fredag, maj 08, 2009

Tröttig

Igår kväll gick vi ut på stan för att fira av en kollega som slutat. Vi hamnade på restaurang Grill som tydligen ägs av Melker Andersson (heter han så?).
Inredningen var himla läcker. Fyra olika sektioner som flöt ihop. Orientaliskt, asiatiskt, medelhavet och amerikanskt. Vi hamnade i den amerikanska hörnan, lite lounge stil med inslag av mysbelysning, halvnakna skyltdockor och dramatiska tyger och lampor i taket. Vi satt i en halvmåneformad turkos soffa (så himla läcker) vid ett äggformat bord.
Maten var supergod, vi beställde in grillbrickor med kyckling, oxkött, kalv, karré mm. Kanske lite för mkt kött för min stackars mage att hantera men det var perfekt grillad och smaksatt så man kunde inte låta bli att äta :)
Det var en riktigt najs och trevlig kväll och jag lämnade sällskapet vid 21,40 tiden för att bege mig hemåt. Det är ju arbetsdag idag också och så tar det ju en dryg timme för mig att åka hem till landet :)
Mia tog en massa bilder så jag ska försöka lägga up några så fort jag kommer åt dom :)

Imorse var det verkligen dryyygt att kliva upp. Har sovit lite för lite den här veckan och två glas vin till maten igår gör inte saken bättre heller. Så jag tog en liten sovmorgon och sitter här nu ensam på jobbet. Ingen annan har kommit in än ....... :)
Tänkte försöka köra ett medelpass jympa på lunchen idag och sen blir det jogg för hela slanten i helgen. Har ätit lite för mycket godsaker sista tiden och det börjar märkas på min kropp nu.


Men nu, en kopp kaffe till och sen ska jag hämta posten :)

tisdag, maj 05, 2009

My schedule

Maj:

  • Tjänsteresa till Oslo eller Rotterdam
  • Semester fem dar i Rom

Juni:

  • Semester en dag i Helsingfors
  • PSB på Cirkus

Och allt detta INNAN den stora semestern..........