lördag, januari 27, 2007

This is a low

Det blev inget hyllande av Fuglesang för min del igår. Jag kände mig trött och hängig hela e.m o fick inget vettigt gjort på jobbet. Sista timmen satt jag o chefen o slöpratade om allt möjligt. Skulle ta bussen från Kista kl. 17 men den kom aldrig o nästa buss var försenad så jag missade därför bussen till Rimbo....typiskt. Kom hem kl. 19, frusen o trött o less. Som tur var hade Jocke hunnit hem före mig och han hade handlat och höll på med middagen när jag kom. Det blev tunnbrödsrullar med mos, korv, bostongurka och lite räksallad och till det tittade vi på Ugly Betty. Perfekt med repris av tisdagens avsnitt på fredagar eftersom jag inte hinner se på Tv i veckorna när jag tränar/pluggar.
Imorse var jag som vanligt uppe vid 8.30, kokade kaffe och åt en macka, tog hand om disken och förberedde mig på träningen. Körde spinning mellan 10-11 och kom sen hem o åt en stadig frukost. Jocke drog för en halvtimme sen eftersom han ska ut ikväll. Det betyder att jag har resten av helgen för mig själv. Perfa!! Ska snart gå o handla och jag tänkte även hyra en film till ikväll. Sen blir det plugg och lite slapp och kanske tar jag ett bad senare på e.m. Det är så frukstansvärt kallt här i lägenheten nuförtiden. Bostadsbolaget har installerat en termostat som känner av om det blir varmare än 20 grader i lägenheten. Då stängs elementen av automatiskt oavsett hur kallt det är ute. Typiskt. Jag är en VÄLDIGT frusen person och det här hjälper inte mig alls. Jag går med raggsockor, pyjamas, kofta och filt och ÄNDÅ fryser jag. Det drar så jäkla kallt från fönstren nu så jag funderar allvarligt på att ringa hyresvärden och be dom fixa nya tätningar till fönstren. Jag tycker inte att det är meningen att man ska frysa i sitt eget hem......
Så den stora frågan, vad tusan ska jag äta till middag idag?
Funderar iofs på lax...... :) med fruktsallad till efterrätt.

Men nu blir det frisk vinterprommis!!!

fredag, januari 26, 2007

Facts of life

I´m living a lie.....and that´s the truth.
Remember?? Reeeememmmber!!! :)

Läste i Aftonbladet idag att pappan till ungen som Madonna adopterade nu vill ha tillbaka sin son. Jag är inte insatt i fallet, har ingen insyn i detaljer om vad som har hänt eller inte hänt men ursäkta mig ett ögonblick. Om ungen redan från första början bodde på ett barnhem....det tolkar jag som att farsan/familjen/släkten/ inte kunde/ville eller hade möjlighet att ta hand om honom. Varför vill man då ha tillbaka honom nu helt plötsligt????? Har dom på ett magiskt sätt bara sådär möjlighet att ta hem barnet nu??????
Hela historien ter sig väldigt mystisk.........

För övrigt känns det som att en förkylning åter igen försöker bryta ut i kroppen. Har varit extra trött och hängig de senaste dagarna. Igår kväll frös jag så himla mkt att jag till slut struntade i alla måsten och tappade istället upp ett varmt bad där jag kunde värma min frusna lekamen. Det blir nog extra mkt sova i helgen tror jag.

Och så det stora frågan. Ska jag åka till Centralen idag och hylla Fuglesang eller ska jag åka direkt hem?

torsdag, januari 25, 2007

JLo

Idag köpte jag mig ett par trosor av märket JLo............50% rea.

Söta underkläder, crap music.
London loves

För 13 år sen bodde jag i London, lyssnade på Blur, jobbade som au-pair i en spansk familj, tjänade typ 300:-/vecka och befann mig i ett totalt mentalt kaos.
Idag bor jag i Stockholm, lyssnar jag på Gorillaz, jobbar som receptionist/administratör på ett amerikanskt företag, tjänar hyfsat bra och befinner mig i ett mer stadigt och sansat mentalt tillstånd.

Jag tror det kallas utveckling.

onsdag, januari 24, 2007

Where did you go, what did you do???

Näe, det går bara inte. Arbetslusten denna vecka är som bortblåst. Känns som jag mest bara fjantar runt här i lokalerna. Är förvånad att jag faktiskt fått nånting gjort ändå. Mitt tillstånd av antistress och ro har nu hållit sig i 3 veckor. Jag känner ångesten och oron pocka på hela tiden men jag försöker slå bort dom båda. Jag kan bara inte släppa taget om allting nu. Inte när allt har gått så himla bra på sistone. Jag längtar just nu till helgen och ett långt varmt skumbad. Kylan därute stör mig inte så himla mkt faktiskt, det är snarare lite mysigt med all snö när man tänker efter. Men det skulle vara skönt med lite mer ledighet..... Som alltid......;)

Bäst just nu:
Best of Cranberries
Att min film "Journey to the center of the earth" äntligen har kommit
BA har släppt billiga USA biljetter igen
Varm äppelpaj med vaniljsås.......*mmmmm*
Star Trek på min iPod
Min nya doft från Body Shop som jag fick för halva priset
Inspector Lynley i bokform

För övrigt på Västfronten inget nytt.....

