fredag, augusti 18, 2006

Let it will be

Jag var in på H&M under lunchen. Möttes av enorma affisher på Madonna inne i butiken samtidigt som hennes musik strömmade ur högtalarna.
Insåg ganska snabbt att jag har blivit Madonnafierad.

Jag vill ha det hon har.

torsdag, augusti 17, 2006

Una camisa negra

I tisdags kväll var jag till Fjäderholmarna med jobbet och åt en gudomlig treättersmiddag. Vi tog skärgårdsbåten från Slussen och 25 min senare klev vi iland på bryggan. Krogen därute på ön är svindyr men jobbet betalade så.....jag tog en silltallrik till förrätt, en fisk o skaldjursgryta till huvudrätt och créme brylee med hallonsorbet till desert. Jag rullade på båten sen.......fick skjuts av chefen till bussen från Slussen (!!) Vi hade 15 minuter på oss och jag har aldrig åkt så fort genom stan förr. Aldrig har jag heller råkat ut för så många rödljus heller och när det för en gångs skull var grönt vid en korsning.....då kom en kille på kryckar(!!) haltandes över vägen. Men jag hann precis på minuten till bussen o jag var hemma till 23 :)
Bilen körde jag till verkstan igår morse. Fick köra försiktigt och tog en omväg så jag slapp motorvägen. Det är en fjäder som har gått av så det fanns liksom ingen stötdämpning alls i bilen whatsoever. Igår kväll ringde farsan o berättade att killen som ska laga min bil hade hittat ytterligare ett fel. Bromsarna fram är totalt slut, finito. Så nu ska han byta dom också. Det var ju lite tur i oturen ändå att vi hittade det nu eftersom bilen ska besiktigas på tisdag nästa vecka. Men nu HOPPAS jag att bilen ska hålla åtminstonde några månader till utan att krångla.....och enligt farsan så ska inte det här bli så himla dyrt så jag känner mig inte så stressad längre :)
Så igår tog jag en springtur i regnet (superskönt) och bänkade mig sen fram TV´n o Miss Marple med en tallrik laxbullar med ris och vindruvor till desert. Mums.

Läste imorse att British Airways har tappat bort 20 000 väskor på Heathrow sen terrorlarmet kom. Det känns inte alls bra. Vi ska flyga BA till USA om en månad. Först får vi inte ta med handbagage ombord och sen så riskerar vi att bli av med bagaget. Kul. Så det kan sluta med att man landar i Los Angeles totalt barhänt med endast pass, biljetter och plånbok tillhanda.
Kul i jul.

onsdag, augusti 16, 2006

Fyra

1) Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
Tidningsdistributör
Telemarketing/Kundtjänst
Cafébiträde
Receptionist

2) Fyra filmer jag kan se om och om igen
Mångalen
Que he hecho para merecer esto?
Amadeus

3) Fyra städer jag bott i
Stockholm
London
..
..

4) Fyra TV-serier jag gärna ser
Det Okända
Most Haunted
Dr Phil (ingen serie jag vet men jag älskar programmet)
CSI

5) Fyra ställen jag vill åka till
Japan
Spanien (igen)
Thailand
Australien

6) Fyra webbsidor jag besöker dagligen
Aftonbladet.se
Lunarstorm.se
Blogger.com
Friskis.nu

7) Fyra favoriträtter
Mormors pannkakor
Grillat älgkött
Kusinens köttfärspaj
Kyckling med curry

8) Fyra ställen där jag trivs
Stugan på Åland
Kättbo
Hemma
På resande fot

9) Fyra favoritplagg
Top
Mysbrallor
Pyjamas
Jeans

10) Fyra favoritresmål
London
Åland
Italien
Kättbo

Nöjd så Linnéa?? :)

tisdag, augusti 15, 2006

Español eller francais?

Kan inte bestämma mig. Ska jag börja med franska eller spanskan? Jag kommer ju ihåg mer spanska än franska så det vore kanske bättre att bygga på den men den kursen är dyrare o går inne i stan. Franska kursen är billigare och den kan jag läsa i Norrtälje, alltså a little closer to home. Men jag vill ju även läsa spanska......fan.

Men det kan bli så att jag inte behöver ta det beslutet alls....min bil har nämligen gått sönder IGEN. Jepp, trodde man nåt annat?? När jag kom ut till parkeringen imorse så lutade hela bilen kraftigt åt vänster. Jag fattade ingenting, stod bilen snett eller hade jag fått punka? Nope. Jag klev in i bilen o startade, det lät som det skulle och det gick bra att backa ut och köra också men bilen lutade fortfarande. Jag parkerade den igen och konstaterade att nåt skit har gått sönder som jag inte kunde se.
Jag ser ännu mera pengar fly sin kos över denna förbannade skrotbil.......

Nu vill jag sälja skiten så fort det bara går.

måndag, augusti 14, 2006

Un poco loco

Helgen passerade smärtfritt. Slappade som tusan i fredags kväll. Vaknade tidigt på lördag och åt en lång frukost, resten av dagen ägnade jag åt att tvätta, städa, springa och handla. Läste en bok, gjorde ett språktest i spanska och såg sen en jättebra fransk långfilm som heter 8 kvinnor. Rekommenderas varmt!! :)
Söndag. Slappa dagen. Gick runt i myskläder typ hela dan. Cyklade ner till affären en kortis o handlade fisk, sen hem igen, slappade lite till, lagade mat, skrev klart mitt skolarbete (äntligen!!), diskade och gick o la mig kl. 21,00 och kollade på Dreamcatcher (som jag redan sett).
Imorse fick jag besked från min lärare att jag är välkommen till fortsättningskursen i fornsvenska trots att jag ännu inte lämnat in mina två rester. Skönt!
Håller även på att leta en spanska eller franska kurs som jag kan sysselsätta måndagarna med i höst. Nu är jag så himla sugen på att återuppväcka mina slumrande kunskaper i de två språken igen :)
Så nu ska jag sticka till skolan för att lämna in en anmälan till min andra tenta i svensk medeltidskonst som ska skrivas senast den 28/8. Sen blir det hem och springa igen!!

Och om ca 2 veckor kommer spinningsschemat igång igen som vanligt!! Jag längtar!!!!

See ya!