fredag, januari 19, 2007

Go Martha, Go Martha, Go Martha!!

Har du också problem med att få dina t-shirts snyggt ihopvikta efter tvätt?
Här är ett helt ovärdeligt tips från Martha Stewart.

http://www.marthastewart.com/page.jhtml?type=content&id=stv100015&layout=martha

And let me tell ya, it really works!!! :)
Dr Snuggles flyger till stjärnornas värld....

Nästa fredag, den 26 januari kommer Christer Fuglesang till Stockholm. Han ska besöka kungafamiljen på Slottet och senare även möta svenska folket på Centralstationen (!!!!).
Jag sa redan i december att om Fuglesang ska hyllas offentligt så tänker jag vara där och nu är stunden kommen. Men nu är jag inte lika säker längre. Det känns lite fjantigt att stå där och hurra och vifta med svenska flaggan.
Fast å andra sidan. Det är inte varje dag man får se en astronaut......
Allting går att köpa för pengar

I Usa kan man få precis som man vill....bara man har pengar. För där kan tydligen allt köpas.
Då kan även absurda situationer som denna uppstå...http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,979102,00.html

Helt jävla sjukt!! Jag citerar affärsinnehavaren: "Här har man ansträngt sig för att göra något fint och så blir det så här....."
Jävla uteliggare som förstör för de fina rika människorna. Att dom bara vågar!!!

torsdag, januari 18, 2007

Taking the long way home

Det är så himla lustigt. Varje år strax efter nyåret så är träningslokalen proppfull med folk. De flesta med nyårslöften som nu ska införlivas. Där finns alla åldrar, kvinnor och män och så tonårstjejjerna naturligtvis. En klassiker. Dom kommer alltid i par. Dom har fullt sjå att förstå sig på cykeln och allt är så pinsamt och tydligen väldigt kul för det fnissas hela tiden. När sen passet sätter igång och ledaren visar vilka positioner vi ska jobba i så börjar eländet. Jag fattar inte, ALLA tonårstjejjer som kommer i par tycker tydligen att spinning är så himla kul och samtidigt pinsamt att de måste skratta och fnissa sig igenom hela uppvärmningen och en bit in på motionsdelen. Det roligaste är dock att strax före återhämtningen så har det plötsligt blivit väldigt tyst. Jag misstänker att det är då de har fattat hur jäkla jobbigt spinning egentligen är. Vanligtvis brukar tjejjer som dessa inte komma tillbaka mera.

Imorse fick jag svar på mitt andra prov som jag lämnade in på mitt hemliga projekt. 8 rätt av 10. Helt OK. De två som jag hade fel på måste jag hem och kolla upp för jag var helt säker på svaren dock.....men jag är nöjd. Brorsan har lovat mig att ta med en miniräknare som jag kan låna nu när mattekursen börjar om ett par veckor. Den lär behövas misstänker jag.
Till helgen lovas det snö, snö och åter snö så jag tänker ladda hemma med böcker, god mat och massor med film :) Det ska mysas till 200% :) Morgonspinning på lördag och söndagsfrukost med nybakta frallor och Söndagsskolan på radion :) Perfa!!

And the beat goes on......

onsdag, januari 17, 2007

I´m an englishman in New York

Årets första resa är bokad. Vi sticker till London en helg i april. Som jag har längtat. Det är över 10 år sen jag var där sist. Visst är jag lite nervös över bomber o så men det hände ju redan när jag bodde där. Dessutom har vi ju vait i USA två ggr utan problem så jag tänker positivt.
Hur som helst, ska bli kul att återse stan igen. Shoppa lite, kolla runt på allt nytt, ta en bärs och njuta av våren.
Dessutom vill jag nog flyga till USA igen. Vi har pratat om Florida men det kan även bli nån annan destination.....kanske New York igen? Who knows......
Ska bara se till att boka in en Rom resa också så är jag nöjd för i år.

tisdag, januari 16, 2007

Jag och Kate Bush

Tanten må va hur flummig som helst men jag älskar hennes låtar.

