torsdag, oktober 23, 2008

Bild från www.allmoviephoto.com

Drömmen


På söndag ska jag springa Peugeut Fun Run på Åland (en mil) i samband med Åland Marathon. Jag har tränat hårt i två månader tillsammans med MarathonMia, tränat långdistanser, backträning, sprungit korta sköna återhämtingsrndor och kämpat, kämpat, kämpat. Nu ska jag klara milen på under 60 minuter. Jag har tagit inspiration från mina träningspass och försökt förmedla dom vidare till mina motionärer på joggpassen varje onsdag. Tipsat, peppat och stöttat. ALLA är löpare, vare sig man springer fort eller långsamt.

Trots min skrala ekonomi har jag lovat mig själv ett par nya träningsbrallor inför loppet. Faktum är egentligen att jag faktiskt behöver ett par varmare löparbrallor inför vintern. Jag har tittat på många olika funktionsmatertial men nånstan inom mig finns en dröm. Drömmen om Rocky. Ni vet, den där scenen när han springer uppför trapporna i gråa joggingbyxor och grå jacka med luva. Svetten lackar men han springer och kämpar. Så vill jag också vara. Skit i funktionsmaterial, skit i märken, bara spring i din gråa joggingoverall. Svettas, frys, flåsa!!

Men jag vet att när jag väl står där i affären så tar den sansade delen av mig över och jag kommer köpa brallor som "andas".

Fast hittar jag en billig overall så kanske, kanske köper jag den också :) För vissa drömmar måste man ju försöka förverkliga, hur crazy dom än verkar, eller hur?

2 kommentarer:

MarathonMia sa...

*fniss* jag tycker att hans grå brallor stramar lite över låren... Fejkade löparbrallor?

Mayumi sa...

hehe, eller stora muckler ;)