onsdag, december 31, 2008

Ett gott slut och ett gott nytt!!

Tittar in en snabbis för att göra årets sista inlägg. Är typ proppmätt efter kvällens kalasmiddag, lagad av jocke btw. Potatisgraträng med fläskfilé och bearnaisesås :) Och så ett glas vin till *hick*
Vi har precis sett klart en gammal 70-tals skräckis och väntar nu på "Blackadder" som vi ska avnjuta med lite Rocky Road glass till.
Sista dagen har varit superbra. Vi sov länge, åt en god frukost och kröp sen ner igen en stund och låg och pratade om allt möjligt. Sen drog jag igenom lägenheten med dammsugaren och dammtorkade, diskade och fixade för att sen bege mig ut på en joggtur. Fem minuter in i joggen slår det mig, jag är ju bokad på Raketspinningen!! Så jag joggade en halvtimme, njöt av det fina kyliga vädret och tog mig sen hem för att äta lite risgröt och en kopp thé innan det var dags att gå ner till Friskis. Vi körde i dryga 60 minuter och jag var totalt urpumpad efteråt. jag tog ut se sista krafterna inför 2009 :) Efter spinningen drack vi lite Pommac, åt snacks och småpratade en liten stund. Trevligt, trevligt :)
Så vid 18 tiden var jag hemma igen, duschade, sminkade mig och klädde mig i myskläder inför kvällen. Farsan kom förbi en kortis för att önska gott nytt år och sen drog han vidare till en bekant i Norrtälje. jag ringde morsan och önskade gott nytt och tjatade sen lite på Jocke att hans kulle börja laga middag som han hade lovat.
DÅ började grannen............spela musik så väggarna skakade. jag höll på bli galen!! Tre timmar senare håller dom fortfarande på och jag hoppas verkligen att nån ringer Störningsjouren snart för den här ljudnivån är fan inte mänsklig. Festa är ok men ta hänsyn till att ni bor i ett lyhört hyreshus med flera grannar.....

Nej, nu blir det Blackadder och glass, sen ost och kex, ett jäkla raketskjutande och sen slapp framför TV´n.

Ett gott nytt år alla!!
Vi ses på andra sidan 2008!! :)