*gäsp*

tisdag, januari 23, 2007

Dryg eftermiddag och grekisk mat

Gud så himla dryyyg den här dagen är. Har ingen lust att jobba, jag vill bara uuut!!!
Ansiktet är fullt med finnar men magen har som omväxling lugnat ner sig. Alltid är det nåt.
Var till Clas Ohlsson på lunchen idag. Köpte en miniräknare för gymnasiematte och en ficklampa. Jag är lite nervig inför matten nästa vecka. Shit, tänk om jag inte fattar ett skit! Pinsamt!
Måste verkligen skärpa till mig BIG TIME.
Ikväll blir det ett baspass spinning igen. Hoppas att jag orkar alla moment idag. Det gick ju så himla bra förra veckan. En intressant grej som jag har märkt den senaste veckan är att ett träningspass extra/vecka kombinerat med en kost på fisk, kyckling, gröt, rågbröd och frukt har nu börjat sätta sina spår på mina höfter. Mitt största problemområde. ÄNTLIGEN börjar nånting hända och jag ser resultat. Kroppen behövde bara få lite tid verkar det som.
Och nästa onsdag ska vi ut och äta grekisk mat med jobbet..........farligt GOTT!!!!
Ville du nåt särskilt eller?

Jag blir inte klok på vissa människor. Fattar inte hur dom funkar, hur dom tänker och varför dom reagerar och agerar som dom gör. Jag kan bara konstatera att det finns många udda typer därute.......varav jag är en av dom.
Igår kröp en underlig huvudvärk fram på eftermiddagen. Den var inte sådär påtaglig från början men runt 16 tiden började jag känna mig ganska trött och hade svårt att koncentrera mig. Jag tog en snabb prmmis ner till mackaffären i centrum o köpte en mozarella/kyckling macka som fick tjäna som middag. Drog sen iväg in till Tekniska Högskolan där jag med största möjliga flyt lyckades ta mig till destinationen jag hade planerat mig fram till och dessutom i god tid. Jag registrerade mig, köpte material och han också gå på toa. Kul och spännande med nya miljöer och vidder Det var ganska enkelt att förstå men mkt att smälta .........så vad var det jag gjorde då? :)
Låt mig säga så här, det jag ska pyssla med de kommande 14 veckorna kräver att jag håller huvudet högt och inte stirrar ner i marken...........

måndag, januari 22, 2007

To boldly go where no one has gone before...

OK, så vart tog den fruktade stormen vägen då? Vi hade bunkrat med mat och godis, film och filtar i lördags men allt som hände var att det började snöa......och det snöade och snöade....och fortsatte att snöa hela dagen igår och igår kväll. Det blåste lite men inte så allvarligt. Jag var uppe tidigt i lördags och körde ett baspass spinning, superskönt med ny termin och flera pass. Sen åt jag sen frukost och bestämde mig sen för att åka till Norrtälje. Vägarna var torra och fina och jag behövde handla. Så Jocke o jag drog iväg och när vi kom hem igen åt vi finostkaka med hallonkräm *mums*. Vid 18 tiden började snön att falla, vi lagade spagetti o köttfärssås till middag och kollade på filmen Anchorman (skitkul, verkligen!!!) Resten av kvällen ägnades åt slötittande på TV, surfande och faktiskt även lite matteplugg (!!).
Söndag var tvätt och städdag men vi hann även med att se lite Babylon 5 och en del slapp i soffan. Hela kvällen ägnade jag åt att läsa. Jag har i tysthet beslutat mig för att hålla söndagkvällarna TV-fria så mkt det bara går. Så jag läste, pluggade och fixade matlåda. Ute byggdes snölagret på med ytterligare flingor och temperaturen låg på ca -5.

Idag när jag gick för att hämta posten fick jag en sån otroligt stark önskan att bara åka ut på landet. Snöra på mig ett par ordentliga vandrarkängor, packa en rygga med limpmackor med prickig korv och en termos med varm choklad och bara dra ut i vildmarken och njuta. solen skiner, det är lagom kallt och snön är perfekt. Istället sitter man här på jobbet framför datorn som vanligt.......Men jag kan trösta mig med en speciellt grej som jag ska göra ikväll efter jobbet. Superhemlis!! :)