. Styrkan kändes helt rätt och backarna tog jag i ett nafs :) De två deltagarna kämpade på och var nöjda efteråt :) Är dom nöjda så är jag nöjd :)
Dessutom har jag nu märkt att all styrketräning i vinter har gett finfint resultat. Om jag säger så här, i sommar kommer jag kunna ha linnen och inte skämmas över mina armar ;) Wohoo!

Sen bar det av hemåt för att se Det Okända och Leila på landet. Mina två favoritprogram för tillfället.

Igår lagade Leila en riktigt somrig efterrätt som vi bara måste pröva i sommar. Hon delade en kanelbulle tvärs över (som en semla), bredde smör på undersidan och grillade bullen en stund. Sen blandade hon ihop kesella, mascarpone, honung, vanilj och lime som hon klickade på den grillade bullen och toppade sen med färska jordgubbar och muscovadosocker. Mmmmmmmm.


Det kan vi väl pröva i sommar i Kättbo? ;)

onsdag, mars 11, 2009

Logiskt?

Först gör man sig av med en massa folk utan att ha koll på konsekvenserna och SEN börjar man fundera på hur man ska lösa situationen.
Jag tror jag blir galen.
Men jag är väl glad över att jag har jobbet kvar iaf.

Snön fortsätter att falla. Det är kallt ute och det blåser. Och nej, jag tycker inte det är kul med vinter längre. Och ja, jag är bitter idag.

Och min mage har totalt kajkat ihop. Nu är det verkligen illa. Måste ringa vårdcentralen snart och få ordning på det här. Just nu håller jag mig på ytan tack vare ProViva dryck. Jag fattar inte varför jag ska råka ut för allt skit.

Nä, usch, det är verkligen ingen bra dag idag. Jag hoppas det blir bättre imorgon!

tisdag, mars 10, 2009

California dreaming



Vaknade imorse och allt var täckt med 1 decimeter snö. IGEN.

Suck.

När ska det här vintereländet ta slut egentligen?

Nä, ta mig till Kalifornien, NU!!

måndag, mars 09, 2009

Snaaaaaaaaaaaaaart!! :)


Idag blev det en hal, blöt, lerig och geggig löptur i Ursvik på lunchen. Det gick inte fort men i ett ganska behagligt tempo. Jag var ute i ca 60 minuter. skorna ser för jäkliga ut nu men snart, snart, snart, bara naturen har torkat upp och gruset dammar igen så blir det nya löparskor.

Det är det jag drömmer om nuförtiden :)