Anglofil som jag är.

måndag, januari 15, 2007

I Sofis värld kanske, men inte i min.

Jag har nu på e.m roat mig med att läsa Sofi Fahrmans modemåsten på Aftonbladets nätupplaga. Hon listar där 10 produkter som man bara "måste" ha just nu. Jahapp, få se nu.....fram med miniräknaren.....duschkräm 110:-, tvål och handkräm 200:-/st, terracottagelé (??) som gör ditt ansikte brunare 345:-....ah, glöm inte lösögonfransarna från H&M 29:-.....allt som allt adderade dessa tio produkter ihop till drygt 2100:-.

Question: Vem har RÅD att lägga 2000:- enbart på dessa skönhetsprylar?
Och vad är det för fel på Apotekets hudkräm???? Va, va, va????????
If only I could....

Just nu skulle jag vilja åka hem och lägga mig på soffan och titta på filmen Journey to the Center of the Earth från 1959.

Och så skulle jag äta glass.
Relax, take easy....

Vid fyra tiden i fredags stängde min kropp ner totalt och brann endast på sparlåga. Jag var så himla trött att jag faktiskt undrade hur jag skulle ta mig hem utan att falla ihop. Jag samlade mig och klev på bussen kl. 17 från Kista till Danderyd, bytte sen till Rimbo bussen i Danderyd. Allt gick bra. Konstigt nog så kunde jag inte sova på bussen utan satt faktiskt o läste nästan hela vägen hem. Nästa steg var att klliva av bussen och gå och handla....snart hemma. Kändes som att jag skulle svimma i kassan på Konsum men jag bet ihop. Köpte mig en fryst pizza och traskade hemåt. Så fort jag kom hem tappade jag upp ett varmt bad, slog på en Sarah Brightman skiva, korkade upp en flaska rött och la en ansiktsmask. Sen låg jag i badet och bara var i en timme. Drack mitt vin, lyssnade på musiken, tappade i mer varmt vatten och slöt ögonen.......Tog sen på mig myskläder, värmde pizzan i ugnen och satte mig och kollade på Let´s Dance och Little Britain. La mig sen i sängen för att kolla på deckaren Tyst Vittne i sovrummet men vaknade upp mitt i natten med glasögonen på näsan och Conan O´Brian stojandes på teven.
I lördags skulle vi ha åkt till Cosmonova men det rann totalt ut i sanden. Vaknade på morgonen kl. 8, åt frukost, duschade men kunde inte riktigt vakna. Kroppen var som i koma. Jag kom så långt som till parkeringen men ringde sen Jocke o sa att vi aldrig skulle hinna till Cosmonova så vi skippade det för den här gången. Gick sen hem igen och började plocka ner alla julprylar. Jag bytte gardiner, satte upp andra lampor i fönstren och la på nya dukar på borden. När julen väl var inpackad i skåpet igen kom Jocke och vi käkade några frallor och fikade. Sen gick jag o la mig på sängen för att läsa en stund. Jag somnade och sov till 17,30. Jocke somnade på soffan.
Men jag behövde verkligen sova av nån anledning och jag protesterade inte. Vi käkade senare på kvällen och kollade på filmen Maskinisten. Jag gick o la mig vid 00,30 och somnade genast.
Igår var en lika slapp dag. Jag gräddade frallorna som jag hade förberett på lördagkvällen och vi åt frukost samtidigt som vi lyssnade på Söndagsskolan och tävlade om en Mp3 spelare. Sen var det tvättstugan och Babylon 5 hela eftermiddagen. När Jocke åkte 16,30 fixade jag ett storkok köttgryta med potatis och satte mig sen och pluggade resten av kvällen. Det blåste upp rejält vid 19 tiden och lamporna blinkade till några ggr. Så jag tände massor av ljus och förberedde mig på ett strömavbrott. Det blev inget som tur var. Men mysigt hade jag iaf och när jag väl gick o la mig vid 22,30 tiden så hade stormen dragit förbi och allt var täckt av snö........dessvärre har all snö smält bort idag :(
Ibland behövs komahelger med storm ute men lugn inne..........faktiskt helt rätt.