måndag, augusti 28, 2006


Tlött....

Nu arbetsvecka. Suck. Men det ska nog gå att ta sig igenom. Skrev klart konsttentan igår så nu är det bara att lämna in och hoppas på det bästa. Fan va bra jag är!! För övrigt så blev det en lugn helg. Sprang en mil totalt, tvättade, läste och åt massor av god mat :)
Möttes av irriterade arbetskamrater imorse som tydligen inte gillar att man ifrågasätter vissa saker men det är sånt man får leva med. Jag tänker fortsätta ifrågasätta vare sig dom gillar det eller inte. Det gnälls så jäkla mkt i vårt land idag men 99% av allt gnäll är i grund och botten bara I-lands/lyx problem enligt min åsikt. Vi gnäller över att vi inte har några pengar, sen åker vi på semester utomlands, vi gnäller över att maten har blivit så dyr, sen går vi och handlar på Systemet, vi gnäller över att vi inte får nån hjälp av samhället, så sitter vi med en nyinredd lägenhet med tapeter och mattor som går ton i ton, vi gnäller över att utlänningar verkar ha det gott ställt, sen går vi och handlar märkeskläder för tusenlappar med motiveringen att det är bra kvalitet och att man inte kan sätta på sig vad som helst. Vi är aldrig nöjda. Får vi inte det vi anser oss behöva så blir vi utbrända, stressade och framför allt deprimerade....herregud människor!!!!
Problemet är nog att vi har det alldeles FÖR bra. Vi är vana med att allt ska finnas till hands utan minsta ansträngning, helst ska det inte kosta nåt heller, men fint ska det va!!

Moraltanten signar off.........

1 kommentar:

Linnéa sa...

vilken gullig bild..:)