onsdag, januari 09, 2008

If you get caught between the moon an New York city.....

Fattig som en kyrkråtta, grått trist väder och en katt hemma som kissat i sängen typ 7 gånger nu. Jag borde egentligen deppa ihop totalt och krypa i nån håla och försvinna några månader.
Istället har jag tusen järn i elden, massor att göra på jobbet, konferenser som ska planeras, pappersarbete, sammanställningar, marketing, fnular på en ny träningsstrategi för våren och rivstartade i helgen med en löprunda och ett medelpass jympa idag. Imorgon yoga. Läser som en riktig bokmal. Lånar nya böcker på löpande band och har även tagit upp min geologikurs på nätet som jag påbörjade förra året. Känns skönt att ha nånting att göra för en gångs skull. Slippa tankarna som snurrar.
Längtar dock efter tre saker just nu:

-Vill färga håret rött
-Vill klippa kort lugg
-Vill köpa mig en ny fin klänning att mysa i under vintern

Går inte att förverkliga än på ett tag men tills dess får jag nöja mig med det nästa bästa:

-Sätta mig ner med ett glas vin (eller thé för den delen) och en kokbok och välja ut recept som ska jag pröva på under året. Det ska vara recept som jag aldrig nånsin testat förut. Kan inte vara så svårt, eller hur?

Var på Indiska och fyndade några ljushållare igår. (Ja, jag la hela 30:- på ljushållare trots att jag är urfattig!) Behövde göra en "mysifiering" av min kontorshörna nu när det är så jäkla mörkt jämt och ständigt. Så nu brinner ljusen här och klassisk musik strömmar ur högtalaren. Känns riktigt härligt faktiskt!
På fredag tänkte jag plocka ner alla juldekorationer på jobbet och köpa några buketter med tulpaner som förhoppnings kan fräscha upp det annars så trista kontoret.
På lördag ska julen ut hemma, ska bli skönt eftersom jag börjar tröttna nu. Det enda trista är att behöva ta ner min finfina julstjärna i sovrumsfönstret. Den är så himla grön o fin och sprider ett så soft och mysigt ljus i rummet.........hatar att ställa tillbaka de vanliga lamporna som inte avger ett lika mysigt sken.

Hur som helst, ser nu fram emot att få träffa Mette och norrmännen om två veckor, Londonresan om 1,5 månad och en bättre ekonomi.

Det finns hopp!

Bästa låten just nu:
Arthurs theme