fredag, september 01, 2006

Ursäkta, vad är klockan?

Today, same, same but different. Började skolan igår och det var skönt att se att så många från förra terminen hade valt att fortsätta i höst igen. Jag var nästan lite nervös för att det bara skulle bli jag och nån till.......
Så vi fortsätter med Runologin nu i september och jag känner mig taggad att läsa.
För övrigt så har jag planer inför hösten. Kollar efter ny lägenhet och funderar på att eventuellt flytta från Stockholm helt och hållet. Måste bara ha ett jobb först. Hittar jag nåt ställe med överkomlig hyra kanske jag kan plugga istället. Planerar även en ny långresa inför våren.
Filar på spanskan och siktar in mig på att kunna så pass mkt att jag kan prata och förstå en hel del till nästa år.

Nånting måste hända för jag är så vidrigt less på att trampa på i samma jävla fotspår år ut och år in........

torsdag, augusti 31, 2006

Hur jävla LAT får man bli??????

Jag blir så jävla förbannad.

Dra åt helvete........den här gången tänker jag inte vika eller ge efter.
Glöm att jag ska ställa mig på knä och be om ursäkt för jag har inte gjort nåt fel.

Kan du stava till ANSVAR och RESPEKT? Nähä, tänkte väl det.....

Kanske dags att växa upp och bli vuxen nu?

Inte för att jag vill skryta men.....

jag har tränat mig ner till en storlek 36 på överkroppen och 38 på underkroppen. Målet är dock 36 på underkroppen också....ska börja med spinning nästa vecka igen efter sommaruppehållet och jag fortsätter med löpträningen så länge det går att springa ute i höst.
Funderar även på att börja träna yoga för att tona musklerna och samtidigt bygga upp ett lugn och harmoni i själen vilket jag verkligen behöver. Stärka mig både fysiskt och psykiskt.

Madonnas muskler är min inspiration......

vill även passa på att meddela alla skeptiker som klagar på min viktminskning att NEJ, jag har inte anorexi eller nån form av ätstörning. Jag äter som en häst pga att jag tränar så pass hårt och mkt. Jag undviker dock socker, fel sorts fett och annat onyttigt. Jag äter dock godis, bakverk och dricker alkohol men med måtta och inte så himla ofta.

Frukt, grönt och fisk är nyckeln :)

onsdag, augusti 30, 2006

Usch

Det står mig upp i halsen alla jävla nuttiga förhållanden. Alla ska mysa, göra allt tillsammans, äta, sova, skita, skicka söta kort och ge varandra oväntade presenter.

Fy fan.

Och ja, jag har rätt att gnälla, det är ett fritt land.

Fan vad mitt huvud gör ont......
Surt

Det märks att man har börjat jobba igen.
Man är trött, har huvudvärk varje dag, magen är hopplöst ur balans och man funderar varje dag på vilket alternativ som skulle vara bättre än att jobba......



In Hollywood...

Jepp, så har nu även jag beställt mig ett fint exemplar av Madonnas egen designade dress :)

Det blev en lila sådan och jag förväntas få den hem i slutet av september. Perfekt för nu har jag inte råd.... :)

Gud, är man störd eller vad?

måndag, augusti 28, 2006


Tlött....

Nu arbetsvecka. Suck. Men det ska nog gå att ta sig igenom. Skrev klart konsttentan igår så nu är det bara att lämna in och hoppas på det bästa. Fan va bra jag är!! För övrigt så blev det en lugn helg. Sprang en mil totalt, tvättade, läste och åt massor av god mat :)
Möttes av irriterade arbetskamrater imorse som tydligen inte gillar att man ifrågasätter vissa saker men det är sånt man får leva med. Jag tänker fortsätta ifrågasätta vare sig dom gillar det eller inte. Det gnälls så jäkla mkt i vårt land idag men 99% av allt gnäll är i grund och botten bara I-lands/lyx problem enligt min åsikt. Vi gnäller över att vi inte har några pengar, sen åker vi på semester utomlands, vi gnäller över att maten har blivit så dyr, sen går vi och handlar på Systemet, vi gnäller över att vi inte får nån hjälp av samhället, så sitter vi med en nyinredd lägenhet med tapeter och mattor som går ton i ton, vi gnäller över att utlänningar verkar ha det gott ställt, sen går vi och handlar märkeskläder för tusenlappar med motiveringen att det är bra kvalitet och att man inte kan sätta på sig vad som helst. Vi är aldrig nöjda. Får vi inte det vi anser oss behöva så blir vi utbrända, stressade och framför allt deprimerade....herregud människor!!!!
Problemet är nog att vi har det alldeles FÖR bra. Vi är vana med att allt ska finnas till hands utan minsta ansträngning, helst ska det inte kosta nåt heller, men fint ska det va!!

Moraltanten signar off.........